|
Nu esti logat.
Mercilon#1 2011-09-22 23:32:10
MercilonIn urma unei menstruatii abundente si foarte dureroase am ajuns la urgente acolo doamna doctor ginecolog ma consultat si in urma analizelor mi-a recomandat anticonceptionale mercilon timp de 3 luni pe care le-am luat in a 2 zi a menstruatiei totul a fost ok pana cand am teminat folia apoi am avut o scurgere maronie in ultima zi de admininstrare iar in prima zi de pauza mici pete de sange apoi in a 2 zi menstruatia a incput normal apoi in a 3 zi a inceput sa fie iar abundentala la fel cum ajunsesem la spital in prima faza acum sunt in a 4 zi si de pauza si e foare abundent:( ce ma sfatuiti?Help Offline #2 2011-09-22 23:42:06
Re: MercilonChryssy daca iti e rau, te simti slabita mergi iar la medic. Teoretic ar trebui sa iti regleze menstruatia cumva. Se mai folosesc fiolele de vitamina k dar nu te sfatuiesc sa iei pana nu intrebi un doctor. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|