homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt gravida??

#1 2011-10-29 21:56:52

r4mona
Membru
Inregistrat: 2011-10-29

sunt gravida??

buna am si eu o problema...in ultima luma mi-au crescut sanii,ma dor si sunt tari...poate sa imi spuna cineva de la ce poate sa fie?mi-am facut 3 teste de sarcina la interval de 2-3 zile si mi-au iesit negativ ...pot sa fiu gravida?mentionez k am luat un tratament pt reglarea ciclului si dupa c l-am terminat mi-a venit...asta s-a intamplat acum 2 luni ...si de atunci nu  mi-a mai venit...sunt speriata deoarece nu l-am avut reglat si am  aproape 18 ani..am vreo problema? va multumesc!!

#2 2011-10-29 22:04:21

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: sunt gravida??

hello. daca nu ne spui cand ai avut ultimul contact neprotejat sau daca ai avut contacte neprotejate. daca iei pastile contraceptive sau nu, care e data ultime menstruatii si la cat timp de la contact ai facut ultimul test... nu am de unde sa ghicesc daca poti fii sau nu insarcinata

#3 2011-10-30 00:47:19

r4mona
Membru
Inregistrat: 2011-10-29

neprotejat de 9 luni dar e foarte atent prietenul.Nu iau pastile contraceptive iar menstruatia nu mi a venit de aproape 2 luni.Test de sarcina fac de fiecare data cand considera el ca trebuie sau simt eu ca e nevoie.Am facut dupa 2 saptamani dupa ultimul contact mai multe teste in interval de cateva zile si au iesit negative.Problema cu menstruatia e de multa vreme chiar si dupa tratament nu mi sa reglat.Sanii in continuare ma dor ingrozitor cand ii ating si sunt mult mai mari si am crampe

Ultima oara a fost editat de r4mona (2011-10-30 00:49:15)

#4 2011-10-30 01:19:33

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Testul de sarcina il faci la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat. testele de sarcina care le-ai facut tu nu au relevanta, daca nu sunt facute la 3 saptamani sa mai mult. Sanse de sarcina sunt, mai asteapta pana faci cele 21 de zile de ultimul contact. Si nu te mai juca, ca tu tragi apoi nu prietenul ! Nu te mai baza pe el, tu trebuie sa ai grija de tine, nu el .

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#5 2011-10-30 01:20:23

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

r4mona, daca vreunul din testele pe care le-ai facut a fost la minim 3 saptamani de la ultimul contact cu risc, nu esti insarcinata. in acest caz, mergi din nou la medic. ce tratament pentru reglarea ciclului ai luat? nu prea exista asa ceva. poate iei in considerare anticonceptionalele, ai avea cicluri regulate si ai scapa si de grija contraceptiei...

Publicitate

loading...

#6 2011-10-30 11:16:54

eph
Hero member

deci esti minora si de 9 luni practici coitul intrerupt... spor la facut copii big_smile presupunand ca partenerul tau iti este apropiat ca varsta... cat de bine crezi ca se poate controla un pusti de 17-18 ani? cata experienta poate avea? si sa ai experienta de sex fara prezervativ si fara macar o metoda de contraceptie care sa te apere de sarcina, daca nu de boli, nu este ceva de laudat... si chiar daca este atat de expert in a controla ejacularea, este fizic imposibil sa controleze lichidul de dinainte de ejaculare, care poate contine si spermatozoizi, riscul crescand daca a mai ejaculat o data in ziua respectiva si nu a urinat dupa si sa se fii spalat. vrei un copil sau un avort la 17 ani? evident nu, din moment ce-ti faci griji. trebuie sa existe o metoda contraceptiva care sa va satisfaca! informeaza-te! coitul intrerupt nu este o metoda de contraceptie! (pe motiv ca-l practici tu de 9 luni si spre incredibilul tau noroc nu ai ramas pana acum). in speranta ca vei intelege ceva din ce am spus.
si subscriu la ce a spus gargarita, pastilele contraceptive regleaza ciclul se dau de medic cand ai dereglari si te-ar scapa si de inconstienta.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-30 11:19:00)

#7 2011-10-31 19:15:06

Q88
New member
Inregistrat: 2011-10-31

De ce testul trebuie facut la 3 saptamani? Eu am luat teste din farmacie pe care scria ca poate fi facut la 7 zile si nu am avut probleme. Va rog sa nu va suparati, vreau doar sa inteleg .

Legea poate sa nu convina judecatii, dar aceasta nu poate rasturna legea!

#8 2011-10-31 19:23:54

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

facut prea devreme, exista sanse ca testul sa fie fals negativ. abia la 3 saptamani de la contact rezultatul testului este cu adevarat sigur.

#9 2011-10-31 19:25:49

eph
Hero member

la o saptamana de la intarzierea menstruatiei sau la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat, pentru ca testele determina prezenta in urina a hormonului corionic placentar. in primele zile de sarcina nu se sintetizeaza acest hormon si testul este negativ. ovulului fecundat ii ia cateva zile bune sa strabata trompa si sa ajunga in uter unde se nideaza, se fixeaza adica pe endometru, mucoasa uterina, dar el se divide de pe drum:P

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-31 19:28:31)

#10 2014-06-26 01:31:44

larysa35
Membru
Inregistrat: 2014-06-26

am si eu o problema care este mai demult si e mai lunga . sa incep
acum 8 ani am facut un set de analize mia iesit o anemie f mare adica lipsa de fieer era 6.3am fost intrnata am facut tratament cu fier si am descoperit cauza chist pe ovarul stang am luat anticonceptionale am ami fost la controlo si du 3 4 ani si era putin mai mare adica acum cam 3 ani .
acuma la inceputul luni iunie am facut un set de analize si iar a iesit fe f mic adica 7.1 dar problema cred ca e de la laborator in fine. am luat fier pastile aprox 3 sapt  si am reusit sa imi fac programare la un hematolog bun la clinica privata si la un ginecolog bun. am fost prima data la ginecolog am facut papanicolau si eco si a zis ca am un chist de 9,23 pe 5,93. am fost la hematolog cu rezultatele si de la analize si de la gineco  si mia zis ca ma interneaza de zi si imi face tratament 2 zile cate 3 fiole de venofer pe zi si mi-au facut si analize si surpriza la acele analize care erau la o alta clinica privata aveam fier de 11,1 fata de 7,1 de acum 3 sapt,dupa 3 sapt de sorbifer duralex. am facut un rmn abdominal sa vad de fapt ce e si alta surpriza azi lam facut si maine imi trimit rez exacte dr mi-au zis ca de fapt nu e chist in partea stanga cum a zis ginecologul ci e trompa marita si de fapt ar fi un chist de 2 cm pe partea dreapta. a-si vrea si eu sa styu cam ce se poate face in acest caz daca exista alta posibilitate decat sa imi scoata trompa ,sa se faca pe baza medicamentelor?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.