homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

INLOCUITOR TRIREGOL

#1 2011-10-23 23:27:10

alinutza_lee18
New member
Inregistrat: 2009-03-02

INLOCUITOR TRIREGOL

Buna,fetelor

Am si eu o intrebare pt voi kre puteti sa ma ajutati mi-ati face un mare bine:D...
eu de vreo 4ani iau triregol,m-am inteles de minune cu el,nu m-am ingrasat,nu am avut nici un fel de problema,numai k luna asta m-am dus la farmacie si..surpriza..nu mai se gasesc...stiti vreun inlocuitor al triregolului?eu auzisem de unele numite triquilar dar cik nici alea nu mai se fabrik grater ce pastile sunt mai bune?doctorul mi-a recomandat yasmine dar fug de ele pt k t ingrasi foarte mult..as lua marvelon,credeti k sunt bune?care cunoasteti va rog sa m ajutati cu un raspuns:D

#2 2011-10-24 10:11:16

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: INLOCUITOR TRIREGOL

te ingrasi daca in momentul in care ai pofte deschizi frigiderul si te indopi smile altfel n-ai cum tongue iar pt retentia de apa poti bea ceaiuri, sau poti lua pastile cu extract de ceai verde sau urzica; daca ti s-a recomandat yasmine, ar fi indicat sa-ti asculti doctorul smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.