|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele karissa#1 2011-08-08 23:41:25
anticonceptionalele karissaBuna ziua. Am si eu o nelamurire in legatura cu anticonceptionalele karissa. Mi-au fost prescrise de medic acum vreo trei luni dar am inceput sa le iau de pe 1 august, in prima zi de menstruatie. Mentionez ca inca am spotting, ceea ce am citit ca e normal. Insa am sanii tensionati si durerosi ca inainte de menstruatie, este acest lucru un efect secundar? Este normal? Totodata as vrea sa stiu daca pastilele au ele insele capacitatea de a produce crestere in greutate sau daca de fapt cresc doar apetitul si depunerea de kg in plus survine in urma acestui fapt. Offline #2 2011-08-09 08:20:47
Re: anticonceptionalele karissasunt normale aceste simptome, vor trece cu timpul daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-08-09 10:01:37
Re: anticonceptionalele karissaVa multumesc pentru raspuns. Insa as mai avea o intrebare. Este normal ca acel spotting sa se manifeste prin pete rosii nu maronii? Ca o mica sangerare? Intreb pentru ca devenise maroniu galbui si ieri am fost la plaja si am avut contact in mare si pana sa se produca lubrifiere a fost putin ingreunat si a usturat. Ma gandesc sa nu se fi produc leziuni mici interne datorita frecarii. Offline #4 2011-08-09 10:04:17
Re: anticonceptionalele karissarecomand sa nu mai faceti prostioare in apa aia jegoasa, plina de dejectii si alte chestii ciudate, oricat de incitanta ar fi ideea daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-08-10 00:07:30
Re: anticonceptionalele karissaoki mersi...nu m-am omorat oricum dupa mica aventura a fost doar o dorinta de a incerca. Oricum eram intr-o zona de plaja relativ pustie cu apa limpede de-mi vedeam picioarele cand imi ajungea pana la gat. Alta e problema mea...am usturime la penetrare si in timpul contactului ma lubrifiez dar dupa iar am usturimi si imi simt vaginul inflamat, sub tensiune. Nu pot sa zic ca nu sunt destul de umeda inainte de contact, am un partener foarte atent..dar inainte cand foloseam prezervativul nu ma usutura decat dupa un contact de peste 15 minute. Foloseam durex extra lubrifiate..Ma gandesc ca lubrifierea mea naturala nu e suficienta sau pastilele scad gradul de lubrifiere? Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-10 00:27:08
Re: anticonceptionalele karissaDa, e f posibil sa fii putin lubrifiata si din cauza asta sa apara usturimile. Asta se ma intampla si daca ai contacte mai rarute, adica nu every day. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #7 2011-08-10 08:15:56
Re: anticonceptionalele karissada, din pacate ac-urile au si efectul asta si eu am patit exact la fel cand am inceput sa iau ac, dar intre timp m-am "reglat" daca se poate spune asa. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2011-08-10 11:43:27
Re: anticonceptionalele karissaok mersi de raspunsuri. Contactele au fost cam in fiecare zi de cand am inceput sa iau pastile, dar daca spuneti ca pot scadea gradul de lubrifiere....asta este voi folosi lubrifiant . Offline #9 2011-08-11 21:54:53
Re: anticonceptionalele karissaBuna..mai revin si eu cu o intrebare. Azi am avut contact sexual si nu am mai prezentat nici usturimi..am fost lubrifiata natural...dar dupa ce am facut dus am inceput sa sangerez...nu am avut nicio durere nimic. Cand am facut dus am indreptat jetul spre interior pentru a curata cat mai bine zona. Mi-am pus un abosrbant intern iar cand l-am scos avea pe el o bucatitca de tesut care parea sa fie tesut endometrial..dar menstruatia mi s-a terminat cam de pe 5 6 august. Sa fie o sangerare intermenstruala datorata contraceptivelor sau ar trebui sa im ifac griji? Ultima oara a fost editat de punks not dead (2011-08-11 21:56:53) Offline #10 2011-08-12 02:00:53
Re: anticonceptionalele karissaeu cred ca a fost spotting.. sau poate fii o rana pe col, care nu prezinta simptome. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #11 2011-08-12 22:06:53
Re: anticonceptionalele karissacand am fost in aprilie la medic am facut eco si totul era in regula..nu cred ca as fi putut sa fac o rana pe col in trei luni...probabil spotting..mai ales ca acum s-a oprit Offline #12 2011-08-16 19:19:57
Re: anticonceptionalele karissarana pe col nu se vede la eco normal.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #13 2011-08-18 18:17:51
Re: anticonceptionalele karissanu am mai avut sangerari, insa de cateva zile am dureri de cap persistente si o stare continua de oboseala, asemanatoare cu o astenie. E posibil sa fie din pricina contraceptivelor? Offline #15 2011-08-29 12:42:53
Re: anticonceptionalele karissabuna..as dori sa mai intreb ceva in legatura cu cele 7 zile de pauza . Sunt 7 zile inclusiv nu? Adica daca am luat ultima pastila duminica trecuta..urmatoarea folie o incep luni adica in a 8-a zi nu? Offline #16 2011-08-29 12:51:20
Re: anticonceptionalele karissada daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #17 2011-08-29 23:21:50
Re: anticonceptionalele karissaok multumesc mult Offline #18 2011-09-23 22:48:09
Re: anticonceptionalele karissaSalut am si eu o nelamurire . Iau si eu AC Karissa de o luna.Acum fac pauza aceea de 7 zile. Pe durata acestor 7 zile am nevoie de protectie in plus sau sunt protejata de pastile? Offline #19 2011-09-24 08:53:03
Re: anticonceptionalele karissaesti protejata si in pauza de 7 zile... Ne dorim si noi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|