homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-109

#2053 2012-01-06 13:20:31

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12

ok,  puss  nu ii pun nimic decat daca urca peste 38.2-38.5  rugaciune
multumesc!

#2054 2012-01-06 13:29:49

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Rruxxy, bun asa!
As face si eu cate ceva exercitii fizice dar la orice miscare brusca mi se misca pietroiul de la rinichi si e jale, a inceput sa doara si cand o ridic pe Iulia de jos, dupa ziua ei, ma duc la control sa vad ce mai fac cu operatia...
Deocamdata merg doar pe dieta si sper sa se duca macar 5 din cele 10 kg si tot e ceva...

#2055 2012-01-06 13:45:59

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

buna  wave

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2056 2012-01-06 13:49:23

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

si eu stiam ca nu e voie cu crema anticelulitica in sarcina si alaptare
de aceea nici nu m-am dat pana acum desi am vreo 2 care ma asteapta

copilul meu iar nu mananca, imi vine sa iau toti peretii la rand sa-i testez cu capul  bang

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#2057 2012-01-06 13:55:46

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Si noi am fost la biserica dar nu am stat la impartaist pentru ca Maria oricum nu ia. Numai cand aude ideea de papa  se pune pe plans.

Passuc, aia nu e febra, e subfebril. Lasa asa, asa cum au spus si fetele.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Publicitate

loading...

#2058 2012-01-06 13:57:19

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Hello! wave

Apropo de plecat fara copii in vacanta.Am cumparat o excursie de 2 zile la Paris la sfarsitul lunii martie si acum ma gandesc cu groaza cum o sa rezist fara el  cesafac .Pun pariu ca o sa am cost suplimentar urias big_smile . Cred ca mai rau l-as fi chinuit daca il luam cu noi sad dar acum nici nu mai stiu ce sa zic  :-sper sa nu am un wk la Paris cu ochii rosii big_smile .Mie nu mi se pare o catrastofa ca pleci 1 zi fara el(in sensul ca nu mi se pare de condamnat) dar mi se pare o catrastofa sa nu il vad 1-2 zile  disperat  cesafac

Apropo de relatia cu sotul dupa nastere .Noi ne ciondanim ca de obicei dar ne vedem  sexinpat mai des decat inainte lol eu sunt facuta cu dosul lol

Pupam copilasii bolnaviori nocry .Offf ma speriati cu vaccinul asta  cesafac

Flower sad sper sa se amelioreze  rugaciune

Ally asa face si mama la capitolul na na  bang i bang   bang  bang si i-am zis de 1000000 de ori sa nu mai faca  box
box

Papu sad offf asa rau imi pare ca nu s-a schimbat nimic sad .

Garga cum mai este Stef?

Pass sper sa scapati repede de febra asta sad

Noi azi trebuia sa mergem la vaccin dar ieri a venit socrela in vizita mucioasa toata bang  bang  bang  bang si cica i-a trecut raceala  skitarg  skitarg  skitarg asa ca mai aman pana marti. Sper sa nu raceasca  cesafac

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2059 2012-01-06 13:58:16

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

astazi suntem fara somn grater, nu vrea sa doarma neam, de plans nu plange ca l-ar durea ceva  ii arde de joaca si eu as dormi de as rupe ,il voi lasa cat vrea el si dc vrea sa se culce bine, dc nu asta este.
el are opt dintii, oare ce trebuie sa ii iasa acum, ca habar nu am

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#2060 2012-01-06 14:01:22

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

hai sa va zic ceva si sa ma sfatuiti ca eu nu stiu ce sa fac.

unii zic ca sunt obsedata de curatenie si spalat si igiena. eu si sigur si voi veti zice ca sunt normala. ma spal pe maini cand vin de afara, inainte sa mananc, cand/dupa ce merg la baie..

am o problema. vin diverse persoane la mine in casa si atunci cand merg la baie nu se spala pe maini disperat nu va imaginati ca stau cu ochiul pe gaura cheii sa vad ce fac ei acolo insa peretii sunt ataaaat de subtiri incat se aude tot. deci intra omul, pisssssssssss, trage apa si se deschide usa, apa de la chiuveta NU se aude grater. mai ales daca sunt in camera fetei care e perete in perete cu baia, aud tot, chiar si fara sa ma chinui. deci barbati (dar si femei !!!) se duc la baie, isi pun mana pe putza, apoi nu se spala pe maini, ies afara si mai beau un pahar, mai gusta o prajitura etc SI, ce e mai grav, mai pun mana si pe copil  box de multe ori dupa ce imi pleaca musafirii, sterg clantele cu spirt, sau obiecte de-ale copilului pe care le mai ating. sunt eu nebuna rau ?? nu pricep cum poti, mai ales femeie fiind, sa nu te speli pe maini, sa nu ai atata bun simt si minim de igiena !!! hai, sa zicem ca barbatii sunt mai neglijenti, dar de la femei chiar te-ai astepta sa stie  si sa faca !! bang
anul trecut de revelion, de ex., am pus la baie un post it mic langa chiuveta "ne spalam de maini big_smile" ca poate poate prinde careva aluzia... acum nu stiu ce sa fac. mi-e scarba cand ma gandesc ca ating fetita apoi ea isi baga manutele in gura. nu stiu cum sa procedez... cand omul nu are atat bun simt, nu ai ce sa faci, frate !!!

numai eu sunt asa ? v-ati gandit careva la asta ?

