|
Nu esti logat.
Posibila sarcina cu ac luate corect?#1 2011-12-09 21:46:15
posibila sarcina cu ac luate corect?buna ,tuturor! sper sa ma tina pc-ul (e cam batran saracul )pana scriu tot ce am de spus:) deci, incerc sa spun pe scurt kt mai posibil. In sept mai exact pe 7, dezvirginare- cu prezervativ, apoi o luna dupa toate contactele au avut loc cu prezervativ (niciodata priet nu si-a dat drumul in prez knd ink era inauntru, ci dupa, deci nu a fost niciun risc) pe 1 oct am folosit pelicule, nici atunci nu a terminat inauntru priet, apoi pe 8 oct mi-a venit cm si am inceput ac, nu am avut contact 7 zile k sa fiu sigura de protectie, am luat pastilele corect, nu am uitat nicio pastila si mereu la aceasi ora, repet, priet nu s-a terminat niciodata inauntru nici knd luam ac ( e stresat un pic, nu are incredere nici in ac), cm menstrual am avut mereu, aceasi cantitate, nimic diferit doar k ma simt km rau, adik stari de voma (pe care le-am avut de knd am inceput ac in aproape fiecare zi dar nu grav) , nu m-am ingrasat, sanii s-au marit ff putin, ma cam doare abdomenul si park simt miscari (sau poate e doar in mintea mea, cred k i'm going crazy priet zice k sunt intestinele, aer in stomac, simt k si knd ar fi o bula si s-ar sparge, sa nu credeti k zic k gaze acum ) la sf lui noiemb am mers la doct ginec si mi-a facut control, ecograf, nu s-a obsv nik, am facut teste de sarcina. Faza e k atunci la doct mi-a zis k aveam infectie la trompele uterine, ovare super umflate, dintr-o raceala netratata corespunzator in sept knd am primit un simplu tratament cu nolicin..... sa fie de la asta ? park am impresia si k burtik s-a marit un pic, doar partea de jos (iarasi tind sa cred k e din cauza k imi induc eu chestia asta cum k as fi gravida) . Logic, nu are sens pt k am luat corect pastilele, cm am avut lunar. O parere?multumesc Ultima oara a fost editat de kyttyux (2011-12-09 21:59:57) Offline #2 2011-12-09 22:32:03
Re: posibila sarcina cu ac luate corect?kytty burtica creste abia dupa 4 luni astfel incat sa fie vizibila... cand a fost ultima menstra? daca iei pastilele corect nu ramai. daca el iese exact inainte sa-si dea drumul ii face rau, probleme erectile pe viitor. m-au avertizat fetele si o spun mai departe. testele sunt valabile abia la 3 saptamani de la contact. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-09 22:33:53) Offline #3 2011-12-10 10:40:27
Re: posibila sarcina cu ac luate corect?marirea sanilor e un efect secundar normal al anticonceptionalelor; pe durata tratamentului cu nolicin si 7 zile dupa trebuia sa te protejezi cu prezervativ (asta in caz ca luai ac-uri atunci, n-am inteles exact). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2011-12-10 13:52:07
Re: posibila sarcina cu ac luate corect?ultima menstra a fost recent, 29 noiemb, cantitate normala, in timpul tratamentului cu nolicin ( nu mi-a trecut raceala si doct apoi mi-a dat zanocin, no-spa, indometacin) nu am avut contacte pt k am fost plecata si apoi ink 7 zile protectie suplimentara, apoi mi-a venit cm, nici atunci nu am avut contact ...) deci e cam imposibil sa fiu gravida, asa e? e totul in mintea mea? asa zice si priet. In leg cu faptul k el nu vrea sa termine inauntru desi iau ac, nush dc, probabil si din kuza k ma vede asa nebuna cu ideea mea k as fi gravida, dar de la inceput el iese, nu vrea sa termine Offline #5 2011-12-10 13:53:51
Re: posibila sarcina cu ac luate corect?e imposibil, relax Offline Publicitateloading...
#6 2011-12-10 23:23:23
Re: posibila sarcina cu ac luate corect?invatati amandoi regulile de a lua 100% corect ac si tineti-le minte si respectati-le. astfel incat sa nu mai fie rost de paranoia. eu daca as fii baiat si metoda de contraceptie ar tine 100% doar de ea, as lua-o razna sa nu am pic de control. as invata si eu regulile si as avea grija ca ea sa le respecte fara sa o stresez. sau as prefera sa depinda de mine metoda de contraceptie, sau de amandoi si oricum as fii cu o persoana la fel de precauta ca si mine Offline #7 2011-12-11 21:11:22
Re: posibila sarcina cu ac luate corect?stie si el regulile de a lua ac cat si eu, plus k nu uit ora la kre treb sa iau pastila, nu intarzi nici macar un minut, am grija la ceaiurile si medicamentele kre diminueaza efectul ac....doar k mai exista uneori semne de intrebare, cum probabil multe dintre noi la un moment dat au avut mai ales pt k sunt la inceput (al 3-lea blister) si pana ma obisnuiesc si chiar o sa realizez k sunt protejata de ac in totalitate ( nu kiar, dar in mare parte) atunci nu o sa ma mai stresez Ultima oara a fost editat de kyttyux (2011-12-11 21:14:03) Offline #8 2011-12-11 21:29:10
Re: posibila sarcina cu ac luate corect?yup daca stiti regulile si aveti grija sa le repectati nu trebuie sa fiti stresati. marea bucurie la ac e ca e foarte sigura metoda, si nu influenteaza actul deci va puteti bucura de tot ce implica. cu orice nelemaurire va asteptam Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-11 21:29:34) Offline #9 2011-12-12 20:59:22
Re: posibila sarcina cu ac luate corect?revin cu o intrebare o sa termin ac pe 23 dec ,apoi cm si exact pe 31 dec incep noul blister. In zilele dintre ac(pauza de 7 zile) sunt protejata?adik nu trebuie sa ma tem de nik sau sa folosesc totusi pelicule? iar knd o sa iau pe 31 dec prima pastiluta din blister trebuie neaparat sa tin cont de acele 4 ore in kre trebuie sa se absoarba pastila si sa astept sa treaca acele 4 ore? oricum o sa fie noaptea de rev , pastila eu o iau la ora 8 seara , deci o sa km fim ocupati cu pregatiri si artificii dar vreau sa stiu totusi pt k am citit k trebuie sa avem grija la prima si ultima pastila din blister, e adevarat? multumesc frumos Ultima oara a fost editat de kyttyux (2011-12-12 21:00:08) Offline #10 2011-12-12 22:30:06
Re: posibila sarcina cu ac luate corect?o sa incep cu sfarsitul... nu, nu este adevarat. daca iei pastilele corect esti protejata si in pauza si... absolut tot timpul Offline #11 2011-12-13 13:24:44
Re: posibila sarcina cu ac luate corect?mersi frumos Offline #12 2011-12-13 14:05:09
Re: posibila sarcina cu ac luate corect?cele 4 ore se pun cand nu esti protejata din cauza ca ai luat antibiotice de exemplu abia dupa 7 zile plus cateva ore sa se absoarba pastila. cand le iei corect cum a spus garga esti protejata non-stop. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-13 14:05:34) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|