|
Nu esti logat.
O intrebare!!!#1 2011-12-03 00:06:33
O intrebare!!!Buna o intrebare am si eu si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie sau daca a mai fost!Am fost la cabinetul de planing... si mi-au dat marvelon 21 dupa ce mi-au pus un set de intrebari mi le-au recomandat pe acestea.Nesigura fiind am mers si am facut un test de analize in care totul a iesit cum trebuia si am mai mers.. la alt cabinet care la fel mi-a sugerat si perscris acelasi marvelon au trecut 3 luni de atunci si vreau sa va spun ca nu ma simt bine cu ele adica... pofta de sex este egala cu 0 adica deloc niciodata imi este somn mai tot timpul si chiar nu ma mai ud deloc sau daca ma ud.. imediat se usuca si normal ca incepe sa ma usture nu stiu ce sa fac deoarece iar am facut un test de analize si totul este in regula... si doctorul mi-a spus ca din cauza ac am senzatiile acestea am acelasi partener sexual dinainte de a lua ac ce sa fac pentru a-mi reveni pofta si totusi pentru a ma uda... si fara stari de somn... nu mai vreau sa ma duc la aceeasi doctori incompatibili .... fiind un oras mic.. Nu prea am la cine sa merg la altcineva.. v-as ruga un sfat cu ce as putea sa... Schimb...va multumesc... pt ajutor Offline #2 2011-12-03 11:00:15
Re: O intrebare!!!Elektronik anticonceptionalele pot sa scada libidoul, cel mai sigur nu mai ai chef de sex din cauza asta. Offline #3 2011-12-03 15:17:47
Re: O intrebare!!!pai si ce-ash putea sa fac... sa renunt la ele?!Sau daca le schimb... poate sa revina cat de cat normal...?! Offline #4 2011-12-03 19:25:51
Re: O intrebare!!!in afara de libidou scazut mai ai alte simptome? Offline #5 2011-12-03 23:18:33
Re: O intrebare!!!mergi din nou la planning, spune ce problema ai cu pastilele si roaga sa ti le schimbe...cu altele e posibil sa revina libidoul la normal. Offline Publicitateloading...
#6 2011-12-04 00:10:00
Re: O intrebare!!!Alte probleme.. pot sa fie.. in genu ca... imi este somn mai mult ca deobicei... si v-am zis din cauza faptului ca nu ma ud...uneori ma ustura..si uneori dureri de stomac... dar nu stiu sigur daca de la pastile sau... din alte cauze... in rest ma simt bine....Si am mai fost doar ca in orasul meu fiind mic... nu sunt.. atatia medici... Si acestia sunt icompetenti.... adica.. am mers si le-am zis.. ca nu ma simt bine.. cu marvelon 21 ... le-am explicat ce si cum.. si mi-au spus.. ca raspuns..ca... in cateva luni se obishnuieste corpu si le-am zis da ok dar... le iau de 4 luni.. acum e a 5-a... si au zis.. ca mai dureaza si dupa aceea o sa imi revin la normal deci daca nu am ce face trebuie sa renunt la ele de tot voi ce sfat imi dati?! Va multumesc mult Ultima oara a fost editat de Elektronik (2011-12-04 00:13:08) Offline #7 2011-12-04 12:31:30
Re: O intrebare!!!incearca sa mergi la planning in alt oras, daca ai treaba sa zicem printr-un oras mai mare prin apropiere, sau du-te special pentru asta. marvelon are si o cantitate mai mare de hormoni din cate stiu eu, intradevar poate tu ai nevoie de o cantitate mai mare, dar poate nu de marvelon. sau poti lua un supliment alimentar pentru cresterea libidoului sa vezi daca merge. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|