#2061 2012-01-06 14:07:40

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Adina nu este obsedata deloc si tare naspa este situatia  bang iti este imposibil sa le zici  bang dar si greu de suportat bang . Mama si soacra au prins ideea si cum vin langa pitic ma anunta ca s-au spalat pe maini lol chiar daca au fost sau nu la baie big_smile daca ar merge cu toti ce bine ar fi....

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2062 2012-01-06 14:08:06

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Adina, join the club  tummenupp Si eu am o problema cu igiena, cu tot ce tine de curatenie in general.....dar nu la modul de a sterge clantele cu spirt big_smile
M-am gandit si eu la asta cu spalatul pe maini dar nu mi s-a intamplat sa se duca cineva la baie si sa iasa nespalat pe maini...asta stiu pentru ca exact ca si in cazul tau se aude foarte bine.

Iti inteleg supararea dar chiar nu stiu cum ar trebui procedat pentru ca mi se pare tare aiurea sa-i spui persoanei direct in fata ca nu s-a spalat pe maini  tillfreds

#2063 2012-01-06 14:20:22

Papucica
Insomniac member

Mirik puss, asta este...
Si mie imi pare rau ca nu se schimba nimic, de aia m-am bagat la dieta cu asa ambitie, sa am ceva la care sa ma gandesc, sa am un "proiect" al meu... Ma gandesc ca poate si silueta mea e o problema de nu face sex cu mine decat asa din datorie, si poate nu imi zice sa nu ma supere...
Daca e asa lipsit de interes pt mine, poate nu il mai atrag... Pana mea... Dar daca nici dupa ce pierd kg lui tot nu ii convine ceva il trimit sa se caute la cap, sau mergem impreuna la consiliere... Ce ma mai oftica e ca el nu isi face probleme ca ne-am putea desparti vreodata, la el daca avem copil totul e ok, iar ce zic eu ca e problema el nu o considera problema, poate chiar nu ne potrivim daca vedem asa diferit "problemele in cuplu"... Sper ca pana ma intorc la munca sa se rezolve problemele... daca nu, oi vedea ce oi face, dar sa stau intr-o relatie din comoditate si obisnuinta chiar nu e genul meu...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-01-06 14:22:10)

#2064 2012-01-06 14:21:22

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Adina foarte naspa situatia supa . E ceva normal sa se spele pe maini, nici nu ma gandeam ca exista oameni care dupa ce folosesc toaleta nu se spala.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2065 2012-01-06 14:25:05

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Adina, sa-ti zic si parerea mea. Cand vine vorba de siguranta si sanatatea puiului meu, las la o parte orice urma de "rusine" (ca bun simtul e altceva) si le-o spun in fata. Nu ma mai intereseaza cum sunt perceputa, chiar deloc.
Deci, eu le-as spune frumos sa se spele pe maini.
In alta ordine de idei citeam aseara niste articole legat de parazitii intestinali si cum se transmit. Ti s-ar ridica si tie parul maciuca... Asa ca, pune-i sa se spele pe maini. Daca ei nu au atat bun simt sa o faca din proprie initiativa, de ce ti-ar fi tie jena sa-ti protejezi copilul?

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#2066 2012-01-06 14:27:49

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

miri lol scuze ca rad, dar esti atat de dulce cu "vacanta la paris cu ochii rosii" lol

si eu stu ca nu e voie cu creme anticelulitice peste alaptare, pass... din motivul expus de blue (nu compara absorbtia la nvivelul gurii cu ditamai 2 bulanele si-o burta).

adina, mi-ai dat idei lol io nu m-am gandit niciodata sa urmaresc ce fac musafirii la baie lol

nici eu nu stiu cum voi face cu maternitatea, nu-l vad pe cris stand 3 zile (mai ales nu 3 nopti) fra mine & tzitzi. ma rog sa fie totul ok ca sa pot zbura acasa pe declaratie in 24 h. altfel chiar n-am idee ce voi face. insa in sarcina, cel putin deocamdata, are parte de tot ce avea si inainte.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2067 2012-01-06 14:30:14

Papucica
Insomniac member

Adina, si eu le-as spune ceva...

#2068 2012-01-06 14:33:44

katami
Platinum member

uitasem: al meu e fan impartasit. nu exista sa putem calca in biserica fara sa luam "piiin" (=paine=anafura) si "apa pinte" (=apa de la parinte=impartasanie). o fi mai betivan de felul lui? tongue cert e ca deschide ditai gura. de altfel, e singurul moment din slujba care-l pasioneaza. in rest are grja sa faca o concurenta zdravana corului. in timp ce se tavaleste pe jos sau alearga si rade la oameni

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2069 2012-01-06 14:35:44

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Kata rotfl super!

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#2070 2012-01-06 14:48:38

katami
Platinum member

mda... iar aghiazma, ca tot e azi "de moment", se cheama "apa faiiin" rotfl2 (eu i-am zis ca mergem sa luam niste apa speciala de la dang (=biserica, de la clopote citire). a facut el legatura cu lumanarile de tort, pe care i le declarasem eu mai demult "speciale, faine" si a iesit "apa faaiiiin" rotfl2) evident, repetat TARE - app, voi puteti sa-i convingeti sa nu vorbeasca la volum maxim undeva? eu cu cris nu am sanse  -  la biserica big_smile )

Ultima oara a fost editat de katami (2012-01-06 14:49:06)

#2071 2012-01-06 14:50:43

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Kata  rotfl2
Si la noi e volumul la maxim peste tot  roll

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.