|
Nu esti logat.
Am nevoie de un raspuns...YAZ#1 2011-08-18 14:32:12
am nevoie de un raspuns...YAZiau de 3 luni yaz si nu am avut niciun fel de problema,nici cu greutatea cat nici reactii adverse. nu iau ceva care sa-mi protejeze ficatul cel putin medicul meu ginecolog nu mi-a prescris. dar de cateva sapt am ceva probl cu fierea, banuiesc ca o bila mai puturoasa nu cred ca are vreo legatura,nu?am fost la medic mi-a prescris pastile mi-a disparut gustul amar din gura dar uneori ma inteapa usor in partea dreapta sus si am avut un eco abdominal general si totul e in regula... Offline #2 2011-08-18 14:35:51
Re: am nevoie de un raspuns...YAZnu stiu ce sa zic despre problemele cu ficatul, s-ar putea sa fie doar o coincidenta. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-08-18 15:06:02
Re: am nevoie de un raspuns...YAZda stiu ca la limita, nu mi s-a intamplat pana acum sa uit... normal ca protectie,mai bine sa fii sigur:D...multumesc ca mi-ai raspuns. medicul ginecolog mi-a zis sa iau 6-7 blistere apoi sa fac pauza o luna, e ok? asa multe fara pauza? Offline #4 2011-08-18 15:17:13
Re: am nevoie de un raspuns...YAZpauza se face daca ai probleme de sanatate sau daca vrei bebe; daca faci pauza doar asa, ai toate sansele sa te dereglezi si sa iti doresti sa nu o fi facut. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-08-22 12:12:26
Re: am nevoie de un raspuns...YAZnu bebe acum:P iar probleme de sanatate nu sunt. dar eu acum ce fac, din moment ce medicul ginecolog mi-a zis dupa 6-7 blistere sa fac pauza si sa vin la control ca sa-mi ia si o lama de papanicolau? si revenind putin la problema mea anterioara, dupa ce folosesc protectie cele 7 zile e ok sa revin la normal adica doar pastilutele fara preservativ? Ultima oara a fost editat de canabella (2011-08-22 12:16:51) Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-22 12:19:30
Re: am nevoie de un raspuns...YAZdupa ce inghiti a 7a pastila, protectia se reinstaleaza (7 pastile in zile consecutive, nu de ex 3 acum si 4 dupa pauza). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2011-08-22 12:39:30
Re: am nevoie de un raspuns...YAZaaa clar...nu fac prostii copilaresti,s-a intamplat printr-o conjuctura sa fiu mai ametita in seara respectiva sa nu iau pastiluta la timp si am luat-o dimineata si apoi am continuat sa iau normal la ora la care iau eu deobicei(am uitat s-o iau seara la 9jumate si am luato dimineata la 10 fara 10 si apoi seara la 9jumate am luat normal de atunci in fiecare seara) timp de aceste 7 zile o sa fiu atenta sa folosesc si protectie(prezevativ) si dupa cele 7 zile e ok sa iau doar pastilutele fara preservativ...bun.multumesc frumos ca-mi raspunzi chiar e ceva mai linistitor pt mine ca pot intreba pe cineva si care sa-mi raspunda. am inteles si cu pauza,bine eu am 25 de ani dar e prima data cand iau pastilutele si nu stiu exact ce si cum, mai auzeam de la prietene care iau ca dupa o anumita perioada fac pauza de la anticonceptionale, de asta l-am si intrebat pe medic daca fac sau nu pauza... dansul mi-a explicat ca aceste pastile yaz nu necesita pauza Offline #8 2011-08-22 12:41:17
Re: am nevoie de un raspuns...YAZeeeh... nimeni nu se naste invatat daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2011-09-15 19:48:15
