|
Nu esti logat.
Pastila de a doua zi#1 2011-11-28 22:20:59
pastila de a doua ziAm luat cand mi s-a terminat menstruatia luna trecuta pastila de a doua zi, dupa cateva zile a aparut menstruatia aceea falsa, care a tinut cam 10 zile, iar acum pe 23 trebuia sa imi vina menstruatia normala. Credeti ca pastila de a doua zi cauzeaza intarzierea? Offline #2 2011-11-28 22:33:58
Re: pastila de a doua ziprobabil. ai mai facut neprotejat de atunci? si a propos, daca erai imediat dupa menstra nu prea avea rost sa o iei. la cate zile exact dupa menstra ai luat-o? cu ejaculare inauntru? si te rog foloseste o metoda contraceptiva zilnica, nu pastila de a doua zi. Offline #3 2011-11-29 18:52:20
Re: pastila de a doua ziN-am mai avut contact neprotejat de atunci, el nu a ejaculat inauntru atunci, dar mi-a fost frica si am luat-o, e prima data cand iau. Menstruatia mea nu e prea regulata de obicei, deci nu pot sa ma iau dupa zilele fertile. Ma interesa doar care sunt efectele pastilei de a doua zi. Offline #4 2011-11-29 18:56:09
Re: pastila de a doua zida, poate sa cauzeze intarzieri Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|