Diversificarea-3-80
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Re: Diversificarea-3
Am fost sambata la tara...ca urmare am vreo 50 de oua in frigider, un cocos imens, lactate cat incape, etc. Ce pacat ca nu sunteti mai aproape.
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
..eu am primit de la tara aseara : oua si un cocos din care deja am pregatit o supa cu galusti pt maine...lactate din pacate nu avem
eu folosesc covalact si din ala bio verde...insa azi am luat covalact pt noi
lucky am inteles cu vitaminel, cred ca o sa -i incep si eu o cura , ca poate am mai multe sanse cu mancare'
nu mai scriu ce a mancat zilele astea ca nu prea am ce...mananaca asa de putin ca imi iau campii uneori, inventez tot felul de chestii sa mai ia copilul o lingurita ...
9 ani de copilarie ....
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
noi facem greva de solide dar e ok cu laptele.... nu mai scriu ca nu prea am ce.
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Adina imi pare rau ca nu papa Ana
Garga, bine macar ca bea laptele.
Eu nu stiu cum sa o fac sa manance iaurt simplu, nu vrea nicium. Daca e amestecat cu fructe mai mergem, daca e simplu sa nu il vada. Mai nou nu il accepta nici daca il amestec cu cereale.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Luky in combinatii cu fructe il papa dar asta pentru ca nu ii simte gustul. Pai sunt disperata ca nu vrea nimic lactat...
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Mai scriem si noi ce mancam, de fapt, ce am mancat ieri: -lapte -fructe cu cereale si branzica -paste cu dovlecei si brocolli 9100 g), felul doi - mancarica de rosii, ceapa, ardei, pui, verdeata (120g), apoi ca desert, budinca de pere si banane -iaurt cu biscuite, portocala, suc de porto l-apte. Am avut o zi buna.
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
garga (sau blue, daca ai facut vreodat'): cat se lasa migdalele la inmuiat pt lapte? daca le-am pus dim pe la 8-9, pot sa sper ca la 5 sa iasa ceva din ele sau nu? si ce blender folositi voi? io n-am decat unul vertical... o fi bun de ceva? ms
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- gargarita
- Moderator
kata, nu stiu care este minimul. eu lasam de seara pana dimineata, la frigider. blender ar trebui cu vas si de putere maricica, am vazut ca Cristela recomanda de minim 800w... nu stiu daca merge fara ceva ceva o iesi, dar nu cred ca reusesti sa scoti din pulpa tot ce trebuie.
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
razu cum faci budinca de pere si banane? a mancat bien ari....aveti si felul 1 si felul 2 a mea de abia daca mananca un fel si nici pe ala tot,chiar nu situ ce sa-i mai fac...
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
aha... sar-mana. intre timp am incercat, a iesit buun pt cineva craving for lactate... dar, intr-adevar, un pic "chior"... ca un soi de zuzu degresat al meu e de 300, deci
in schimb am fiert in el niste gris, sa-i fac lui cris cu sccortisoara si magiun... si nu s-a legat grisul... ori el se leaga si fiert in apa... ce-i drept, la asta nu am strecurat, am lasat si "pasta" de migdale... o fi normal? (de halit l-am halit amandoi fara comentarii )
(oricum, cautand reteta de lapte de migdale, am dat peste niste bunatati raw, in special cu caju va arat sau nu? )
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- gargarita
- Moderator
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
katami a scris:garga (sau blue, daca ai facut vreodat'): cat se lasa migdalele la inmuiat pt lapte? daca le-am pus dim pe la 8-9, pot sa sper ca la 5 sa iasa ceva din ele sau nu? si ce blender folositi voi? io n-am decat unul vertical... o fi bun de ceva? ms
Si eu le lasam de dimineata pana seara. Noi avem blender de 600w, nu e bun de nimic
caju Nu stiu de ce, dar mai nou mor dupa caju. Si dupa mac
- gargarita
- Moderator
si al meu tot 600w dar sunt f multumita de el.
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
gargarita a scris:si al meu tot 600w dar sunt f multumita de el.
Tu faci cu partea verticala, sau ai si recipient din ala, cu lame in el?
- gargarita
- Moderator
am si, si. pentru laptele de migdale folosesc recipientul si il las mai multicel sa-si faca treaba. iese bine zic eu. pulpa care ramane este foarte fina iar laptele rezultat foarte gustos.
- razu
- Hero member
Garga, Sweety, multumim! Sweety, blenduiesc doua galbenusuri, doua banane, jumatate de cana de lapte, scortisoara pentru gust, dau la cuptor intr-un vas termorezistent uns cu unt si gata. Data trecuta am adaugat si o para. Uneori mai pun suc de portocale, sa schimb gustul, mai adaug o lingura-doua de cereale daca mi s epare prea lichida compozitia. Acum dau doua linguri de compozitie deoparte si le ameste cu pudra de roscove, sa fac "model" deasupra budincii.
Ultima oara a fost editat de razu (2012-03-22 20:12:50)
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
razu suna bine ce zici tu, ia sa incerc si eu...apropo , zic mereu sa te intreb si uit : cum sunt ghetutele?
noi ieri am avut o zi super proasta , pt prima data mi-am iesit putin din minti: la trezirea de dupa amiaza , dupa vrdeo 4 h ana nu a vrut nici o gura de iaut ( era unul nou probiotic, putin dulceag), asa ca nu am mai rezistat si i-am zis :,, ok, nu vrei nu-ti mai dau nimic, asta e, stai nemancata, sunt suparata pe tine,, si am plecat in dormitor , spunandu-i sotului ca eu una nu mai rezist cu mofturile ei, ana venea la mine si imi zicea mierlos,, mamam,, si eu o tineam pe a mea :,, lasa-ma ca sunt ffff suparata pe tine ca nu vrei sa mananci,, ....intre timp sotul i-a pus niste cartofi la fiert, apoi i-a dat cu niste branzica crema si cu telemea hocland, in final a mancat, dar eu una tot nu m-am calmat...
in schimb azi s-a intrecut pe sine, probabil ca sa recupereze pt ieri : dim :210 ml lapte la 9.30 : cateva bucatele de paine cu crema de branza si unt la 11: un mar micut si 1/2 de para bucatele -astea prin parc le-a papat la 13: mamaliguta cu crema de branza, ou si unt la cuptor : devorat un castron si ceva la 17: somon la cuptor cu legume la 21: 210 ml lapte cu cereale
asa mai merge frate, mai pot respira si eu dupa o zi, offf, tare greu e cu copii nemancaciosi.
9 ani de copilarie ....
- razu
- Hero member
Adinagrig, multumim!Sunt bune ghetutele, ii vin, e mandra tare cu ele. Problema mea e ca nu sta calcaiul ala in ghetuta, ca mai iese, dar asta la orice incaltaminte....Multumim!Sper ca ai primit pe card, nu? Mamici, scuzati
Ultima oara a fost editat de razu (2012-03-23 09:21:28)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|