homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Primul blister terminat de anticoncep, cm mai putin, sarcina oare?

#1 2011-11-01 20:03:35

kyttyux
Full member
Inregistrat: 2011-02-27

primul blister terminat de anticoncep, cm mai putin, sarcina oare?

Salut, tuturor!  big_smile  Am o intrebare. Pe 8 oct am inceput primul blister de anticoncep( nu am  mai luat pana atunci, am luat prima pastila in prima zi de cm), contact am avut dupa o saptamana, pe 14,15,16 octombrie dar partenerul a avut grija sa nu termine inauntru (coit intrerupt). Vineri, pe 28 oct am luat ultima pastila iar luni- 31 oct mi-a venit cm. Doar k e mult mai putin decat  de obicei desi durerile de spate si ovare sunt aceleasi, doar cantitatea e mai mica si putin mai deschis, un rosu mult mai aprins decat de obicei. Sa fie doar din cauza anticonceptionalelor? sarcina nu as crede k este deoarece consider k am fost protejata atat de pastile kt si de prieten . Influenteaza pastilele cm? (cantitate, culoare) sau totusi sa imi iau un test de sarcina knd se termina?Multumesc frumos!

Ultima oara a fost editat de kyttyux (2011-11-01 20:05:05)

#2 2011-11-01 20:08:58

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: primul blister terminat de anticoncep, cm mai putin, sarcina oare?

e de la pastile; in timp se modifica destul de mult cantitatea si calitatea menstrei, e o chestie normala.

daca iei pastilele corect si nu iei chestii care sa interactioneze (antibiotice, antidepresive, gref, sunatoare), nu se pune problema de sarcina, deci eu zic sa renuntati la coitul intrerupt, e total nesanatos pt el.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-11-01 23:30:39

kyttyux
Full member
Inregistrat: 2011-02-27

Re: primul blister terminat de anticoncep, cm mai putin, sarcina oare?

multumesc frumos pt raspuns smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.