homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt sau nu sunt insarcinata?

#1 2011-11-02 01:05:50

fifi23
New member
Inregistrat: 2011-11-02

Sunt sau nu sunt insarcinata?

Am o mare problema. Nu stiu daca sunt sau nu sunt insarcinata. Am luat AC 3 ani. In luna septembrie pe 10 am avut ultimul contact sexual protejat (pentru ca inca mai luam pastile).Dupa, am plecat din tara si nu am mai avut contact sexual cu nimeni. Am continuat sa iau pastilele in mod normal.Am terminat folia de pastile in septembrie si menstruatia mi-a venit ca de obicei. Dar nu mai stiu exact daca mi-a venit pe 24 septembrie sau pe 01 octombrie. (viata mea s-a schimbat radical de cand am venit aici si am uitat de acest aspect)Daca mi-ar fi venit pe 24 septembrie, in octombrie trebuia sa vina pe 22oct(daca vine la 28 de zile) si a doua varianta daca a venit pe 01 octombrie acum ar fi trebuit sa vina pe 29 octombrie. Acum suntem in 2 noiembrie si tot nu mi-a venit. Deci cu prima varianta are o intarziere de 11 zile, iar cu a doua varianta are o intarziere de 3 zile. Este foarte ciudat ca eu nu imi notez cand vine pentru ca eram sigura pe AC. Nu stiu daca sunt insarcinata sau nu. O sa imi fac si un test de sarcina. Credeti ca au trecut suficiente zile ca testul sa arate un rezultat corect?

#2 2011-11-02 10:25:26

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Sunt sau nu sunt insarcinata?

inteleg ca nu ai mai avut contacte sexuale de cand ai renuntat la anticonceptionale.
in cazul asta nu esti insarcinata. intarzierea se datoreaza renuntarii la ac, s-a produs un dezechilibru hormonal.
daca menstruatia ta era neregulata inainte sa iei ac,cu atat mai mult va fi neregulata si acum.

ar fi bine sa ajungi la un ginecolog pt o consultatie

#3 2011-11-02 12:10:21

fifi23
New member

Iti multumesc din suflet pentru raspuns. nu, nu am mai avut nici un contact sexual de la ultima menstruatie. da o sa imi fac si un test de sarcina. si o sa merg si la ginecolog, dar acum este cam dificil ca nu sunt in tara. am inteles ca atunci cand intrerupi AC dureaza si 3-6 luni pana iti vine menstruatia. Este adevarat?

#4 2011-11-02 12:40:23

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

pai daca ai avut menstruatie dupa ultimul contact nu ai cum sa fii insarcinata. nu-ti trebuie nici un test de sarcina. 3-6 luni? mi se pare o exegerare. mie mi-a venit normal in ambele dati cand le-am intrerupt. ciclul meu are fara pastile cam 33 de zile. imediat dupa renuntarea la pastile a fost perfect normal si cu durerile aferente de care uitasem. daca il aveai neregulat va fii neregulat dar nu din cauza pastilelor.

#5 2011-11-02 13:04:36

fifi23
New member

asa cred si eu ca nu sunt insarcinata, dar vad ca intarzie si asta ma ingrijoreaza.daca as fi fost acasa ar fi fost mult mai simplu, ma duceam imediat la ginecolog. totusi in ultima saptamana m-am umplut de cosuri(parca am 16 ani) asta sper sa fie un semn ca vine, dar fara dureri inca...sper sa vina ca nu vreau un copil acum...

Publicitate

loading...

#6 2011-11-02 13:27:04

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

sigur nu e sarcina fifi

#7 2011-11-03 01:03:34

fifi23
New member

sper...dar imi este fff frica...maine o sa fac un test de sarcina...pup
merci mult.

#8 2011-11-03 11:56:24

eph
Hero member

fifi! iti spun doua persoane ca este fizic imposibil sa fii, una din ele fiind moderatoare a forumului, decat daca esti fecioara maria. sunt aproape 2 luni de cand nu ai mai avut contact care oricum a fost protejat, si ai avut menstra! dupa contact protejat! nu ai cum.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-03 11:56:57)

#9 2011-11-03 20:43:26

fifi23
New member

stiu ca avetu dreptate, dar sunt cam Toma Necredinciosul. Am facut si test de sarcina, a iesit negativ. inca un motiv ca nu sunt insarcinata. acum astept mensta...pup si va multumesc. va tin la curent

#10 2011-11-24 01:11:04

fifi23
New member

buna fetelor!

vesti noi si oarecum bune...ieri dupa amiaza (23.11.2011)mi-a venit menstruatia bucurie mare, numai ca acum (24.11) am observat ca nu mai este nimic. Nu stiu ce ar trebui sa fac sa ma ingrijorez sau nu? Parca a durat prea putin timp!!!!!!?!!!!!  Voi ce credeti?

