|
Nu esti logat.
Intarzierea pastilelor#1 2011-11-01 07:32:43
intarzierea pastilelorbuna as avea o intrebare eu nu miam uitat niciodata o pastila si aseara trebuia sa o iau la 21 si am uitat de ea si am luato akma de dimineata la 07- 30 mai sunt protejata???? Offline #4 2011-11-04 12:24:48
Re: intarzierea pastilelorAm si eu o intrebare... intr o zi cand am vrut sa iau pastila am scapat o pe jos si n am mai gasit o, asa ca am luat o pe urmatoarea... si m am incurcat cu zilele si am mai uitat intr o zi si am luat o cand mi am amintit(dupa vreo 15 ore)... Nu ma intereseaza asa de mult protectia impotriva sarcinii pentru ca momentan nu am prieten, le iau pentru o problema medicala... Insa ieri mi-a venit desi eu am continuat...am luat pastila si aseara, dar azi dimineata a continuat menstruatia... Mai am vreo 3 pastile...ce sa fac? sa iau in continuare sau sa las si sa continui dupa 7 zile? Din nou, nu ma intereseaza efectul anticonceptional propriu zis, dar nu as vrea nici sa ma ereglez din nou... Multumesc anticipat Offline #5 2011-11-04 12:26:07
Re: intarzierea pastilelorsangerezi din cauza ca ai uitat doua pastile; ia-le in continuare pana termini folia, fa pauza normal si incepe alta folie, si incearca sa le iei ca lumea daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-04 14:00:55
Re: intarzierea pastilelorok multumesc mult:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|