|
Nu esti logat.
Pauza intre pastile...#1 2011-08-31 19:20:47
pauza intre pastile...buna ziua am si eu o intrebare ...este vreo problema daca nu fac pauza de 7 zile dupa ce am terminat blisterul????...daca am contact sexual e posibil sa raman insarcinata??? Offline #2 2011-08-31 19:24:57
Re: pauza intre pastile...Vrei sa spui ca o sa continui cu pastile nu? Cum sa ramai insarcinata daca nu le intrerupi? in niciun caz . Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-08-31 19:32:04
Re: pauza intre pastile...deci daca nu fac nici o pauza nu raman insarcinata??? Offline #4 2011-08-31 19:36:41
Re: pauza intre pastile...Nu ramai insarcinata. Si logic daca te gandesti...daca tu ii dai organismului tau in continuare hormonii care te ajuta sa nu ramai insarcinata, cum ai putea sa ramai??????? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2011-08-31 19:37:28
Re: pauza intre pastile...da asta am vrust sa spun ca dupa ce termin o tablaeta nu fac pauza de 7 zile si incep alta tableta....nu stiu daca e bine dar nu vreau sa raman insarcinata.... Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-01 06:26:40
Re: pauza intre pastile...alt blister cred ca ai vrut sa zici in postul anterior www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|