va pup!
Numai bine

#11 2011-11-24 14:44:20

eph
Hero member

daca in continuare nu ai facut sex, nu ai luat pastila de a doua zi, sau pastile contraceptive zilnic, cred ca te-ai cam dereglat. probabil de la pastilele pe care le-ai luat si le-ai intrerupt recent, deci se poate sa dureze cateva luni maxim pana iti va venii normal. la unele femei se intampla, la mine de doua ori le-am intrerupt si mi-a venit din prima luna normal. daca nu ai probleme de genul chisturi pe ovare, sau nu aveai menstruatia neregulata inainte de a adminstra acu-urile. pentru ca in cazul asta, este normal sa fii revenit la ritmul de acum 3 ani.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-24 14:44:56)

#12 2011-11-25 02:18:41

fifi23
New member

nu am avut contact deloc si nici pastile nu am mai luat...dar este adevarat sunt foarte dereglata...nu mai imi inteleg corpul deloc...nimic nu mai este ca inainte. Am fost si la un control medical si doctora mi-a spus ca nu sunt insarcinata si ca pot lua AC in continuare daca vreau. E alegerea mea. Dar nu m-am gandit sa o si intreb daca voi avea o menstruatie normala sau va fi modificata cantitatea si culoarea. Ciudat ce-i drept!!! sper sa fi vazut bine doctora!!! De astazi am inceput sa iau iar anticonceptionale pentru ca urasc sa am o viata dezorganizata!

numai bine!

#13 2011-11-25 12:25:44

eph
Hero member

dar nu ti-a facut ecografie? sa nu ai chisturi, ca de obicei asta e cauza dereglarilor. si tot nu am inteles daca tu inainte de pastile aveai ciclu regulat sau nu

#14 2011-11-25 18:26:51

fifi23
New member

da doctora mi-a facut ecografie. inainte aveam un ciclu intre 28-32 cateodata 36 de zile. Dar de cand luam pastile aveam un ciclu de 28 de zile... Eu sunt ingrijorata ca a fost maronie si putina cantitativ(adica o menstra specifica sarcinii cu menstruatie)...imi e frica ca am ramas insarcinat in septembrie si doctora nu a vazut bn la ecograf, poate s-a inselat,se mai intampla. Dar dupa acest control am mai facut un test in dimineata de dinainte sa imi vina si tot negativ a iesit. Nu stiu ce sa mai cred. Ori sunt obsedata ori paranoica ori insarcinata...Si contact nu am mai avut de pe 10 septembrie...
Iti multumesc pentru tot!

numai bine!

#15 2011-11-25 22:43:23

eph
Hero member

pai sper sa nu-mi iau warn pentru etichetare ca deja te-ai etichetat singura, dar esti echivalentul ipohondrei, ca nu pot spune chiar ipohondra pentru ca sarcina nu este o afectiune. iti spun pentru ultima oara ca daca nu ai omis sa ne spui ceva, nu poti fii insarcinata si ca din pacate nu esti prima persoana care sfideaza legile fizicii tongue legat de sarcina. mai am o pustoaica de 17 ani obsedata ca ramane cu prezervativ si pastile si coit intrerupt simultan rotfl nu te supara pe mine, si intelege ca nu esti si nu ai cum sa fii si traieste-ti viata linistita. poate de la atata stres si faptul ca esti in strainatate sa ai problemele cu ciclul.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-25 22:44:25)

#16 2011-11-26 13:19:12

fifi23
New member

multumesc! numai bn! va tin la curent!  face_tree

#17 2011-11-26 15:28:35

eph
Hero member

cu placere. asteptam vesti.

#18 2011-12-07 22:52:56

alina999
New member
Inregistrat: 2011-12-07

Am si eu o problema.Si as dorii sa ma ajutati.Sunt ff speriata.Akm ctv zile ma jucam cu prietenu meu.SI el a incercat sa o bage fiind amandoi virgini.Penisul lui era in erectie dar nu totala(pe jumatate) si cu toate astea mai mult de 1 2 cm maxim nu a reusit sa intre.Mentionez ca nu a ejaculat de loc.avea doar putin lichid dinacela. cand a incercat sa o bage eu nu am simtit mai nik(durere ma ref) Imd dupa aceea eu am mers si m-am spalat cu apa calda si sapun.Se poate sa ramai insarcinata din atat?Imi este ff teama.Se poate ramane gravida din atat?V a rog sa ma ajutati/

#19 2011-12-08 00:00:58

eph
Hero member

alina linisteste-te e foarte greu din ce ai spus sa ramai, mai ales daca nu esti in perioada fertila pe la mijlocul ciclului. dar nu va mai jucati asa! lichidul acela poate sa contina spermatozoizi mai ales daca a ejacultat in ziua respectiva si nu a urinat + spalat dupa. daca vreti sa incepeti sa faceti dragoste/sex luati-va prezervative sa fie acolo la indemana, sau o alta metoda contraceptiva eficienta. nu cred ca este sanatos pentru el sa te penetreze chiar si asa de putin semi-erect...
later edit: alina, ti-au raspuns fetele chiar si o moderatoare a forumului, nu esti insarcinata, linisteste-te. chiar nu au reusit sa te convinga? vezi ca la reguli scrie ca nu se admit posturile multiple adica ce ai facut tu acum, postand acelasi mesaj inca o data. daca mai ai nelamuriri poti scrie tot acolo, mai ales ca au raspuns fetele si o vor face in continuare smile

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-08 00:09:49)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.