homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatia venita prea devreme

#1 2011-10-29 17:44:38

Ivy Smith
Membru
Inregistrat: 2011-10-29

Menstruatia venita prea devreme

Buna ziua! Este prima oara cand scriu pe forum, dat fiind faptul ca astazi m-am autentificat.
Am o nelamurire: am luat Yaz dar doar primele 9 pastilute pentru ca am observat ca aveam dureri foarte mari de inima si am devenit suspicioasa. Problema este ca mi-a venit menstruatia aseara, adica cu 15 zile mai devreme. Sunt foarte ingrijorata. Este din cauza intreruperii foliei?
Va multumesc!

#2 2011-10-29 17:48:58

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Menstruatia venita prea devreme

da, cu siguranta e din cauza intreruperii lor, e normal

#3 2011-10-29 17:53:40

Ivy Smith
Membru
Inregistrat: 2011-10-29

Multumesc pentru promptitudine!

#4 2011-10-29 17:55:02

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cu placere smile

#5 2011-10-29 18:21:55

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

dar cand vi se dau pastilele alea nu vi se explica si cum se iau? e normal ca medicul (subliniez) care ti le-a prescris sa iti explice cum sa le iei, ce se intampla daca intrerupi folia (desi mi se pare la mintea cocosului e logic ca o sa-ti vina cand nu le mai iei din moment ce iti vine numai cand termini folia si intri in perioada de pauza in mod normal sau cand iei pastilele placebo daca ai versiunea din asta), cum functioneaza metoda, ce faci daca ai uitat pastile, cand le poti intrerupe, cu ce medicamente interactioneaza etc. nu pot decat sa concluzionez ca le luati dupa sfatul prietenei cele mai bune, al farmacistei, internetului etc.
offtopic o farmacista a scos odata o perla de m-a lasat masca (si nu era nici tanara): incercand sa ma convinga sa cumpar alte ovule decat ce aveam pe reteta pe motiv ca nu avea ea in farmacie (probabil nu aveau contract cu firma care le produce) si vrand din suflet sa-si faca vanzare... a spus ca si fiul ei si prietena lui au avut candidoza si i-a tratat pe amandoi cu ovulele acelea si sunt acelasi lucru. m-am uitat socata la ea si am intrebat-o 'ok, inteleg cum ati tratat-o pe ea cu ovule, dar lui ii le-ati dat sa le inghita sau ce dumnezeu?' nu a raspuns...

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-29 18:25:16)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.