homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-58-79

#1483 2011-12-12 23:34:40

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-58

hell, e tarziu in Z30 cesafac  deja vine menstra

le poti face...sa vezi in ce zile ovulezi

Almi, la cat de repede trece timpul ce rost mai are  forgetit

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-12-12 23:35:40)

.

#1484 2011-12-12 23:36:09

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hell nu mai e ce-a fost odată tabăra... din păcate.. am fost anul trecut ?n vară, ?ntr-o seară.. o săptăm?nă n-am mai fost om.. deprimant, at?t pot spune...

mika așa e.. eu vreau să realizez c?t mai am chicot

merg și eu la năniță big_smile puss
pe m?ine wave

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-12-12 23:37:03)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1485 2011-12-12 23:38:13

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Hell, are rost daca vrei sa vezi cum e cu testele si sa iti faci o idee cam cand are loc la tine ovulatia. Oricum dupa ce ai amandoua liniutele de aceeasi intensitate, ovulatia se produce in urmatoarele 2 zile. Parca asa era. puss

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#1486 2011-12-12 23:39:28

mikado
Platinum member

hell, prezenta ovulatiei se vede la eco adica exista  "lichid in fundul de sac Douglas" , acesta este prezent doar 2-3 zile dupa ovulatie. In restul zilelor trebuie sa fie "Douglas liber".

Almi wink somn usor  puss

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-12-12 23:41:18)

.

#1487 2011-12-12 23:40:48

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Deci mika...eu nu stiu daca ovulez sau nu...acuma dupa tratament....si vroiam sa le fac pentru curiozitatea mea...sa vad daca ovulez nu neaparat in ce zi...ca nu stiu nici macar daca ne da dr liber la sexinpat ca pe mine m-a zgariat un pic la chiuretaj prostul dinainte si daca nu s-a vindecat nu cred ca ne lasa...Si mai citisem undeva ca dupa AC vreo doua luni nu ovulezi....aste-as mituri sau asa e?

Am inteles mika....

Asa daca inainte de ac am avut ciclul neregulat acum in prima luna dupa ac calculez ca si cand as fi luat ac?

Poate suna a intrebari tampite dar chiar habar nu am

Almi noapte buna

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-12 23:44:11)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

Publicitate

loading...

#1488 2011-12-12 23:45:24

mikado
Platinum member

hell, fiecare organism e diferit, poti ovul si dupa AC...la tine e problemuta cu ovarele,  dar si asta se poate rezolva...exista atatea solutii, doar sa gasesti medicul potrivit. poti fi atenta si la secretie, in perioada ovulatie este transparenta si alunecoasa (egg, watery) si impreuna cu testele de ovulatie iti poti afla daca ovulezi sau nu.

nu inteleg ce vrei sa spui chicot

sau poti calcula asa:
Metoda calendarului(Ogino-Knauss) se bazeaza pe constatarea ca ovulatia se produce aproximativ cu 2 saptamini inainte de menstruatia urmatoare(aproximativ la mijlocul ciclului menstrual).Se va tine cont de faptul ca durata de viata a spermatozoizilor este de 7-8 zile(si uneori si capacitatea de fecundare se mentine tot atit). Ovulul isi mentine capacitatea de a fi fertilizat 12-24 ore dupa ovulatie.Pentru un ciclu menstrual regulat de 28 zile perioada fertila va fi intre a 7a si a 16a zi.Pentru situatia unui ciclu menstrual neregulat, formula de calcul propusa de Ogino este: x=10+n-28 si y=17+N-28. Unde: x este prima zi a perioadei fertile , y este ultima zi a perioadei fertile , n este numarul de zile ale ciclului cel mai scurt si N este numarul de zile ale ciclului cel mai lung

analize hormonale ai facut?

cum adica te-a zgariat?

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-12-12 23:54:26)

.

#1489 2011-12-12 23:53:30

Lothraine
Insomniac member

Adica m-a chiuretat prost...asa cum era si el...a ras pana mai un pic si ma radea si pe mine....

Am inteles cu Douglasul.

Analize hormonale m-a trimis sa fac le endocrinologie si am revenit cu rezultatele la el sa imi spuna ce AC sa iau si asa a hotarat 3 luni Diane, 3 luni Yaz..

