homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Confuza...

#1 2011-09-23 01:27:11

Crisaa
Membru
Inregistrat: 2011-09-23

confuza...

buna.am si eu o problema...sunt mai panicata de felul meu...folosesc stodette de doua luni de zile.sunt la a 11-a pastila si am dureri de sani si ma simt foarte balonata.am inteles ca ar putea fi simptome de sarcina.ma simt foarte confuza pt ca desi am avut menstruatie in fiecare luna,acum doua luni cand am inceput sa folosesc stodette mi-a venit mai devreme cu 9 zile si a fost mai putin abundenta decat de obicei....incep sa ma panichez pt ca mai e pana la menstruatie...pastilele ar putea influenta cu ceva?mentionez ca au fost luate corect.aceasta balonare ma sperie. astept raspuns.multumesc

#2 2011-09-23 08:21:44

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: confuza...

in primele 3 luni de pastile apar tot felul de manifestari ciudate, pana cand se obisnuieste corpul cu ele; daca ai luat pastilele corect si nu ai luat nimic care sa interactioneze, si de asemenea, daca prima folie ai inceput-o in prima zi de menstra (sau in oricare alta zi dar te-ai protejat suplimentar 7 zile) sanse de sarcina nu exista.

teoretic, menstra nu ti-a venit mai repede, ci a inceput sa se regleze; cand iei pastile vei avea un ciclu regulat de 28 de zile, iar menstra va veni in aceeasi zi a saptamanii, din 4 in 4 saptamani (sau eventual cu mici diferente).

citeste si aici: http://forum.anticonceptionale.ro/t3577 … onale.html

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.