homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Grefa fresh

#1 2011-11-29 21:00:55

Andrei1807
New member
Inregistrat: 2009-08-17

Grefa fresh

Salut,

Acum vreo cateva zile am fost cu prietena mea la un suc si a baut un fresh de portocale. Toate bune pana acum. Am mai fost si astazi in acelasi loc si a cerut acelasi lucru si ospatarul ne-a intrebat daca vrea fresh-ul la fel ca ultima data. Curioasa a zis ca da dar ce are in el in afara de portocale. Apoi a spus ca el pune si grefa in fresh! Va dati seama ca am ramas inlemint. De atunci am avut contact de vreo 2-3 ori(sucul l-a baut acum vreo 5 zile). Ideea e ca sucul mai mult de 200ml nu avea. Acum cata grefa o fi avut habar nu am. Stiu ca nimeni nu poate sa-mi dea un raspuns clar dar sunt sanse sa se intample ceva, ca stiu ca grefa influenteaza ac.

Va multumesc.

#2 2011-11-29 21:13:17

isabella.sweet
Full member
Inregistrat: 2010-06-27

Re: Grefa fresh

eu stiu ca influenteaza numai cand consumi cu regularitate.

"Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati."

#3 2011-11-29 21:20:15

Andrei1807
New member

Stiu ca unii zic ca asa e ca doar in cantitati mai mari altii ca mai putin acum nici eu nu stiu. Culmea e ca suntem atenti la chestii de genul dar na mai se intampla ca oricat de atent ai fi ... oricum nu-l condamn nici pe ospatar!

#4 2011-11-29 21:26:17

isabella.sweet
Full member
Inregistrat: 2010-06-27

Eu zic sa nu va ingrijorati prea tare . A baut o singura data daca am inteles eu bine,nu? plus ca sucul nu a fost doar de grefe.

"Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati."

#5 2011-11-30 12:28:50

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

andrei cred ca sunteti ok, dar eu l-as condamna pe ospatar, pe meniu ar trebui sa scrie ce contine orice si sa se respecte! e vital chiar, daca cine stie ce doamne iarta-ma punea si ea era alergica? am prieteni care de la o bucatica de ciocolata ajung la urgente! cum ar fii sa spuna ala 'ah da eu pun si ciocolata' de capul tau? ce oameni, trebuia sa-i precizezi ca nu are voie sa bea gref poate intelegea sa nu mai faca astfel de gafe. daca era in pauza de 7 zile, atunci are voie a bea/manance gref. daca nu, si nu a inghtit pastila chiar atunci cred ca sunteti safe.

Publicitate

loading...

#6 2011-11-30 22:15:28

Andrei1807
New member

Buna,

Sucul l-a baut pe a 20:30 - 21:00 si a luat pastila pe la 22:00. Mi-e putin frica , putin mai mult. Culmea e ca ma oftic ca am avut atata grija mereu ba sa nu uite, ba sa ia la ora exacta. Sper chiar sper sa fie totul ok sad da-o incolo de la 100ml maxim de suc de grefa nu o fi sfarsitul lumii, sper. sad

#7 2011-12-01 11:19:28

eph
Hero member

chiar nu cred ca e. dar pe viitor aveti grija. ati putea acum sa asteptati 7 zile fara sex sau cu prezervativ tongue si voiam sa-ti spun, nu stiu cati ani ai, sau daca are vreo relevanta, dar nu ai idee cat apreciez si ma surprinde ca ai TU grija sa nu uite pastilele, si stii toate regulile... nu am intalnit pana acum si ma luam de fosti ca nu intrebau macar daca mi-am luat pastila, ce sa mai zic de reguli ca habar n-aveau si pe primul m-am chinuit chiar sa-l conving sa 'luam' pastile ca era ca o baba din aia ca te ingrasi, ca nu e sanatos, dar nu cumva sa se informeze. le convenea, sex mai placut, fara nici o grija din partea lor... asta chiar si de la cei care m-au iubit si a fost ceva serios si frumos... dar tot ignoranti erau. iubita ta e o norocoasa big_smile iar tu esti great.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-01 11:20:51)

#8 2011-12-01 18:45:09

Andrei1807
New member

astazi e a 7-a zi chiar ne uitam la timp/ore de cand a baut sucul sa fim siguri ca au trecut 7 zile lol. Iar in legatura cu faptul ca am grija eu de pastile si restu... mi se pare absurd ca barbatii dau vina pe femei ca de ce nu ai luat pastila ca din cauza ca TU ai uitat pastila ai ramas insarcinata, sau invers de femei care dau vina pe barbat ca de ce nu a luat prezervativ. Hai sa fim seriosi atunci cand se intampla ceva nu e vina unuia sau altuia e vina amandurora ca sexul nu-l faci singur. De ce sa pice "greutatea" doar pe unul? Na asta e gandirea mea acum stiu ca 90% nu sunt asa dar mai greu pentru mine e ca nu inteleg de ce.....

#9 2011-12-01 19:02:00

eph
Hero member

vezi ca sunt 7 zile + 4 ore dupa inghitirea ultimei pastile pana se absoarbe. just so you know.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.