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-12 23:55:44)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1490 2011-12-12 23:55:59

madalyna7
Hero member
Inregistrat: 2011-02-10

Buna  wave
sper sa nu fiti suparate pe mine, am avut niste zile pline.
azi la munca nici sa mananc nu am avut timp, daca vineri nu am fost am facut azi treaba dubla cesafac
voi sunteti bine? angel tot 2 in 1 ? big_smile
merg sa incerc sa recuperez putin sa vad ce ati mai scris puss

Ultima oara a fost editat de madalyna7 (2011-12-12 23:56:26)

#1491 2011-12-12 23:57:49

mikado
Platinum member

hell ce dr.  butter   acum la control tb sa vezi cum este endometrul, daca s-a reafacut  goodluck

pai si ce valori ai avut? s-a confirmat si aici problemuta cu ovarele?

Madu puss  par

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-12-12 23:58:43)

.

#1492 2011-12-12 23:58:19

Lothraine
Insomniac member

Angel e tot doi in unu...deja incepe sa i se termine timpul...pare rau ca ai avut mult de munca

Mika daca ma crezi nici cum il cheama nu stiu, ca am ajuns la urgente ca mi-era un rau de mor....stiu ca m-a pus la eco si dupaia nuam ca prin ceata imi mai aduc aminte...nu imi rasuna in urechi in momentul ala decat oprit din evolutie

Mika valori exacte nu stiu din cap...dar stiu asa
:testosteron :mult peste limita
prolactina usor peste limita
progesteron scazut
insulina productie ridicata

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-13 00:02:16)

#1493 2011-12-13 00:03:31

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

cat ati scris cat am lipsit, am luacrat pt licenta. ia sa vad cat timp imi ia sa va citesc..incep  la 23:30

Green,multumesc puss

Sonia, multumesc puss  ce dragut din partea copilasilor hjarta

Hell, da chiar ca e morocanos mosul, daca o mancare nu te lasa sa faci ca il deranjeaza hota. E bine macar ca ai internet, eu nu aveam la baba mea, eram rupta de lume.    apropo, testele deovulatie nu iti indica daca ai ovulatie sau nu,poti avea test + si totusi sa nu ovulezi. Temperatura bazala iti poate indica insa daca ai ovulat.

Rave  chicot  saracuta de tine, ai crezut ca au venit hotii

Almi puss

Mika puss

Buck puss ma bucur pt tine ca ai reusit sa scapi. Multumesc pt sfat, am salvat linkul cu acel medicament si cand voi merge la doctor il voi intreba daca mi se potriveste sa-l iau.

Happy puss mai e destul pana la Craciun, doar nu veti fi suparati unul pe celalat pana atunci  kram Chiar nu imi pot imagina cum e sa stai suparat atata timp, de cateva ori ne-am certat si noi mai tare ( din cauza unor chestii total nesemnificative desigur si cu vina mea in 90% din cazuri) dar in aceeasi zi ne impacam si uitam de tot raul.

Clauss, intr-adevar termometrele astea noi nu sunt prea bune. De exemplul al meu arata o temperatura mai mica cam cu jumatate de grad fata de realitate..dar isi pastreaza proportiile, adica inainte de ovulatie imi arata intre 36.0 - 36.2 si dupa ovulatie 36.3-36.8 asa ca imi e util chiar daca greseste...

Laura, felicitari pentru sarcina  majoreta

Rayna, succes la doctor  goodluck

Terminat la ora 00.03 , eh, in 32 de minute am terminat de citit lol

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1494 2011-12-13 00:03:56

mikado
Platinum member

hell par  LH, FSH nu ai facut? 

vb maine...am fugit in pat cascat  noapte buna puss

.

#1495 2011-12-13 00:09:55

Lothraine
Insomniac member

Mika buna intrebare....am facut o lista lunga lunga...alea ce le-am enumerat erau dereglate...restul normale asa ca nu le-am retinut.

Somn usor

Elena si esti de parere ca ar trebui sa iau doar temperatura? Net am ca am laptopul de acasa si stik cumparat de mine cu cartela pe care il incarc tot eu cu bani...tot ai mei...ca altfel as innebuni...

