Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 9-6
Pagini: 1 … 4 5 6 7 8 … 157
Subiect inchis
- ally_na
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-25
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 9
neata.. pucca stiu ca se numea intr-un fel chestia ASTA cu manacatul brusc mai mult si noaptea ( puseu de crestere parca) camy imi pare rau ptr tudor, Nu poti sa decalezi incetul cu incetul incat sa ii dai panadol si antibiotic in acelasi timp? ( noaptea) , eu asa faceam refertior la aerosli si noi am intampinat probleme la inceput, apoi dupa ce l-am lasat pe el sa il vada, s ail pipaie , l-am pus si noi sa ne vada, etc, adormea la aerosoli sanatate
kata , nu esti singura, si eu la 39,6 nu am afost la dr in noaptea aia, ci dupa doua zile, asa ca nu te mai judeca sanatate crisului ( kata eu stiam ca antitermice trebuie sa dai 3-5 -7 zile altfel nu isi fac efectul) ( ma bag si eu ca musca...)
andreea nu te mai gandi la ce e mai rau, totul o sa fie bine ( sfanta fercioara o sa va apere si o sa va protejeze, Maria e un copil iubit de ea )
la noi o noapte proasta din cauza maselei care nu vrea sa iasa ( e ffffffffff inflamata de 3 zile si nimic), daca caninii ( spaima) si 2 masele de sus , le-au dta coltii fara mari crize, asta de jos e nenorocire ( a facut si 37.9 ( rectal) si scaun mai moale, maraiala, nu papa ) toata noapte am auzit in simn " da tazitzi, da tzitzi" , nu stiu daca am dormit sau nu , sunt rupta, El e treaz de la 7.00 si plin de viata, maraiala si mancat prost
Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-09-04 11:42:51)
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Neata !
Pucca, ti as zice sa nu te stresezi aiurea cu toti aia.. Insa si eu fac la fel, pun la suflet tot felul de corbe, ma enervez din orice nimic... Dar las ca ma apuc eu de yoga. Zen voi fi
mirik, mersi pt lamurire. Dar eu tot nu mi explic ce am in cap. E si un medicament esential.
Andreea, roaga te. Poate asa te linistesti. Impartaseste fata.
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
neata buna
Kata, ce bine ca nu mai aveti febra! Nu esti inconstienta, nici eu nu l-am dus pe David la medic si tot 39.3 a avut... Mai mult, toate cartile zic ca mai intai trebuie SCAZUTA febra acasa si apoi mers la medic, daca revine, altfel risti sa-ti faca copilul convulsii pe drum
mirik, la teste a iesit ca D3 se injumatateste la 28 de zile, nu la 21, eu ii schimb lui David sticla lunar si are fontanela ok...
Noi am avut o noapte ok, insa azi imi vine menstra, deja ma doare burta
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Blue scuze batranetea
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Nu-i nimic, miriko Da-o incolo de batranete, oboseala, nu batranete
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Bun gasit! Noi ne-am intprs de la plimbarea de dimineata... Rau tare imi pare sa aud despre bebeii bolnaviori....A mea a dormit mai bine, s-a trezit doar la 4 si la 7 sa manance peste noapte....ceea ce nu a mai facut de multisor... Duminica linistitat sa aveti!
Pucca, asemenea oameni trebuie ignorati cu totul. Ori sa le intorci vorbele cu o replica de sa ii doara, gen...'asa gandeam si eu la 15 ani, ca important in viata e sa te distrezi, insa mi-am dat seama repede care sunt lucrurile cu adevarat importante. Si bine ca mi-am dat seama....". Bine, nu mi-o lua in nume de rau. Asa le-am intors eu vorba unor babe care ma tot bateau la cap (pe dos decat la tine) ca nu ma mai marit (m-am casatorit la 26 de ani, eram cu iubi de vreo 5) si ca nu mai fac si eu copii...Lumea asta...moare de grija altora! Iar la faza cu trezitul de 2 ori pe noapte,. pucca.......esti o supernorocoasa!
Ultima oara a fost editat de razu (2011-09-04 12:45:25)
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- pucca_pucca89
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-22
mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011
- albinuta_vesela
- Insomniac member
Blue, ce profesie ai tu , in afara de cea de mamica ? daca se poate intreba ?
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
multumesc pentru incurajari.
Adina, sa stii ca o duc la impartasit, cateodata ia, cateodata se sperie de preoti si urla de numa. Acum am pus-o la nani, astazi s-a trezit dupa 9 asa ca are un singur somn. Doamne ajuta sa doarma macar 2 ore,
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Kata, te inteleg. Eu am o stare la fel de proasta. Sunt obosita rau, ma doare capul crunt....Mititica mea doarme, tatal ei la fel, numai eu nu pot.
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
raazu
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Andreed
- Addicted member
- Site
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
hello!
incepusem sa va scriu la primul somn al lui stef dar cum am inceput s-a si trezit. posibil sa-l fi trezit chiar eu cu zgomotul tastelor. acum a adormit iar, somnul 2.
pupam bebeii bolnaviori. tare mi se pare ca in ultima vreme toti bebeii de pe forum au fost raciti
mie nu mi se pare motiv de bucurie ca nu se mai trezeste copilul noaptea sa pape, ba chiar sunt suparata rau pe tema asta. cum zicea si pucca, de trezit oricum se trezeste de n-spe mii de ori din alte motive. stef abia a papat masa a 2-a ziua de azi, inainte de somn. nu stiu cum oi face sa-i mai dau inca doua. fructele mi le-a refuzat iar, cu legume nici nu mai incerc.
kata
si eu vad lucrurile la fel cu antitermicele, doar la nevoie. tratamentul antiinflamator da, trebuie cateva zile. iar daca se foloseste ibrupofen care e si antiinflamator si antitermic, aia este, nu cred ca-i bai asa mare. dar in nici un caz nu i-as da paracetamol a la long pentru ca mi-a facut o zi febra.
si apropo de menstra, eu sunt disperata de abundenta fluxului. m-am mai plans eu dar acum mi-a venit iar si sunt disperata pur si simplu. ma gandesc sa iau anticonceptionale doar pentru a reduce fluxul ca nu ma descurc asa
- Andreed
- Addicted member
- Site
Garga Nici Maria nu prea mai vrea lapte dimineata, azi dimi nu s-ar fi trezit dar i-am facut eu. Si asa imi bea 100 ml de lapte pe zi, macar ala sa il bea desi ea nu il cere.
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- ally_na
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-25
noua ne-a mai trecut maraiala dar tot nu vrea sa mai mestece nimic, \maseaua nu a dat inca...
kata logic ai dreptate, eu am zis ce mi-a zis dr
sa treaca nervisorii
ai mei parinti vor sa aiba musafiri azi , nu am nici un chef, dar este casa si curtea lor
sper sa nu vina matusa mea, chiar nu am nici un chef, sunt obosita si cu nechef de musafiri, m'a oftica si al meu (chitros) sot , stiu ca eu sunt mana sparta la jucarii, dar la cate are putea sa mai ii ia o chestie pe care mi s-a pus pata , cica NU , trebuie sa invat sa ma opres....auleu cat ma enerveaza
Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-09-04 17:22:42)
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
Subiect inchis
Pagini: 1 … 4 5 6 7 8 … 157
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|