Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 8-5
Pagini: 1 … 3 4 5 6 7 … 157
Subiect inchis
- stefany
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-07-22
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 8
Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Mamici, liniste e pe la noi! Dar ce sa facem daca puiutii ne dau batai de cap...tare mi se rupe inima cand plange un copil! Sper sa treaca durerile la toti puiutii! Va cer si voua parerea in urmatoarele chestiuni:
1. fetita mea plange daca o tin la orizontala in brate. Nu e vorba de pozitie proasta, ca nu o tin bine, nu. O ridic ca si cum i-as scoate aerul, gata, ii trece. Ce sa fie?Mie mi se pare ca la 2 luni jumatate nu ar trebui sa stea prea mult vertical in brate....voi ce spuneti?Vi s-a intamplat?E normal?Sau a mea se grabeste cu statul in pozitie verticala?
2. voi dati dupa baie cu crema, ulei pe fata bebe?Adica masaj pe corp ii fac si eu, dar nu o dau cu lotiunea de corp si pe fata. Am auzit o mamica de curand ca o da cu ulei. Eu nu stiu cum trebuie procedat. In afara de apa si sapunul ei, nu am folosit pentru fata nimic.
Ultima oara a fost editat de razu (2011-07-23 22:27:18)
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
ddunia
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Razu, e normal sa vrea sa stea ridicata. Si eu stiu ca nu ii dauneaza , ca doar nu sta cu orele asa.
Eu pe fata nu am dat o niciodata xu nimic si are fata fiiiiina. Nu cred ca trebuie dati pe fata. Las ca are ea timp sa se cremuiasca cand o fi mare.
Kata, lui Criss o sa ii treaca cu timpul de la sine sau mai faceti trayament ? Ma gandesc ca e tare greu de atata timp. (scuze dc te fac sa repeti ce le ai mai spus fetelor.)
We placut !
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
razu a scris:Bun gasit in casuta noua! Bubu, mare e gradina...si plina cu medici "intelepti". Nu ii mai inteleg nici eu. Ori sa-i dai de mancare sa ia in greutate, ori sa nu-i dai...uf!Una peste alta, vezi ca toate fetele au zis ca pruncul tau a luat bine in greutate, deci nu te stresa. Apropos de scosul meselor, nu am apucat sa mai citesc pe niciunde cam cand sa scoatem mesele de peste noapte la bebei...Eu astept sa isi scoata singura mesele. Oare astept degeaba?Pana acum si-a scos masa de 12.
Razu, isi scoate singura mesele de noapte, de la sine ai sa vezi. asa si al meu,de la 2 luni , nu trebuie noi sa i "chinuim" ca singuri se autoregleaza. la mine mananca mereu ori la 11 ori la 12 si e ultima masa de noapte. cica am inteles ca e bine sa nu pape noaptea dar nu stiu de ce...cica sa faca pauza mai mare la stomacel hm..nu mai stiu exact explicatia doctoritei. am sa o intreb de curiozitate data viito. Acum am citit: Razu, dar ei scot aerul la verticala si se simt bine asa am observat si eu . de ce sa nu fie bine? pe al meu trebuie sa l tin numai la verticala ca sa nu mai planga, dc l pu la orizontala e dezastru. e foarte rau cu crizele astea de colici.la noi iar au inceput.. si eu ii dau protectis si are efect bun am observat. Dar colicii, cand trec? la cate luni? sper macar la 4 -5 luni..ca vad ca la 3 nu...
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2011-07-24 00:42:59)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- albinuta_vesela
- Insomniac member
Neata !!
Pisicuta mea da trezirea din ce in ce mai devreme
camy,felicitari pt motat. Ce fain ca voi va intalniti. Sa puneti poze.
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Neata
- albinuta_vesela
- Insomniac member
Ce patisi blue ? Nu te a lasat David sa dormi ?
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
adina84 a scris:Ce patisi blue ? Nu te a lasat David sa dormi ?
Cam asa S-a trezit de vreo 5 ori, a plans si s-a miorlait toata noaptea, de imi vine sa-mi bag piciorul in attachment parenting si sa bag o 'ferberisation' (=lasat sa planga pana adoarme)
Voi ce faceti?
