homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sterilet

#1 2011-08-19 15:06:36

Lavy_sm91
Membru
Inregistrat: 2011-08-19

Sterilet

Buna!problema mea suna cam asa: in urma cu un an am ramas insarcinata datorita prezervativului care s-a rupt.inainte foloseam AC si am renuntat la ele caci mi se pareau o bataie de cap.la o luna dupa avort am fost sfatuita sa imi pun sterilet,chiar daca nu am copii, iar doctorul la care m-am dus chiar m-a incurajat si mi-a zis ca urma sa am o perioada de acomodare de vreo 6 luni in care as avea probleme cu ciclul si dureri.intr-adevar primele luni au fost groaznice, ciclul dura 10-11 zile,durerile erau insuportabile,le aveam chiar si dupa ciclu.dupa ce s-au linistit apele,inca am dureri si inainte si dupa ciclu insa nu atat de dureroase,ciclul dureaza 4-5 zile dar mai nou intre cicluri timp de 2-3 zile am dureri ca si inainte de ciclu si am o scurgere maronie si urat mirositoare.mi s-a spus ca o fi stresul de vina,eu cred ca am facut ceva infectie,dar astazi cand m-am dus la o consultatie la alt doctor,acesta insista ca steriletul ar fi de vina pentru toate acestea si ca nu aveam voie sa recurg la aceasta metoda contraceptiva din cauza ca nu am nascut inainte sa mi-l pun.mi-a spus sa iau ovule Klion timp de o saptamana dupa care sa ma intorc la el sa imi scoata steriletul.mi-a spus si ca steriletul meu nu e bun,ca e in forma de T cand trebuia sa fie in forma de V,dar ce e drept poate n-a stiut sa-mi explice bine asta ca nu stia o boaba de romana si imi traducea asistenta.
Acuma dilema mea este: ce se intampla de fapt?care dintre cei doi doctori greseste? trebuie scos steriletul sau nu?

#2 2011-09-06 22:26:51

3m0nik
Full member
Inregistrat: 2011-04-14

Re: Sterilet

Eu zic sa mai apelezi la un al treilea doctor.Du-te la un spital mult mai bun sau la un doctor mai scump.Daca ai fi din Iasi te-as sfatui sa te duci la Arcadia Hospital.Parerea mea este ca ar trebui sa consulti un alt doctor.Pentru ca primul ti-a facut ceva rau din punctul meu de vedere.Parerea mea ca nu trebuia sa ai acea substanta maronie si mai ales urat mirositoare,iar celalalt,ai spus ca abia vorbea.Du-te la un alt doctor.puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.