|
Nu esti logat.
Cum scap de spotting????#1 2011-12-13 02:40:02
cum scap de spotting????buna fetelor sunt noua pe aici Offline #2 2011-12-13 08:19:57
Re: cum scap de spotting????ai spotting din cauza ca ai facut pauza, chestie neindicata daca n-ai probleme de sanatate. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-12-13 10:48:35
Re: cum scap de spotting????offff...si cat va dura ? ca sincer nu mai suport aceasta situatie...daca stiam ca patesc asa nu mai luam nico pastila Offline #4 2011-12-13 11:07:54
Re: cum scap de spotting????
nu o sa il ai si la folia urmatoare...acum va dura maxim pina la pauza, insa viata sexuala nu inteleg de ce e asa de afectata ca sunt doar citeva picaturi si nu te impiedica cu nimic....oricum, reactia ta e supradimensionata sa ma ierti ca iti spun Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2011-12-13 15:58:19
Re: cum scap de spotting????va rog sa ma scuzati dar nu mi- s-a mai intamplat asa ceva pana acum,am luat aceste ac de 3 ani si intrasem in panica putin...si in legatura cu viata sexuala normal ca este afectata ...toto timpul sa te murdaresti de sange,chiar daca nu este el mult tot este acolo..eu sper sa imi treaca ...m-am mai linistit putin acum va multumesc mult si sper ca nu am deranjat Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|