homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu digestia - diane 35

#1 2011-08-21 20:54:59

HCSimona
Membru
Inregistrat: 2011-08-21

probleme cu digestia - diane 35

Buna seara.
As avea o nedumerire, si v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea indruma.
Aseara (sambata) am avut un scaun mai moale inainte de a lua pastila. Am crezut ca nu se va mai repeta scaunul, si am luat pastila in jurul orei 23. Dupa cateva minute, 2-3 cel mult, am fost din nou la toaleta, avand un scaun moale. Dupa acest incident am luat cam dupa 1h ? 2h, o pastila Lopedium, de diaree. Nu stiu daca pastila a fost sau nu asimilata, dar ma gandesc ca abia am inghitit-o si n-a avut timp sa treaca prin intestin si sa o elimin asa repede.
Astazi (duminica) de dimineata am mai luat o pastila la 8 jumatate-9, insa am avut un scaun pe la 12, deci nu stiu cat a fost asimilata si aceasta. Imi recomandati contraceptie suplimentara, sau nu este necesara?
Va multumesc frumos.

#2 2011-08-21 21:12:09

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: probleme cu digestia - diane 35

nu e nevoie de protectie suplimentara http://forum.anticonceptionale.ro/p2261 … l#p2261670 topic inchis

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.