|
Nu esti logat.
Intarziere menstruatie#1 2011-11-11 23:11:09
Intarziere menstruatieBuna! As vrea sa`mi intarzii si eu menstruatia cu cateva zile, insa am nedumeriri. Eu daca iau 5 pastile din urmatorul blister ca sa`mi intarzie 5 zile si apoi fac 7 zile de pauza..in a 8-a zi incep pastilele din cel inceput sau trebuie sa cumpar altul cu 21 de pastile? Nu se intampla dereglari hormonale? in sensul sa scada nivelul de protectie? Astept raspunsuri clare sa ma lamuresc si eu. Sa`mi explice cineva cum se intarzie:) nu am mai facut asta pana acum, eu iau Stodette. Multumesc,. Offline #2 2011-11-12 09:20:27
Re: Intarziere menstruatiein a 8a zi incepi un blister nou, complet, iar pe asta din care iei 5 pastile il tii de rezerva, poate in viitor vrei sa iti intarzii din nou menstra. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-11-12 09:21:08
Re: Intarziere menstruatiepoti sa unesti blisterele sa nu mai faci pauza deloc, sau poti sa iei pastile in plus luna asta dintr-un alt blister si dupa faci pauza, DAR urmatoarea folie trebuie neaparat sa o iei intreaga! nu se iau niciodata mai putin de 21 de pastile dintr-o folie pentru ca nu vei mai fii protejata in pauza si dupa pana nu le iei corect. deci poti lua 5 pastile si cumperi alta folie, pe langa asta, iar pe aceasta o pastrezi de rezerva, e utila. daca le iei corect protectia nu scade pentru ca ai intarziat menstra, dereglari hormonale pot sa apara adica sa ai spotting, dereglari hormonale nu inseamna ca scade protectia. dar vezi ca facand asa iti vei schimba ziua in care incepi o noua folie si ziua in care iti vine. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-12 09:22:10) Offline #4 2011-11-12 21:47:38
Re: Intarziere menstruatieOk, deci pot sa iau 5 pastille apoi imi cumpar o alta folie pt a incepe cele 21 de pastile, iar dupa cele 5 fac pauza normala de 7 zile sau a doua varianta sa iau in continuare inca 21 de pastile. Daca nu`mi vine menstra luna asta deloc pt k eu continui cu o folie intreaga e mai ok decat sa`mi intarzii 5 zile? Offline #5 2011-11-13 13:00:56
Re: Intarziere menstruatiecred ca e cam acelasi lucru. ca efect care nu o sa-ti placa in ambele cazuri poti sa ai spotting folia viitoare, dar nu-i bai, trece si e abia observabil. poti sa faci sex. Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-13 22:36:49
Re: Intarziere menstruatieok, merci frumos pentru informatii... e pt prima data cand o sa fac chestia asta si aveam nelaritati:). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|