homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

KARISSA???

#1 2011-08-19 13:13:30

pasca vasilica
New member
Inregistrat: 2011-08-19

KARISSA???

PENTRU DOCTORESSA URGENT:
  sunt din timisoara si am o problema urgenta: pentru inceput mi-au fost recomandate de catre un medic ginecolog acc diane 35 apoi mi le-a schimbat cu desorelle,dar din cauza unei probleme medicale respectiv trichomonas mi-a recomandat din nou Karissa,dar dupa acestea am inceput sa ma ingras,a-s vrea si te rog tare mult sa-mi recomanzi tu ce acc sa iau in continuare,mentionez ca am 23 de ani de 5 ani iau acc fara pauza si fara nici o analiza de sange,   aaa inca ceva este posibil sa nu mai raman insarcinata daca iau de asa mult timp si pt ca nu am facut pauza???
multumesc din suflet
sanatate

#2 2011-08-19 13:25:55

d_e_e_a
Hero member
Inregistrat: 2010-01-15

Re: KARISSA???

Nu ti se vor recomanda pe forum anticonceptionale! Anticonceptionalele ar trebui prescrise de un medic de planning nu de ginecolog...

Alege un ideal cat mai inalt si nu te opri dupa ce l-ai realizat!

#3 2011-08-19 13:48:32

pasca vasilica
New member
Inregistrat: 2011-08-19

ok,multumesc,vroiam sa vad si parerea doctoresse
multumesc oricum

#4 2011-08-19 16:00:09

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Doctoresa nu iti poate recomanda pilule fara un control. Mergi la un cabinet de planning si acolo iti vor fi recomandate alte AC-uri.

Failure teaches Success!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.