Re: am nevoie de un raspuns...YAZoff eu cu problemele mele... cele spate zile am folosit protectie si am luat pastilele normal in continuare. instructiunile blisterului spuneam ca daca intre zilele 15 si 24 am uitat sa iau pastiluta roz cum mi s-a intamplat mie dupa 12 ore, sa continui cu cele roz,cele 4 albe sa le arunc si sa incep un nou blister. bun, doar ca de ultima data cand am fost pe stop au trecut mai bine de 30 de zile si mi-e nu mi-a venit. m-am cam speriat si am facut si 2 teste de sracina,mi-au iesit negativ.acum ma gandesc deobicei cand ajungeam sa iau pastilele albe imi venea acum daca le-am aruncat si am trecut imediat pe roz fara acea pauza de 4 zile, sa nu fie vorba de o dereglare. oricum in cele 7 zile am folosit protectie, nu se pune problema.o recomandare? Offline #11 2011-09-15 20:06:11
Re: am nevoie de un raspuns...YAZam uitat sa mentionez ca atunci cand trebuia sa-mi vina chiar am avut dureri de spate si de ovare ca si cum as fi fost pe stop dar eu nu eram. iar intr-o zi am avut o f mica scurgere de sange Offline #12 2011-09-16 08:15:43
Re: am nevoie de un raspuns...YAZtu practic ai unit foliile, e normal sa nu-ti fi venit menstra; o sa-ti vina cand termini pastilele roz de pe folia asta daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2011-09-16 15:08:10
Re: am nevoie de un raspuns...YAZla ast m-am gandit si eu... dar am zis ca stau pana la sf lunii sept si cam in 3-4 zile le termin pe cele roz si trec pe cele albe...si daca nici pana la sf lunii sept nu mi vine am sa ma duc la un control. dar zic eu ca e totul ok... practic n-a trecut luna si sa zic ca nu am avut... dar mai bine intreb, si ma mai linistesc cand aud o alta opinie Offline #14 2011-10-31 21:26:05
Re: am nevoie de un raspuns...YAZbuna.....am si eu o inttrebare dak ma putti ajuta si pe mine ......am am intrerut dupa 6 luni de AC o luna de zile iar luna aceasta nu am avut ciclu menstrual decol e normal?...... Offline #15 2011-10-31 21:36:40
Re: am nevoie de un raspuns...YAZda, este foarte intalnita intarzierea menstruatiei dupa oprirea anticonceptionalelor. Offline #16 2011-11-01 19:36:41
Re: am nevoie de un raspuns...YAZtotusi sunt putin ingrijorata pt ca ultimul contact sexual neprotejat l-am avut dupa prima zi de menstruatie ....e posibil sa fiu insarcinata? Offline #17 2011-11-03 17:45:11
Re: am nevoie de un raspuns...YAZbuna...nu am ajuns inca la dr.mea,mi-a fost mai la indemana sa va intreb pe voi...iau yaz din mai2011, sunt la al 7-lea blister...totul ok pana acum cand la jumatatea blisterului am scurgeri maronii destule de abundente care ma tin de vreo 4 zile plus dureri de burta(exact ca la menstruatie)...oricum dupa acest blister urma sa fac o pauza...nu stiu ce sa fc?sa ma opresc...sa nu le mai iau?ar trebui sa mi fac griji de ceea ce se intampla?...aaa si inca o intrebare...de cand am inceput sa iau pastile am avut constat "mancarimi"in zona genitala...oare sa fie asta o reactie adversa la ac?mersi mult fetelor.. Offline #18 2011-11-03 18:53:16
Re: am nevoie de un raspuns...YAZvezi cum e luna viitoare, daca iar ai spotting mergi la planning, poate e cazul sa le schimbi Offline #19 2011-11-03 20:03:18
Re: am nevoie de un raspuns...YAZeu am terminat a 2-a folie de yaz si azi trebuie sa incep o folie noua, dar inca nu mi-a venit menstruatia. ultima menstruatie a fost putin diferita, mai maro si m-a tinut mai putin. luna aceasta nu am avut contacte, deci nu am de ce sa imi fac griji, dar ma enerveaza ca nu imi vine, chiar daca simptome am. cand o sa am contacte o sa stau numai ingrijorata ca nu stiu daca vine sau nu. se poate face ceva sa imi vina mai repede? iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|