|
Nu esti logat.
Cine ma poate ajuta va rogg ???#1 2011-09-22 17:09:01
Cine ma poate ajuta va rogg ???Am si eu o intrebare iau pilule contraceptive Stodette timp de un an si jumatate , iar in aceasta luna am decis sa fac o pauza ( mentionez ca pilulele le-am luat in urma unui consult ginecologic ) saptamana trecuta ( miercuri ) mi-a venit ciclul menstrual si mi s-a terminat duminica . De luni nu am mai luat nici o pastila , iar astazi am facut sex neprotejat cu iubitul meu , iar el si-a dat drumul in mine . Intrebarea este urmatoarea : pot ramane insarcinata ? Am inteles ca nu pot ramane imediat pentru ca organismul inca nu s-a curatat , am auzit si citit atatea pareri incat nu stiu ce sa spun . Prietenul meu mi-a spus ca nu pot ramane asa imediat ....... Voi ce spuneti ? As dori sa primesc un raspuns concret si sigur. Multumesc frumos ! O zi buna ! Ultima oara a fost editat de r0xys (2011-09-22 17:29:16) Offline #2 2011-09-22 17:49:30
Re: Cine ma poate ajuta va rogg ???Eu zic sa nu te joci cu focul. Prietenul tau nu stie prea multe. Nu te lua dupa chestia asta, ca nu ai cum ramne imediat pt ca poti sa rami si imediat sau poti sa nu reusesti sa faci bebe cateva luni dar nu ai de unde sa sti cum functionezi. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #3 2011-09-22 17:59:49
Re: Cine ma poate ajuta va rogg ???si sa iau un test peste 3 saptamani si sa il fac ? oricum iti multumesc frumos ! Offline #4 2011-09-22 18:16:29
Re: Cine ma poate ajuta va rogg ???Ar fi bine. Testul e concludent la 3 sapt de la contact si una de intarziere, dar cum tu ai renuntat la pastile dureaza ceva pana se regleaza si e mai bine sa-l faci la 3 sap. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #5 2011-09-22 18:20:41
Re: Cine ma poate ajuta va rogg ???Am inteles , iti multumesc frumos , si sper sa fie cu noroc ... caci momentan nu vreau un bebe , peste un an - doi cu cel mai mare drag te voi anunta peste 3 saptamani ce mi-a iesit te pupic si iti multumesc frumos inca odata pentru raspuns ! Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-22 19:42:01
Re: Cine ma poate ajuta va rogg ???Nu ai pt ce. Bafta! ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|