homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de o parere!

#1 2011-11-08 00:47:33

Marilala
Membru
Inregistrat: 2011-11-07

Am nevoie de o parere!

Buna tuturor,sunt noua pe forum si as avea si eu nevoie de o parere.Luna trecuta,in octombrie, am avut menstruatia pe data de 1 si m a tinut aproximativ 5 zile.Luna aceasta am avut o intarziere de 5 zile iar in a 6 a zi  adica pe 6 seara mi a venit...doar ca nu ca de obicei.Acum de 2 zile am scurgeri ca si cum as fi la menstruatie dar nu sunt la fel ca in celelate luni(cantitate redusa-nu este abundent,dar exista, la fel si durerile de burta nu foarte mari ).Am avut ultimul contact sexual pe data de 21 oct.Mentionez ca acel contact nu a fost finalizat cu ejaculare.Care ar putea fi motivul intarzierii si de ce nu e la fel ca in celelalte luni?Este posibila o sarcina sau poate fi din cauza unei raceli care am avut o cu putin timp in urma?Este posibil ca si stresul sa fie cauza?Astept cu nerabdare pareri cesafac  cesafac  neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.