|
Nu esti logat.
Anticonceptionale Mercilon-2#20 2012-05-01 13:38:25
Re: Anticonceptionale Mercilon
Te rog frumos nu ma mai jigni si fa in toate felurile ca nu ti-am facut nimic,doar mi-am dat cu parerea si atat.Puteai sa ma ignori si sa nu te aprinzi asa.La scoala se studiaza chiar foarte mult si nu degeaba am ajuns la cel mai bun COLEGIU din orasul meu.M-ai facut in toate felurile posibile si imposibile doar pentru ca am zis ceva ce nu s-a dovedit a fi corect. Two souls don't find each other by simple accident Offline #21 2012-05-01 13:48:20
Re: Anticonceptionale Mercilonalix71 ai warn pentru jignire. te rog sa citesti regulamentul forumului Offline #22 2012-05-01 16:40:11
Re: Anticonceptionale Mercilonam warn pentru ca spun adevarul?fantastic pai e corect sa dezinformezi oamenii?poate ca in Romania totul e posibil si cine Doamne iarta-ma imi raspundea mie o fatuca de 17 ani?????vai de capul meu!nu pricep cu ce am jignit-o dar oricum multumesc heimdall pentru raspuns,am fost acum o luna jumatate la echo,dar nu parea nimic schimbat fata de acum un an cand la o echo de rutina mi s-a descoperit fibromul,pana acum nu mi-a facut nici o figura,nici cicluri dureroase nici dureri in timpul dintre menstre nici nimic,poate ca acum a inceput,ca doar pentru toate exista un inceput nu?nu am fost obisnuita cu asa ceva si poate ca m-am speriat cam tare si inutil pentru ca ceea ce -vine- nu e deloc abundent,si tocmai din cauza adenomiozei si fibromului ginecoloaga nu mi-a scos ac combinate,acum chiar nu mai stiu ce sa fac,DIU am incercat dar nu il suport din pacate,stiu ca era mai potrivit la batranete dar asta e,Cerazette am inteles ca da acelasi lucru ca reactie adversa-cicluri neregulate si cu durata nedefinita,ca si toate contraceptivele doar cu progestagen,si acum sincer la batranete nu mai vreau bebelusi.deci chiar nu mai stiu ce voi face,voi incerca sa tolerez aceasta menstra de mai mult de 10 zile ca nu da semne ca s-ar opri si e a 10 zi azi,ca totusi doctora spunea ca am nevoie de ac ca sa nu fie mai rau sau operatia de histerctomie de care sincer mi-e groaza,in primul rand de operatia in sine si apoi de hepatitele cu care te pricopsesti mai nou postoperator chiar si in centre universitare imoprtante. Offline #23 2012-05-01 16:52:27
Re: Anticonceptionale Mercilonmai e o metoda de tratarea a fibroamelor, se cheama embolizare si din ce am inteles nu necesita spitalizare, poate o intrebi pe doctorita despre ea, nu stiu daca e necesar sa aiba o anumita dimensiune fibromul pentru asta Offline #24 2012-05-02 16:33:52
Re: Anticonceptionale Mercilonsambata am uitat sa iau pilula, am luata o a 2 zi impreuna cu cea din ziua respectiva, a doaua zi mi a venit menstruatia, nush daca din cauza k nu am luat pastila.Marti( ieri ) am inceput pastilele albe iar martea viitoare trebuie sa incep alta folie.Contact sexual nu am mai avut de o saptamana deci cred k nu e risc de sarcina, nu? intrebarea mea este cand pot face sex neprotejat si daca e ok sa incep sa iau folia noua martea viitoare cand trebuia sa o iau defapt, va rog astept raspuns, multumesc anticipat Offline Publicitateloading...
