|
Nu esti logat.
Mercilon#1 2011-08-09 11:56:43
mercilondoctoressa,am si eu o intrebare...de 3 luni sunt cu mercilon,inainte luam novinette..am uitat o pastila in prima saptamana,nu am luat-o si le-am continuat pe urmatoarele.intrebarea mea este..dupa pauza de 7 zile(care la mn de fapt s-a facut de 2 saptamani:D)trebuie sa folosec metoda suplimentara de protectie? Offline #2 2011-08-09 12:50:54
Re: mercilonnu prea inteleg eu ce zici, dar dupa pilula uitata trebuia sa te protejezi suplimentar 7 zile-7 pilule active; iar acum dupa pauza, care nu inteleg de ce a fost de 2 saptamani, da - la fel, trebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile - 7 pilule active; bine, acum nu stiu daca e chiar ok sa le mai iei...dupa atata pauza - cred ca mai bine astepti menstruatia si iei din prima zi - mai asteapta pareri de la fete Offline #3 2011-08-09 13:01:16
Re: mercilonda, trebuie; sper ca te-ai protejat suplimentar si primele 7 zile dupa pilula uitata. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2011-08-09 13:02:35
Re: merciloneu le-am luat normal....fara una singura...deci eu nu am facut sex de cand am uitat pastila..nu este prietenul...este vreo problema daca fac fara protectie suplimentara? Offline #5 2011-08-09 13:14:09
Re: mercilonpai ar fi o problema minora, fara importanta... poti ramane insarcinata!!!! daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-09 13:30:32
Re: mercilonnu se poate...caci banuiesc ca iei ac pentru ca nu vrei un bebe acum! avand in vedere ca au trecut mai mult de 7 zile; ai putea sa-i spui intrerupere, nu pauza!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|