homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de raspunsurile voastre :(

#1 2011-09-13 12:49:30

Blue-Snowflake
New member
Inregistrat: 2011-08-29

Am nevoie de raspunsurile voastre :(

Povestea mea este urmatoarea (pentru cele care nu m-au vazut plangandu-ma inca lol ) ultima menstra 14.08, contact sexual cu risc 27.08, postinor 29.08. Nicio sangerare ca efect secundar al postinorului. Menstra trebuia sa vina pe 11.09, cum a si venit. Insa, mult mai redusa cantitativ. Este a 3a zi De cand a venit si este la fel de redusa cantitativ sad. Mentionez ca am facut si 2 teste pana acum (la recomandarea medicului ginecolog), ambele negative. Intrebarea este : este normal ca menstra sa fie asa redusa cantitativ? Sa fie un efect al pastilei? smile

#2 2011-09-13 13:07:12

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Am nevoie de raspunsurile voastre :(

da... te poti astepta la tot felul de modificari dupa postinor, chiar si de acum inainte.
daca testele au fost facute la minim 3 saptamani de la contact, sarcina este exclusa.

#3 2011-09-13 13:10:49

Blue-Snowflake
New member
Inregistrat: 2011-08-29

Re: Am nevoie de raspunsurile voastre :(

Teste au fost facute la 2 saptamani dupa contact, dar ginecologul a spus ca sunt relevante si la 10 zile. Am ascultat sfatul dansei si am facut 2.. Ambele negative. Ceea ce ma ingrijoreaza este menstra redusa cantitativ sad Mentionez ca desi menstra a venit pe 11, eu am inceput ac-urile aseara asteptand sa fiu sigura ca a venit.

Edit : Am revenit.. Am mai facut 2 teste, ambele la peste 3 saptamani de la contact.. Sunt cumva sanse sa iasa fals negativ? /smile Da, sunt paranoica. Adica, menstra am avut (redusa catitativ, ce-i drept), 4 teste la activ, toate negative dar inca ma gandesc sa nu fie vreunul gresit..

Ultima oara a fost editat de Blue-Snowflake (2011-09-23 14:57:08)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.