|
Nu esti logat.
Contraceptia in perioada in care astepti sa-ti vina ciclul#1 2011-11-13 09:35:10
contraceptia in perioada in care astepti sa-ti vina ciclulSalut. O intrebare: eu iau anticonceptionale Marvelon deja de vreo 6 luni. Dupa ce mi-am terminat pastilele, in acele 3-4 zile in care astept sa-mi vina ciclu, daca fac sex fara prezervativ si se termina in mine, exista posibilitatea de a ramane insarcinata? In acele zile sunt nevoita sa folosesc extra protectie? Merci mult! Offline #2 2011-11-13 09:44:40
Re: contraceptia in perioada in care astepti sa-ti vina cicluldaca iei toate pastilele corect, esti protejata 24/7, inclusiv in pauze. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-11-13 10:01:49
Re: contraceptia in perioada in care astepti sa-ti vina ciclulMii de scuze. Nu se va mai intampla. Multumesc frumos de raspuns! Offline #4 2011-11-13 10:04:48
Re: contraceptia in perioada in care astepti sa-ti vina cicluln-ai pt ce daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|