homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Antibiotice si stodette

#1 2011-11-04 11:37:49

Crisaa
Membru
Inregistrat: 2011-09-23

Antibiotice si stodette

Buna ziua . M-am trezit de dimineata cu partea dreapta a fetei umflata.se pare ca e vorba de o infectie la masea.Am mai patit acest lucru si am luat amoxicilina ca tratament.problema este ca iau stodette si nu stiu daca imi pot trata infectia cu vreun antibiotic.Cum imi tratez infectia? grater

#2 2011-11-04 12:00:28

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Antibiotice si stodette

Poti lua antibiotic concomitent cu anticonceptionalele, dar trebuie sa te protejezi cu prezervativ cat timp iei antibiotic + pana inghiti 7 pastile de stodette, cate una zilnic (adica 7 zile consecutiv).

cat timp iei anticonceptionale poti lua orice medicament, doar ca unele dintre ele diminueaza sau chiar anuleaza efectul contraceptiv, de aia e nevoie de prezervativ; in rest nu-i nici o problema.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-11-04 12:21:14

Crisaa
Membru
Inregistrat: 2011-09-23

Re: Antibiotice si stodette

Marti incep urmatorul blister.daca incep de astazi sa iau antibioticul si imi tratez infectia pana marti mai este nevoie de alta protectie?sunt protejata in perioada de 7 zile?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.