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata mamici
Si Maria a avut o noapte agitata, cred ca se pregatesc ceva dinti...Acum s-a culcat desi s-a trezit la 9. Avem 3 zile cu un singur somn..de bunavoie bineinteles.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- albinuta_vesela
- Insomniac member
Uuuuuuf, bebei nedormiciosi (ce de cuvinte nascocim noi pe aici.. ) Nu ai tu inima sa faci asta.
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
hello
czuky, bine ca a fost ok. si noi am patit-o, dar nu chiar pana la invinetit
andreea, cred ca nu te-ai fi panicat. toti actionam in momentul de criza bine, chiar daca suntem varza dupa (mai ales tu, zic io )
camy, ma bucur ca a iesit fain!! ref la taiat carliontii... poi nu i-ai dat peste mana nasei ? io asa am facut, i-am zis c n vreau sa taie nik, ia daca, totusi, o mananca mana... atunci sa fie PUTIN(=foarte putin )
adina, eu nu am un diagnostc clar pt cris. suspectam alergie prin excludeea altor cauze. asa ca vm tt incerca diverse si da, sper sa ii treaca in timp... de fapt sunt sigura ca i va trece, pe masura ce se maturizeaza functiile digestive si va si sge mai putin (rezulta mai putine 'amestecuri" in stoamc
razu: 2. depinde de fatza. la pielea atopica a lui cris, eu il dadeam si pe fata cu ulei e masline. 1. tine-o la verticala, asa e cel mai bine pt ea, atata timp cat este sprijinita de tine. poz verticala are o multime de avantaje, de la faptul ca eructeaza mai usor la faptul ca vee mai bine in jur. iti las un articol ref la asta (oareum la asta, se refera la purtatul copiilor in esarfe, dar e vaalabil si pt pozitia verticala, pt ca in esarfa copiii se tin 99% vetical, pozitiile culcate fiind doar pt primele 1-2 sapt de viata: http://attachmentparenting.ro/cms/front … ;idart=116
si ni am fo aseara la o serbare de 1 an. cu adultii de acolo n-am avut ce dicuta, era o parada de snobism cum raaar am intalit (de tipul: "vezi ca sunt reduceri la tricorui lacoste, de la 450 la 350 lei" ), in schimb terasa unde ds-a desfasrat toata teaba avea un loc superb amenajat pt copii si m-am distrat cu cris de numa numa (in special pe trambulinele elastice, unde eram doar io si o gasca de copii... avantaj mamici slabe care mananca bio ).
in shimb noaptea fu aiurea si la noi... asa ca si eu in clubul tau, blue
Ultima oara a fost editat de katami (2011-07-24 12:24:11)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- camelia83
- Sr. member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2010-04-02
Heloo mamici Eu sunt singurica acasa dinaia mai apuc sa scriu.Am fost la operateie cu degetul vineri si acum o mai ia mama pe Mara cat e sotul la lucru.Vrea numai pe jos si nu prea pot umbla. Am si eu o intrebare daca a-ti mai trecut careva prin asa ceva.Mara tot de 3 ori pe noapte se trezeste la titi, ba chiar de 4.Oare o avea ceva?sau numa ca ii este draga
cea mai iubita mamaruta Mara Irina
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
camelia, exact... ii place de dna tzatza ceea ce e minunat refacere rapida tie, eu nu stiu despre ce e vb...
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
hello si de la noi si la noi continua maraiala de la dintii. desi a spart gingia, locul e tot inflamat si umflat inca plus ca am impresia ca se anunta ceva si jos. noi am inceput tratamentul homeopatic pt burtica si sper sa nu zic prea repede insa vad ceva imbunatatiri. ieri a si mancat f bine in comparatie cu alte zile.. si a adormit la 9:20.. peste noapte s-a trezit insa la noi a aparut nevoia de a dormi cu mine se trezeste si plange pana o iau in pat langa mine.. cum o pun in pat cum adoarme instant si linistit. multa lume mi-a zis ca nu e ok.. nici eu nu-mi doream neaparat asta insa daca ea asa se simte bine.. un copil am si asta e. va veni ziua cand ma va da afara din camera ei si o sa-mi aduc aminte cu drag de perioada cand se baga in mine si dormea asa linistit si frumos
Daria Ioana - 06.08.2010
Subiect inchis
Pagini: 1 … 3 4 5 6 7 … 157
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|