|
Nu esti logat.
Avort?!unde si cum?! urgeeennnnttttttt :(-3#39 2007-07-05 00:11:49
Re: avort?!unde si cum?! urgeeennnnttttttt :(..mai am si eu o intrebare:daca nu ai inca 18ani trebuie sa te duci cu mama(in caz ca trebuie sa faci un avort)??si am auzit k la unele cabinete inca se cere prezenta unui adult ,de preferinta mama?...chiar daca e vorba de o simpla consultatie,sa vezi de ce ai anumite crampe sau daca te duci sa iti prescrie anticonceptionale.Si chiar:P! de unde isi da seama ce sa prescrie?..stiu persoane care au luat ce le-a prescris doctorul si le-a fost rau... vreau si eu s incep sa iau pastile,si saptamana viitoare ma duc la ginecolog.dar mi-e cam frica..nu stiu exact de ce.. Offline #40 2007-07-05 06:23:55
Re: avort?!unde si cum?! urgeeennnnttttttt :(daca ai sub 18 ani este ceruta prezenta unui adult (tutorele minorului, indiferent daca e mama, tata, fratele, etc) in caz de avort. daca e o simpla consultatie nu e necesara prezenta acestuia. iar pt prescrierea de AC cel mai bine e sa mergi la un medic de planning - el va sti mai bine ce sa iti recomande. mami de minuni Offline #41 2007-07-05 08:08:00
Re: avort?!unde si cum?! urgeeennnnttttttt :(eu recomand spitalul Filantropia, sunt conditii singure, merge la camera de garda, fireste, cu mama de mana daca e minora. Kitty, inainte de pastile mai bine mergi la medicul endocrinolog pt niste analize de sange si chiar el poate prescrie anti in functie de rezultatul analizelor, pentru ca anti sunt pastile hormonale There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #42 2007-07-05 10:54:31
Re: avort?!unde si cum?! urgeeennnnttttttt :(daliana....ce analize endocrinologice exact STII tu ca trebuie si la ce anume servesc? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #43 2007-07-05 13:02:53
Re: avort?!unde si cum?! urgeeennnnttttttt :(si daca pur si simplu ma duc la ginecolog si nu la un cabinet de planning?nu e tot acelasi lucru?k in botosani nu am vazut de astea..am vazut pe site-ul asta ca mai bine de 50%din femei iau antibebe dupa sfatul ginecologului si totul e ok.ce poate sa nu fie ok?adica,toate isi fac datoria(de anticonceptionale),doar ca apar o parte din efectele secundare de pe prospect?....si faza cu endo si analizele..nu am auzit nici1data de asa ceva..nu are cum sa fie adevarat.. Offline Publicitateloading...
#44 2007-07-05 13:16:31
Re: avort?!unde si cum?! urgeeennnnttttttt :(daca o faci in prima zi de menstra nu poti ramine gravida Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #45 2007-07-05 13:36:09
Re: avort?!unde si cum?! urgeeennnnttttttt :(..aham...poi asa pot sa iau si eu..yasmin..sau cv ce vad mai des in reclame si pe site-uri,nu??sincer,din ce mi-ai spus,imi pare acelasi lucru. Offline #46 2007-07-05 14:03:20
Re: avort?!unde si cum?! urgeeennnnttttttt :(kitty...nu stiu cum fac alte doamne doctor...eu stiu cum fac eu....si te asigur ca nu asa stau lucrurile(macar din ceea ce ma priveste)....poti intreba fetele care stiu. Medicul iti da seama ce ti s-ar potrivi functie de examenul clinic si de anamneza(discutia cu tine)...fireste, nu poate fi 100% sigur(pastilele sunt produse industrial iar tu esti unica) dar, daca stie carte si e preocupat de problema, se paote apropia foarte mult Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #47 2007-07-05 15:09:41
Re: avort?!unde si cum?! urgeeennnnttttttt :(am si eu o intrebare pt doctoresa:am luat un sing antibiotic nistatina in a2a sapt cu antibb...si mi-e teama sa nu fi facut o prostie...p urm am renuntat sa l mai iau din cz faptului k m-am gandit k interactioneaza cu yasmine...c puteti sa-mi spuneti? am o stare fff prosta tocmai din cz asta cred....m-ar mai interesa si lista d medicamente kre interactioneaza cu yasmine...am cautat p net si nu am gasit nimic....multumesc... Offline #48 2007-07-05 15:31:23
Re: avort?!unde si cum?! urgeeennnnttttttt :(
tot de la medici stiu, doar contraceptivele contin hormoni, daca suferi cu tiroida de ex si iei novotyral sau eutirox, bagi hormoni in tine, mai iei si anticonceptionale, alti hormoni, nu e prea mult? pe de alta parte estrogenul in exces poate dauna? Nu neg cunostintele medicilor de planning, chiar doresc consultatie cu privire la conceperea unui copil. Ultima oara a fost editat de daliana (2007-07-05 15:31:47) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #49 2007-07-05 15:39:33
Re: avort?!unde si cum?! urgeeennnnttttttt :(dar daca functionezi corect ca si organism nu ai si hormoni tiroidieni si estrogeni in tine in acelasi timp? exact asta se intampla cand iei eutyrox impreuna cu AC...suplinesti o lipsa hormonala, in cazul eutyroxului...nu e exsces atata timp cat nu sunt toate preparatele pe care le administrezi cu aceiasi hormoni - sunt hormoni diferiti pe care organismul in mod normal ii produce mami de minuni Offline #50 2007-07-05 15:49:00
Re: avort?!unde si cum?! urgeeennnnttttttt :(tocmai de aceea am spus ca trebuie facute analize inainte There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #51 2007-07-05 17:32:19
Re: avort?!unde si cum?! urgeeennnnttttttt :(nu trebuie...iti si spun de ce: daca dozezi hormonii tiroidieni, aflii cum functioneaza tiroida...daca e de reparat, repari, daca nu, nu....indiferent daca iei sau nu contraceptive(se pare ca COC protejeaza impotriva disfunctiilor tiroidiene, desi nu se stie exact mecanismul)....COC sunt atit de eficiente cit sunt(100% teoretic, 99,99% practic) pentru ca blocheaza functia ovariana...asadar daca dozezi hormonii ovarieni iara e degeaba, pentru ca odata ce te apuci sa iei COC dozarea aceea nu mai e valabila...ovarul nu mai produce hormonii aia. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #52 2011-09-21 10:11:59
Re: avort?!unde si cum?! urgeeennnnttttttt :(Se poate face avort daca nu ai 18 ani,fara acordul parintilor? Offline #53 2011-09-21 10:43:18
Re: avort?!unde si cum?! urgeeennnnttttttt :(Tu nu vezi sa citesti putin mai sus? Postul #40 . O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|