homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-58-12

#210 2011-12-08 09:33:21

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-58

puss maya, multumesc smile in ce zi esti?si eu sper sa fie bebe in toate burticile care isi doresc sa aiba un mic locatar rugaciune

am citit putin din urma si am vazut ca anuca v-a transmis gandurile mele  tillfreds
luna asta a decurs normal, am luat closty, am avut 3 foliculi, pe 30 nov am facut pregnylul si se pare ca pe 1 dec am ovulat smile
acum, astept  rugaciune  ....numai ca DD asa mi-a programat lucrurile incat sa nu imi ramana timp sa ma tot gandesc "daca e" "daca nu e"

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-12-08 09:39:30)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#211 2011-12-08 09:36:55

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza fete frumusele puss
acuma am ajuns si eu la birou, am alergat de dimineata, plus ca am si adormit chicot
onutza puss servesc de la tine o apa plata
faruc puss ma bucur ca ai reusit sa intrii si esti bine kram  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday iti doresc ca luna asta sa primesti cel mai de pret cadou
maya puss sa ai spor la treaba azi
ravenca puss nasol cu gingia, ai grija
smart puss
eu o sa lipsesc iar ca trebuie sa-mi termin ceva situatii , cand pot revin

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#212 2011-12-08 09:41:12

far_away
Hero member

muco puss multumesc smile esti o draguta ... puss si pt burtica

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#213 2011-12-08 09:42:31

tya
Hero member
Inregistrat: 2011-09-04

neata fete dragi pusspusspuss
sonia sad imi pare rau ....eu chiar nu ma pricep, dar sunt sigura ca totul se va rezolva.....chiar ma pune si pe mine pe ganduri chestia asta, cred ca imi voi trimite si eu sotul sa faca spermograma, macar sa stim ca e bine rugaciune
far puss la multi ani si spor la treaba puss
multumesc fetelor care mi-au raspuns ana, onutza, muco, mika pusspusspusspuss deci eu am avut LSIL acum 3 luni la PAP si acum cand am repetat mi-a iesit f bun, asta ziceam big_smile
va pup si va imbratisez cu drag pe toate puss kram

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469

#214 2011-12-08 09:43:35

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

smart si bebe pusspuss ce faceti, ce face bumbacelul cel mic? hjarta

happy e mai greu si la mine cu banii, am noroc ca ma ajuta ai mei. sa nasc acolo fara decontare de la cas m-ar ajunge cam 5000 lei, nu stiu exact cat deconteaza cas-ul. dar oricum pt un spital privat care ofera conditii eu zic ca se merita. o nastere naturala cu anestezie m-ar duce la vreo 4000, in care am inclus cazare si 3 mese pe zi, tot ce-mi trebuie mie si lui bebe, analize inainte de sarcina, plata echipei medicale cu care nasc... daca adun ce dau intr-un spital de stat, spagi si asistente, medicamente si tot ce-mi trebuie, cam tot acolo cred ca ajung, asa stiu ca am conditii. numai faptul ca am rezerva separata cu baie proprie si pe bebe cu mine ma linisteste

far am gasit un doctor, mi l-a recomandat doctora mea si o prietena care a nascut cu aceeasi doctorita. am citit si lucruri rele despre ea pe net, dar nu legat de partea profesionala, ci mai degraba de caracterul ei. diseara tre sa o sun si sper sa accepte sa fie doctorul meu. ma cam sperie partea asta cu schimbat-ul doctorului acum, dar nu am ce face pt ca oricum ar fi fost si oriunde as fi nascut, doctorita mea actuala nu m-ar fi asistat la nastere pt ca ea nu mai lucreaza in maternitate (a facut un preinfarct si acum se ocupa doar de cabinet)
birthday birthday pt azi, ma bucur ca esti alaturi de noi. sa-ti dea DD sanatate multa si fericire si in curand un bebe mic care sa-ti umple viata!

any si bebe pusspuss neata. spor la treburi ca sa le termini repede si usurel cu alergatul ca nu e bine in starea ta. sa ai o zi usoara!

tya neata. acum am inteles, ai avut rana acum 3 luni si ai tratat intre timp banuiesc. oricum, tot ce conteaza e ca acum a iesit bun pap-ul

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-12-08 09:46:58)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#215 2011-12-08 09:45:06

far_away
Hero member

tya puss si multumesc
onu puss multumesc si tie pt urari kram .....iti tin pumnii sa aceepte dr sa te asiste si sa fie totul bine goodluck

soniuca puss am citit despre noile probleme care au navalit peste voi ..... curaj goodluck si sa se gaseasca o solutie pt remedierea situatiei...sunt alaturi de tine kram

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-12-08 09:46:49)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#216 2011-12-08 09:47:40

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

far multumesc, sper sa accepte si daca nu, sa gasesc un alt doctor bun care sa ma ia in evidenta si sa ma asiste la nastere

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#217 2011-12-08 09:47:57

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Neata dragelor puss
Far puss  birthday sa fii sanatoasa si cu burtica cat mai curand. la multi ani kram
Angel puss Mika puss Hell puss da' ce v-ati destrabalat aseara, mai doamnelor  applause
Onutza puss Muco puss Tya puss Happy puss Mayya puss Smart puss Raveca puss

va pup pe toate, o zi frumoasa puss

Ultima oara a fost editat de madalyna7 (2011-12-08 09:49:29)

#218 2011-12-08 09:48:21

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Neata!  puss   mornincoffee

far, la multi ani!  birthday  birthday  birthday

Mada neata  puss  chicot  am plecat un pic cu  sorcova

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-12-08 09:50:44)

.

