homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Simptome !?

#1 2011-10-22 20:10:09

georgiana92
New member
Inregistrat: 2011-10-22

Simptome !?

Buna seara! De 5 zile am niste simptome ciudate, mai accentuate astazi, si anume: durere de cap si ameteala continuua, de cand ma trezesc pana adorm! Menstruatia mi s-a terminat joi, insa aparent, a fost mai redusa cantitativ decat de obicei, dar nu cu mult . Saptamana viitoare merg de indata la medicul ginecolog, pentru ca nu vreau sa am vreo surpriza neplacuta mai tarziu, sau macar sa aflu de unde vin aceste dureri si ameteli. Contacte sexuale neprotejate nu am avut absolut deloc. De fiecare data am folosit prezervativul, insa cu o saptamana inainte de menstruatie, intr-un moment de neatentie, lui i-a alunecat prezervativul, dar ne-am dat seama imediat si am observat ca jumatate din el ramasese afara, deci m-am gandit ca nu ar fi avut cum sa ia contact continutul prezervativului cu interiorul vaginului.
Voi ce credeti ? I s-a mai intamplat vreuneia dintre voi? Test de sarcina nu am facut inca. Prefer sa merg la ginecolog sa aflu cu adevarat ce se intampla. Insa pana atunci stau cu sufletul la gura, pt ca nu imi doresc inca un copil. huh

#2 2011-10-23 09:57:56

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Simptome !?

daca toate contactele au fost protejate, risc de sarcina nu e, cu atat mai mult cu cat ti-a venit si menstra normal (ciclul peste sarcina, ca banuiesc la ala te gandeai, e mai mult o secretie maronie sau rosiatica foarte redusa cantitativ, in nici un ca sangerare).

durerea de cap si ameteala pot avea legatura cu tensiunea, cu modificarile de temperatura, cu o alimentatie proasta etc etc.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.