homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tri-regol

#1 2011-09-09 03:03:09

gogo_bell
Membru
Inregistrat: 2011-09-09

Tri-regol

Buna!

Am si eu cateva mici nelamuriri si sper sa-mi puteti fi de ajutor.
In circa 10 zile ma voi intalni cu prietenul meu (ne intalnim destul de rar si nu are rost sa iau in continuu AC).
Am decis de abia acum sa ma apuc sa iau anticonceptionale pentru a evita stresul si neplacerile create de o posibila rupere a unui prezervativ (data trecuta s-a intamplat cu durex si am stat ca pe ghimpi pana mi-a venit ciclul).
Am fost la un cabinet de planning, iar in momentul in care doctorita a aflat ca voi lua pastilele doar pentru o luna, i-a pierit complet interesul. Avand in vedere ca anul trecut am luat pentru cateva luni triquilar si m-am simtit bine, mi-a recomandat tri-regol. Nu stiu daca sa am sau nu incredere si sa ma apuc sa le iau deoarece consultul a durat sub 5 minute in care nu m-a intrebat decat daca am mai luat vreodata. La fel de bine va puteati da si voi cu parerea sau puteam alege si eu unele, fara sa merg la planning.
Extrem de rau nu cred ca mi-ar face, luandu-le o perioada atat de scurta, si nu am timp / chef sa mai umblu pe la usile cabinetelor si sa risc sa dau de aceeasi atitudine dezinteresata, de aceea m-am gandit sa ar fi bine sa va cer si voua parerea.
In plus, nu le-am inceput in prima zi de ciclu, asa ca daca le incep maine si primul contact sexual va avea loc de abia peste 10 zile, este in regula, nu?

Va multumesc mult celor care imi acordati din timpul vostru!

#2 2011-09-09 06:28:29

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: Tri-regol

e ciudat peste ce dr ai dat, dar trecand peste asta, sa te astepti la urmatoarele lucruri avand in vedere ca iei doar pt o luna si nu ai mai luat (macar luna trecuta):
un spotting care e posibil sa apara si care sa te "bucure" mai mult de 10 zile.. sau sa fii norocoasa sa nu apara
o dereglare a menstruatiei fiindca le incepi si nu le mai continui

de protejat vei fi protejata peste 10 zile..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#3 2011-09-09 14:21:18

gogo_bell
Membru
Inregistrat: 2011-09-09

Re: Tri-regol

Buna!

Mda, e ciudat, dar din cate am observat, asta e atitudinea generala (indiferent de domeniu) a doctorilor atunci cand mergi sa-i consulti pentru o problema minora...
Din cate am dedus eu de-a lungul vietii "daca nu esti pe cale sa mori...las-o asa, va fi bine"
Iti multumesc pentru raspunsul rapid. Cu triquilar am scapat de acel spotting, ar fi bine sa fiu norocoasa si de data asta, iar in legatura cu ciclul, stiu ca se va deregla, oricum este relativ neregulat.
O sa merg sa mi le cumpar asta seara.
Daca mai aveti si alte pareri, sunt mai mult decat fericita sa le ascult smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.