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-13 00:12:24)

#1496 2011-12-13 00:28:54

madalyna7
Hero member
Inregistrat: 2011-02-10

Diri puss bine-ai revenit. de la sandale si plaja ai venit direct sa faci bradutul  chicot
Onutza puss bafta multa la dr  goodluck
Clauss puss imi pare rau pt urati, sa fie ultimii
Elena puss off, te-ai simtit iar rau sad ai grija de tine
Sonia puss ce copii ai hjarta drum bun maine. o sa ai si tu puiul tau, vei vedea kram
Mika puss vin fiert  drool  azi nu am avut timp de nimic sad intalniri, treaba, sedinta...poate maine am timp sa sun la dr
Happy puss sper sa te impaci repede cu sotul
Angel puss Mika puss Buck puss Hell puss ati cam petrecut in seara asta pe aici  chicot
Laura puss FELICITARI! sa ai o sarcina usoara. nici nu stii cata speranta imi dai...si eu am descoperit ca am trompele infundate si trebuie sa fac laparo. poti sa-mi dai mai multe amanunte, unde ai facut laparo? cum a fost?
Muco puss Almi puss Raveca puss si care mai sunteti...scuze ca nu am retinut tot ce am citit
am picat, fug la somn
noapte buna puss

#1497 2011-12-13 00:32:56

Lothraine
Insomniac member

noapte buna mada

Cred ca sting lumina din nou...noapte buna.

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-13 00:39:53)

#1498 2011-12-13 00:46:32

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

hell, parerea mea este ca daca incerci sa vezi daca ai ovulatie luandu-ti temperatura, si nu incerci sa concepi in luna aceea nu mai are sens sa faci testele de ovulatie. Atunci cand incerci sa concepi, testele sunt intr-adevar utile, te anunta cu 1-2 inainte ca vine ovulatia, ca sa poti presta la timp. Dar daca vrei,poti sa iti faci si testele, sa vezi cum de "sincronizeaza" testele cu temperatura.
Chiar ca innebunesti sa stai fara net, eu aveam o foaie pe care am trasat linii si am facut un calendar si taiam zilele  lol ca sa nu zic ca utimele 3 zile le-am impartit pe ore si cum trece o ora fugeam in camera si o taiam rotfl

Mada puss

Fetelor, sigur nu dauneaza cu nimic in caz ca e bebe daca imi infasor tifon in jurul degetului si il inmoi in ceai de pelin si ma sterg inauntru? Ca dupa contactele neprotejate din perioada fertila a venit desigur doamna candidoza, iar tratamentul cu pelin este unul dintre cele mai eficiente, pentru mine cel putin.

A, abia acum mi-am dat seama ca am ramas singura lol
Somn usor  puss  sover  sover  sover

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-12-13 01:01:49)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1499 2011-12-13 01:11:04

Lothraine
Insomniac member

Elena eu am vrut sa dorm dar nu pot
Dar nici sa te ajut nu stiu
Ce stiu e ca la candidoza e obligatoriu sa ia si EL tratament si ca si asta poate da infectii urinare....si atat

A mika si la restul de analize de sange pe care le-am facut atunci la spital mi-a iesit doar hemoglobina scazuta dar nu f.mult (cred ca se datora hemoragiei provocata de prost), trigliceridele marite dar nu agravant si glicemia 145 dar era seara deci clar mancasem, bausem si avusesem si perfuzie--probabil cu glucoza)

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-13 01:19:52)

#1500 2011-12-13 07:43:37

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna dimineata!

Mai fetelor nu radeti de mine, dar maya cred ca are dreptate: am venit sa fac bradutul de la sandale si cred ca ma intorc inapoi la sandale. Aseara m-au sunat ca au nevoie iar de mine acolo, si vor sa ma trimita azi inapoi daca imi gasesc bilet de avion.....si sa ma intorc de Craciun. O sa vad azi ce se intampla, daca plec azi sau maine. Oricum e de ras situatia ...am venit pana acasa doar ca sa fac bradurtul(care l-am pozat dar n-am mai apucat sa scot pozele de pe camera)

Mie si acum imi vine sa rad....va anunt azi ce se intampla tongue

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1501 2011-12-13 07:57:48

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete puss hai la cafea mornincoffee

eu tot prost am dormit,de la atatea ganduri...

buck,la mine nu e de la creier problema,la noi e una reala de nu pot sa raman insarcinata.

almisor puss n-are nimic.sper ca esti bine si ca faci IA in ianuarie rugaciune

elena puss

mada puss multumesc.mi se pare tot visul meu atat de departe acum...am atatea ganduri,atatea socoteli...atata durere,incat...sper ca faci laparoscopie si ramai gravi. puss

diri,neata.daca esti om de nadejde,iar de te cheama big_smile sa te intorci de craciun!

va pup pe toate puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.