|
Nu esti logat.
Ajutor!!!#1 2011-11-27 11:01:46
Ajutor!!!Buna ziua! Am o mare dilema.Sunt la a patra folie de contraceptive Yasmin,in prima saptamana.De obicei iau contraceptivele la ora 21.Aseara am fost la o petrecere si nu reusesc sa imi amintesc daca am luat sau nu contraceptivul.Mi-e frica ca atunci cand l-am scos din folie si l-am pus pe marginea chiuvetei sa nu fi cazut in chiuveta.Din pacate nu reusesc sa imi amintesc de momentul cand am inghitit pastila.Problema este ca e posibil sa o fi luat dar de asemenea exista sanse egale sa nu o fi administrat.Au trecut deja 12 ore si nu stiu ce sa fac! Ar trebui sa mai iau inca o pastila? Se poate intampla ceva din cauza supradojazului? Teama mea este ca nu am luat pastila si asa se va perturba tot ritmul. Offline #2 2011-11-27 11:45:29
Re: Ajutor!!!poti lua pastila astazi ca si cum ai uitat-o, ceea ce inseamna ca pana inghiti corect 7 pastile te protejezi cu prezervativ (plus 4 ore dupa a 7-a pastila) si scapi usor, daca nu ai facut sex neprotejat de astazi dupa ora 9 dimineata. contactele dinainte au fost protejate. stai linistita nu ai facut mare greseala, si daca ai luat pastila aseara, nu se va intampla nimic ca mai iei una azi pe zi si inca una pe seara. si pe prospect scrie ca poti lua doua pastile deodata daca ai uitat una si atunci ti-ai amintit. si un sfat: nu mai pune pastile oricare nu doar ac pe marginea chiuvetei, nu este igienic, mai ales ca fiind la un party nu erai la tine acasa. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-27 11:48:21) Offline #3 2011-11-27 12:04:48
Re: Ajutor!!!Multumesc frumos pentru raspuns! Am luat inca o pastila si pe urmatoarea o voi lua diseara la ora normala.Ma gandeam totusi ca asta inseamna ca voi lua pastilele timp de 20 de zile si nu 21 asa cum scrie in prospect.Ar trebui sa iau a 21-a pastila din folia urmatoare sau sa las doar 20 de zile? Offline #4 2011-11-29 16:35:13
Re: Ajutor!!!buna.raspundeti.mi va rog.am luat anticonceptionale luna trecuta, le.am terminat, am facut pauza de 7 zile(am avut ciclu 3 zile jumate, aproape 4)si ieri am inceput alt blister.problema e ca(le ascund de parintii mei intr.un loc anume)si azi cand am vrut sa.l iau pe urmatorul, am gasit o pastilutza din blisterul trecut,deci cel pe care credeam k l.am incheiat(primul implus a fost sa alerg repede la o pahar cu apa si sa.l iau.si l.am luat.nush daca am facut bine sau nu,dar a fost totul dintr.un impuls) problema e ca nush sigur din ce zi este.este numaru 20 sau 21(deci ultimul sau penultimul din blister.oricum n.am avut contact sexual timp de 3saptamani)am luat toate pastilutele aprox la aceeasi ora,diferenta fiind de 10 minute la unele.primul blister a fost yasmin,iar acum am inceput microgynon,pentru ca primul mi.a provocat dureri de cap.si era si km scump.ultimul contact l.am avut acum 3 sapt si urmatorul il voi avea pe1-2decembrie,pentru ca atunci se intoarce iubitul meu.voi putea avea contact cu ejaculare in interior?sau voi avea nevoie de alta protectie?mentionez ca am luat timp de 10 zile ciprinol pentru o infectie urinara si ceva nisip la rinichi,dar in timpul tratamentului si 8 zile dupa n.am avut absolut niciun contact sexual.ast rasp.ms Offline #5 2011-11-29 16:39:25
Re: Ajutor!!!nu-i nici rau nici bine ca ai luat pastila aia daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-29 20:54:53
Re: Ajutor!!!dreeea... grea intrebare daca intradevar nu ai inghitit pastila aia, nu vrei fii protejata in pauza ca nu ai luat 21 de pastile asa ca mai bine iei una de pe folia de rezerva daca ai sau cumperi inca o folie si iei doar o pastila si o lasi de rezerva. sau te protejezi in pauza si 7 zile din folia noua. cum vrei. daca iei o pastila de pe alta folie poti face pauza doar de 6 zile ca sa incepi folia noua in aceesi zi din saptamana. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|