homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mililesc vs logest

#1 2011-09-15 17:25:20

camelia21
New member
Inregistrat: 2009-09-03

mililesc vs logest

Buna fetelor. Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati. Am mers sa imi iau milligest acum de la farcacie si mi-au spus ca nu se mai fabrica si mi-a dat logest in loc. Sunt la fel? Eu acum trebuia sa iau prima pastiluta din folie( ieri a fost ultima zi de pauza). Sigur nu voi avea probleme cu ele. Eu m-am simtit foarte bine cu milligest,am luat un an si jumatate. Trebuie protectie suplimentara? EU le iau in continuare, nu le-am intrerupt. Nu stiu ce sa fac si astzi la 8 trebuie sa iau prima pastiluta.
MUltumesc.

Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

#2 2011-09-15 21:52:40

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

Re: mililesc vs logest

Buna,
Cred ca te pot lamuri fetele l topicul http://forum.anticonceptionale.ro/t3598 … a----.html

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#3 2011-09-15 22:17:11

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

camelia, farmacistele nu au dreptul sau specializarea necesara ptr a prescrie ac. Mergi la un doctor de planning, ce mi se potriveste mie nu ti se potriveste si tie chiar daca am luat amundoua un tip de contraceptiv in cazul asta trifazic. Eu nu as lua logestul ala sincer

#4 2011-09-16 07:14:46

camelia21
New member
Inregistrat: 2009-09-03

Multumesc fetelor, le-am inceput aseara pt ca nu vreau sa am alte surprize. Astazi incerc sa ma duc si la planinig. Nu sunt lamurita in legatura cu protectia suplimentara, daca trebuie sau nu.Nu stiu. Multumesc

Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

#5 2011-09-16 08:14:46

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

scrie in prospect ce sa faci cand treci de la trifazice la logest.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.