|
Nu esti logat.
Ziua in care trebuie luata prima pastila de anticonceptionalePagini: 1
#1 2011-07-16 15:35:42
ziua in care trebuie luata prima pastila de anticonceptionalebuna Offline #2 2011-07-16 15:58:51
Re: ziua in care trebuie luata prima pastila de anticonceptionalepoti sa le incepi azi si sa te protejezi suplimentar pana inghiti 7 pastile. Offline #3 2011-07-16 16:06:35
Re: ziua in care trebuie luata prima pastila de anticonceptionaleasa ma gandeam si eu. Stiam ca poti sa incepi sa iei si din a doua zi de menstruatie dar nu imi dau seama care ar fi aceea. Offline #4 2011-07-16 16:23:45
Re: ziua in care trebuie luata prima pastila de anticonceptionalenu conteaza. incepe-le de azi. Offline #5 2011-07-17 18:39:32
Re: ziua in care trebuie luata prima pastila de anticonceptionaleam si eu o intrebare, pe 29 trebuia sa incep o noua tableta de anticonceptionale insa m-am gandit sa fac o pauza insa recent am observat ca au inceput sa imiiasa tot felul de bubite pe fata si chiar daca niciodata nu am avut probleme de genul legate de ten ma gandesc capoate o fi de vina faptul ca am renuntat la elepentru o perioada,intrebarea mea care este, trebuie sa astept neaparat sa imi inceapa perioada mentruala ca la sfarsit sa incep din nou o tableta? Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-29 15:33:52
Re: ziua in care trebuie luata prima pastila de anticonceptionalebuna ziua. am luat pentru prima data anticonceptionale,iar in a 2 saptamana am vomitat dupa 2 ore de la administrarea pastilei asa ca am mai luat o pastila si bineinteles am terminat in 20 de zile blisterul in loc de 21.ma intereseaza sa stiu daca fac pauza de 7 zile ,si nu iau prima pastila in a 8 zi ci cu o zi mai inainte cum scrie pe prospect sau folosesc alta metoda:)? Offline #7 2011-07-29 15:38:51
Re: ziua in care trebuie luata prima pastila de anticonceptionaledaca nu e prea tarziu, mai cumpara o folie pe care sa o tii de rezerva si ia de pe ea cea de a 21-a pastila. daca e prea tarziu si ai inceput deja pauza, protejeaza-te suplimentar pe perioada pauzei si primele 7 pastile de pe folia noua. Offline #8 2011-07-29 19:08:28
Re: ziua in care trebuie luata prima pastila de anticonceptionalemultumesc pentru raspuns:) Offline #9 2011-08-29 16:33:11
Re: ziua in care trebuie luata prima pastila de anticonceptionaleam si eu o intrebare.foloseam tri-regol pana acum insa nu se mai gaseste.mi-a fost recomandat rigevidon si am inceput sa-l iau in a 7-a zi de pauza dupa ce terminasem folia de tri-regol.trebuia sa ma protejez in primele 7 zile de rigevidon? mentionez ca nu le-am intrerupt doar ca am terminat folia de tri-regol si urmatoarea folie trebuia luata dupa 7 zile insa am luat rigevidon. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|