#219 2011-12-08 09:49:04

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

neata fete...am citit toate paginile....mult ati scris.
sonia...daca fetele sunt exemplu evident ca se poate, si eu zic sa nu-ti pierzi speranta. macar acum stii de unde sunt problemele si incepeti sa le rezolvati. eu am prieteni un cuplu care la fel incearca de ceva timp...de fapt nu se mai protejeaza de destul de mult, si-au facut analizele si repetat de cateva ori bune si el si ea...toti doctorii nu gasesc nimic care sa impiedice sarcina, atat cei de la timisoara, cat si cei de la bucuresti, ea ovuleaza, spermograma foarte buna...si totusi nu vine...eu le-am zis ca poate sa fie o infertilitate pe baza psihica...si acolo sa lucreze. dar aici sunt exemple de fete care au reusit...o sa reusiti si voi, sunt convinsa de asta. vorba lui almi...aer in piept, ca acum stiti de unde sa incepeti rezolvarea problemelor. te pup si din suflet iti urez ca rezultatele sa iasa cat mai repede bune. legat e ce zic ai tai...mi se pare deja un stres in plus pentru tine sa te gandesti la asta.

be happy...eu al un ciclu de 26, 27 de zile am ovulat in ziua 10. am prestat si gata tamburusul s-a format.

restul fetelor...va pup pe toate la rand. o zi buna.
kram

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#220 2011-12-08 09:49:18

far_away
Hero member

mada puss multumesc ...Doamne da! big_smile
mikule puss multumesc si tie kram
fete, imi cerste sufletul cand vad ca ne adunam iar, ca in vremurile bune wink

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-12-08 09:49:54)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#221 2011-12-08 09:49:46

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete puss

tot daramata sunt,speram de fiecare datacand ma trezeam azi noapte sa fi fost un cosmar... supa nu stiu cum sa respir,cum sa ma prefac,cum sa merg mai departe...

miku puss vad totul intunecat,ma rog la Dumnezeu sa nu uite totusi si de noi...

onu puss  nu vreau sa spun nimanui,desi sora mea o sa ma intrebe cum au iesit analizele,ca stie ce le cesafac -am facut.ei cred ca ii spun.oricum vine acasa in 2 sapt.si o sa ma vada distrusa...nu stiu cum o sa trec de craciunul asta...

mada puss nu renunt,da simt ca nu pot sa respir...atata timp am stat crezand ca anaizele de le-a facut sunt bune.am avut eu retineri,da nu credeam ca e diferenta atat de mare...

nu pot sa-mi revin...

far,multumesc.la multi ani! puss

amalia puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-12-08 09:51:29)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#222 2011-12-08 09:54:26

far_away
Hero member

soni puss si sincer, cred ca v-ar fi mult mai usor daca ar sti si intreaga familie prin ce treceti sad e greu de spus si de explicat, sunt convinsa neutral dar aveti nevoie de intelegere si de sprijine si sa scapati macar o vreme de intrebarile alea enervante  " cand o sa faceti un copil" sad
eu sunt alaturi de tine si tu hotarasti daca le zici sau nu, dar eu cred ca asa v-ar fi mai usor kram

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#223 2011-12-08 09:54:40

madalyna7
Hero member
Inregistrat: 2011-02-10

Mika puss
Amalia puss
Sonia puss kram stii, o prietena draga mie are un mesaj care-i apare la semnatura: " cand cazi, ridica-te si mergi mai departe!"
Dumnezeu o sa-ti dea putere din nou si o sa gasiti o solutie. Stiu ca e al naibii de greu, sunt alaturi de tine si as vrea sa pot sa-ti dau din putina mea putere...capul sus, suna la doctor si fa o programare cat mai repede ca sa inceapa tratamentul pana de Craciun puss

#224 2011-12-08 09:55:12

tya
Hero member
Inregistrat: 2011-09-04

mada, mika puss
da, onutza, am facut tratament 3 luni si cand am repetat pap-ul a iesit bun big_smile ceea ce nu inteleg eu ca doctorul chiar daca a iesit bun acum pap-ul iar mi-a zis de hpv, legandu-se de celalalt rezultat, cu toate ca acolo nu era bifat si atipii hpv cesafac

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469

#225 2011-12-08 09:58:32

mikado
Platinum member

sonia puss  hai capul sus, trebuie sa mergi mai departe. sunt sigura ca DD nu va va uita par

Tya, neata par  dr. tau vrea sa elimine orice suspiciune legata de hpv.

Maya, Onuta, Amalia neata!  kram

Far  goodluck

happy, coco, rave, Any, rave, va stampilez  puss

Smart, multumim !

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-12-08 10:01:07)

.

#226 2011-12-08 10:01:30

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata fetelor care au mai intrat puss

Amalia, da si eu cred ca am ovulat fie ieri, fie azi.

Acum am o nedumerire:e normal sa sangerez in perioada ovulatiei? E mult zis sangerat, dar mai inainte am avut firicele mici de sange, si unul chiar insemnat. Mi s-a mai intamplat de doua-trei ori, acum ceva timp in urma, sa am firisoare de sange in afara menstrei

Sonia puss

Ultima oara a fost editat de be_happy (2011-12-08 10:03:31)

#227 2011-12-08 10:02:54

mikado
Platinum member

da happy, poti sangera la ovulatie, de fapt e mai mult spotting. s-a spart foliculul goodluck

.

#228 2011-12-08 10:04:08

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Mika puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.