homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna!am o mica problema si vreau sa o rezolv urgent

#1 2011-10-03 17:04:27

ella.mis
Membru
Inregistrat: 2011-10-03

buna!am o mica problema si vreau sa o rezolv urgent

ultimulciclu menstrual mi-a venit pe data de 6 septembrie si ieri pe 2 octombrie am avutun act cu prietenul meu,la sfarsit mi-a zis k si-a dat drumul in mine dar nu este atat de sigur.normal saptamana aceasta ar trebui sa-mi vina ciclul ,nu este regulat la mn.sa i-au pastila de a doua zi spunetim va rog ce sa fac,multumesc de ajutor

#2 2011-10-03 17:22:22

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: buna!am o mica problema si vreau sa o rezolv urgent

eu zic sa iei pastila de a doua zi si pe viitor sa folosesti o metoda contraceptiva eficienta!

cand isi da drumul in tine ar trebui sa se scurga sperma in afara ulterior, deci iti cam dai seama....nustiu in fine, bafta!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2011-10-03 17:55:33

ella.mis
Membru
Inregistrat: 2011-10-03

ok,ms de sfat.problema este ca m-am calculat fertilitatea...pt k este in dreapta pagini de web un calendar si numai daca durata dintre menstre este de 40 de zile pot ramane in rest nu...dar mai bine i-au pastila pt orice eventualitate.multumesc dea:-*

#4 2011-10-04 13:15:52

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ella.mis a scris:

ok,ms de sfat.problema este ca m-am calculat fertilitatea...pt k este in dreapta pagini de web un calendar si numai daca durata dintre menstre este de 40 de zile pot ramane in rest nu...dar mai bine i-au pastila pt orice eventualitate.multumesc dea:-*

daca iei pastila acum, o sa iti intirzie menstra mai mult decit ai preconiza si o sa te sperii....
de aia uneori, oricit de minunat si util ar fi forumul asta si oricit de bine intentionate fetele, e mai util sa mergi la un medic de planning...
Ma rog, presupun ca ai luat pastila...cum am zis, daca intizie menstra e din pricina ei cel mai probabil

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.