|
Nu esti logat.
Am nevoie de raspunsurile voastre :(#1 2011-09-13 12:49:30
Am nevoie de raspunsurile voastre :(Povestea mea este urmatoarea (pentru cele care nu m-au vazut plangandu-ma inca ) ultima menstra 14.08, contact sexual cu risc 27.08, postinor 29.08. Nicio sangerare ca efect secundar al postinorului. Menstra trebuia sa vina pe 11.09, cum a si venit. Insa, mult mai redusa cantitativ. Este a 3a zi De cand a venit si este la fel de redusa cantitativ . Mentionez ca am facut si 2 teste pana acum (la recomandarea medicului ginecolog), ambele negative. Intrebarea este : este normal ca menstra sa fie asa redusa cantitativ? Sa fie un efect al pastilei? Offline #2 2011-09-13 13:07:12
Re: Am nevoie de raspunsurile voastre :(da... te poti astepta la tot felul de modificari dupa postinor, chiar si de acum inainte. Offline #3 2011-09-13 13:10:49
Re: Am nevoie de raspunsurile voastre :(Teste au fost facute la 2 saptamani dupa contact, dar ginecologul a spus ca sunt relevante si la 10 zile. Am ascultat sfatul dansei si am facut 2.. Ambele negative. Ceea ce ma ingrijoreaza este menstra redusa cantitativ Mentionez ca desi menstra a venit pe 11, eu am inceput ac-urile aseara asteptand sa fiu sigura ca a venit. Ultima oara a fost editat de Blue-Snowflake (2011-09-23 14:57:08) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|