homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog sa imi raspundeti...-2

#20 2011-11-19 18:50:12

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: va rog sa imi raspundeti...

ralluka nu stiu cum e situatia ta acolo, dar nu inteleg cu ce o poate complica mai mult sa stii daca esti sau nu insarcinata...? stii tu si atat. odata si odata tot va trebui sa aflii, daca nu vrei sarcina trebuie sa stii pana in maxim 4 luni si recomandat cat mai repede posibil, daca esti insarcinata si nu vrei sa stii de frica deciziilor, s-ar putea sa nu mai ai ce decizie sa iei... oricum cu menstra asta ciudata si venita cam la timp eu cred ca nu esti insarcinata. ai vreo problema in a achizitona un test de sarcina acum? sper ca nu... ia si fa unul fara prea mare frica ca sa scapi odata. fara sa stie iubitul, du-te la farmacie si cere a pregnancy test daca nu stii limba lor. nu cred ca-s asa batuti in cap sa nu inteleaga. nu e indicat sa iei pastile peste sarcina, repet daca este vorba de asa ceva. fa testul te rog, nu ai ce sa pierzi, decat sa-ti recastigi linistea. cateodata ignoranta-i sfanta, dar vad ca pe tine te streseaza ca nu stii sigur, asa ca e cazul sa aflii. si te incurajez spunand ca ti-a venit cand trebuia din ce ai zis, asa ca desi a fost mai scazuta cantitativ, posibil de la pastile, sunt sanse mari sa fie totul ok.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.