#25 2012-05-02 16:46:44
Re: Anticonceptionale Mercilonfolia o incepi normal, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, iar protectia se reinstaleaza dupa ce iei corect 7 pastile din noua folie pana atunci, foloseste prezervativul. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #26 2012-05-02 18:17:40
Re: Anticonceptionale Mercilonmultumesc frumos Offline #27 2012-05-02 18:24:39
Re: Anticonceptionale Mercilonda Heimdall exista intr-adevar aceasta metoda de tratare a fibroamelor uterine,dar e destul de periculoasa,dar decat histerectomie probabil e mai usoara embolizarea.am fost azi la medic si s-ar parea ca nu fibromul e problema ci contraceptivul adica concentratia hormonala prea mica din Mercilon,asa ca trebuie sa duc folia pana la capat si sa iau intre timp si cate o pastila de Orgametril si sirop de Alchemilla apoi dupa urmatorul ciclu sa incep sa iau Qlaira cica un nou contraceptiv aparut pe piata.m-am uitat pe net la prospect si m-am ingrozit de concentratia imensa de hormoni din el ,pai o pastiluta are 50 de pastilute normale,pai cum naiba sa iau eu asa ceva?voi ati auzit de Qlaira? Offline #28 2012-05-02 18:30:47
Re: Anticonceptionale Mercilonnu poti compara asa anticonceptionalele, nu au in compozitie aceiasi hormoni. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #29 2012-05-03 13:20:13
Re: Anticonceptionale MercilonBuna.....am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati.....luna asta mi.a intarziat ciclul menstrual 2 zile,adica nu mi.a venit absolut deloc pana acum...in ianuarie mi.a venit pe 26,in febr pe 27, iar in martie pe 30 iar luna asta trebuia dupa calculele mele sa imi vina pe 1 mai.Nu i.au anticonceptionale si problema este ca am facut sex neprotejat,dar nu a ejaculat in mine.Dupa calculele pe care le.am facut acum, am facut sex neprotejat exact in perioada fertila adica 15-22 aprilie....Ovarele ma dor,sanii ma deranjeaza,ma simt balonata,spatele ma doare(dar am probleme si cu rinichii de vreo 6 ani,ma racesc foarte repede),urinez foarte des,dar beau foarte multe lichide.. si ...as avea simptomele unui ciclu menstrual,dar NU VINEEEE!!Perioada asta am fost foarte stresata si acum sunt si mai stresata si speriata pe tema asta....Mai am o intrebare,dupa ejaculare exista posibilitatea de a mai ramane sperma pe canal dupa ce urineaza ??Va multumesc!! Offline #30 2012-05-03 14:47:41
Re: Anticonceptionale Mercilondaca ai avut contact sexual..mai ales in plina perioada fertila..tot ce e posibil..mai asteapta cateva zile daca nu apare menstra fa un test...si pentru siguranta ta chiar daca iti vine sa faci un test.. Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #31 2012-05-03 15:13:11
Re: Anticonceptionale Mercilonmultumesc pentru raspuns dar estradiolul este clar estrogen asa cum este si etinilestradiolul singurii folositi in COC iar de la 0,02 la5 mg e o diferenta enorma de cam 300 de ori.nu accept sa ma indop cu asa ceva sunt convinsa ca este doar pur interes comercial si desigur medicamentele trebuie testate pe oameni nu numai pe soareci asa ca probabil ca ceea ce a aparut pe piata de 4 luni e putin probabil sa fie studiat la fel de bine ca unul care este de 15 ani,pe termen lung ma refer. Offline #32 2012-05-03 15:19:02
Re: Anticonceptionale Mercilonn-ai inteles ce-am vrut sa zic; hormonii aia sunt sintetici, fiecare laborator ii obtine altfel, de aia difera concentratiile. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #33 2012-05-03 16:55:00
Re: Anticonceptionale Mercilonin general estrogenul e de un singur tip in AC combinate existente, progestativul difera, deci se puteau compara din punctul asta de vedere Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-05-03 16:55:12) Offline #34 2012-05-03 18:26:36
Re: Anticonceptionale Mercilonam uitat sa iau 2 pastile de mercilon consecutiv... Offline #35 2012-05-03 19:34:07
Re: Anticonceptionale Mercilonda, ia-le in continuare normal + protectie suplimentara 7 zile dupa pastilele uitate Offline #36 2012-05-04 19:27:36
Re: Anticonceptionale Mercilon3 mg nu micrograme cum au altele,dar m-am hotarat clar ca nu inghit asa ceva ,pai cumulat ies 5 mg de hormoni intr-o pastila.nu au decat sa le inghita cine le-a conceput si sincer ii doresc viata lunga,e produs tot de celebra firma BAYER care produce Yaz si Yasmine,care vor fi scoase probabil de pe piata in USA pentru ca au survenit uluitor de multe decese din cauza trombilor pe care le produc,si s-a cerut revizuirea prospectului vis-a-vis de numar cazurilor de TEV.nou aparut,putin testat se pare ca.sau prost conceput,sau nu mai stiu ce sa cred. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|