|
Nu esti logat.
Raspuns urgent! pilula de a doua zi!#1 2011-10-31 19:31:14
raspuns urgent! pilula de a doua zi!am avut contact neprotejat si sambata si ieri, iar azi am fost la planificarea familiala, unde mi-a dat pastila de a doua zi, numai ca mi-a dat sa iau 4 pastile deodata si peste 12 ore inca 4. Nu stiu cum se numesc, dar voi ati mai folosit din astea, adica cate 4? eu stiu ca sunt alea din farmacie, care sunt doar una sau doua Offline #2 2011-10-31 19:38:42
Re: raspuns urgent! pilula de a doua zi!ia-le cum ti-a spus medicul. din pacate nu stiam ca exista asa cu 8 pastile, dar poate ca decizia de a-ti da altceva a fost pentru ca erai foarte aproape de cele 72 de ore de la contactul de sambata. sau poate doar din alea au. presupun ca ti le-a dat fara sa platesti? dar nu ti le dau cu tot cu ambalaj? (cutiuta, prospect) Offline #3 2011-10-31 19:45:09
Re: raspuns urgent! pilula de a doua zi!mi-a dat doar cele patru pastile in folia lor, dar nu se vede numele lor fiindca e taiata o parte, adica era o folie intreaga si mi-a zis ca de la astea nu mi-e asa de rau fata de alea din farmacie, dar tot am stari de rau. Am platit pt ele, nu mult, insa eu voiam sa stiu daca a mai primit cineva asa ceva sa fiu sigura ca sunt bune Offline #4 2011-10-31 19:50:32
Re: raspuns urgent! pilula de a doua zi!pai si celelalte 4 nu ti le-a dat? trebuie sa te duci iar la medic dupa 12 ore? cine a luat ceva asemanator iti va raspunde, dar ajuta mult daca stiai cum se numesc. pe viitor cere-i frumos medicului, mai ales ca ai platit pentru ele sa-ti dea si ambalajul si prospectul pentru ca sunt spun eu, utile. Offline #5 2011-10-31 20:49:29
Re: raspuns urgent! pilula de a doua zi!probabil sunt tri-regol, se folosesc ultimele 8 pastile de folie, ca contraceptie de urgenta. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|