|
Nu esti logat.
Buna#1 2011-12-07 19:17:04
bunabuna, cine ma poate ajuta si pe mine? am luat pentru prima data anticonceptionale yaz la indrumarea medicului, am ajuns la ultimile pastilute cele 4 albe, le-am luat iar menstruatia tot nu mi-a venit, insa am avut si in timp ce luam si dupa ce le-am terminat asa o scrgere mai rosiatica, dar nu ca si cand e de la menstruatie. acum am o scurgere tot asa mai colorata care mai si miroase din cand in cand. trebuia sa-mi vina pe 4 si nu mi-a venit nici acum, oare sa fiu insarcinata sau se poate sa fie un efect al pilulelor. eu le-am luat cum trebuie in fiecare zi, aproximativ la aceeasi ora. nu stiu, oare sa-mi iau un test, deja imi e frica Offline #2 2011-12-07 19:33:44
Re: bunadaca le-ai inceput din prima zi de menstra, ai fost protejata instant; daca le-ai inceput in oricare alta zi, in primele 7 zile trebuia sa folosesti prezervativul. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-12-09 12:10:14
Re: bunaMultumesc ..pentru raspuns....m-am gandit si eu ca nu are cum sa fie vorba de o sarcina...dar prefer sa ma interesez....eu le-am luat corect....doar cand am ajuns la prima pastiluta alba am avut contact si nu m-am protejat cu altceva...dar din cate am inteles nu e nevoie....acum nici nu am mai inceput o noua serie de pilule pentru ca nu mi-a venit. spre sa fie bine..oricum sa fiu linistita o sa iau zilele ce vin un test. Offline #4 2011-12-09 12:11:32
Re: bunaai facut o prostie, trebuia sa incepi o noua folie; asa iti dai organismul peste cap. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-12-09 12:14:46
Re: bunaoff..m-am gandit ca daca nu-mi vine nu mai iau...oricum astept cu nerabdare sa vad cand imi vine:(..deja sunt ingrijorata Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|