Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-126
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12
pucca, nu vreau sa detaliez. mi-e atat de sila si rau...
dar simteam nevoia sa va spun cum ma simt. in fine... ce are liviu ?
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Adina
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Adina, Laura, felicitari!
Ultima oara a fost editat de razu (2012-01-09 14:26:50)
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Adina
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
buna fetelor
noi o dam din lac in put, ana de ieri a incept sa tuseasca ,relativ putin , in schimb mucii aposi la greu, si-i intinde pe fata si sotul zice ca isi face,, masca de muci,,....dar de azi dimineata e jale, tuseste la 5 minute, seaca la inceput si spre final rupe sa zic asa, unoeri simt eu cum ii ajunge flegma aia in gura (scuza-ti) dar ea saracuta nu stie sa o scuipe , drept urmare acum la pranz cand i-am schimbat scutecul in el era ceva verzui, si pe pasarica la fel, arata exact ca tusea aia verde cand o scuipi (inca o data scuze daca fac sila cuiva, eu una de cand o am pe ana cand vad sau aud chestii din astea nu imi mai e sila deloc, inainte imi cam era)...
ce sa-i mai dau? i-am dat stodal, o calmeaza pe moment si apoi gata, am inca un medicamet homeopata, dar trebuie sa ajunga sotul sa-l ia, cica contine ce contine stodal si inca ceva in plus....ce sirop i-as mai putea da? ,maica-mea vine diseara de la tara si o sa-mi aduca ridiche neagra, sa-i pun miere in ea...insa imi e cam frica sa nu recidiveze cu caca...ieri a facut dupa 3 zile si 1/2 era tare rau 1/2 mai moale, oricum per ansamblu super inghegat.
de asemenea cele care stiti de catina ( de azi am reinceput sa-i dau) , dar preitena mea imi zice ca ea din ce a mai auzit zice ca nu s-ar da la copii mici...voi ce stiti? eu una din ce am mai citit si de pe la unele dintre voi nu as zice ca e contraindicata la copii mici.
imi e asa o mila de ea, am adormit-o c greu dar se trezeste tusind saracuta, am pus-o si pe o perna mai inainta, dar tot degeaba.
9 ani de copilarie ....
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Adina, multa sanatate Anei!
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
buna fetele, noi suntem raciti ,am fost cu el la doctor si ma asteptam sa imi dea ospamoc cum ii dadea de obicei, dar surpriza, augementin era sa ma bufneasca rasul, ca cica are un rosu proeminent in gat , dar el nu are febra , asa ca tot el sunt doctora lui, i-am dat panadol si diseara ii dau nurofen, iar dc face febra si nu scade ospamox, dar augementim in nici un caz
si-a mutat ora de somn la 2 ,imi este cam peste mana ca el pe la 12 si un pic papa si tre sa-l bag in casa si sa-l tin pana face nani,dc era vara il tineam afara ,dar nu ii pot da acum afara sa pape,iar seara se culca pe la 22 de la 20.30
papu naspa situatie, te inteleg am trecut si eu prin asa ceva, naspa cu nemurile
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Off Adina Incearca Grintuss, Mariei i-a facut bine.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. adina noua doar cu mucosiin ne trece tusea cand avem, stodal daram degeaba de fiecare data pina m-am lecuit. sanatate anei. ma duc sa mai citesc din urma.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- AnkSan
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-10
adinagrig a scris:buna fetelor
noi o dam din lac in put, ana de ieri a incept sa tuseasca ,relativ putin , in schimb mucii aposi la greu, si-i intinde pe fata si sotul zice ca isi face,, masca de muci,,....dar de azi dimineata e jale, tuseste la 5 minute, seaca la inceput si spre final rupe sa zic asa, unoeri simt eu cum ii ajunge flegma aia in gura (scuza-ti) dar ea saracuta nu stie sa o scuipe , drept urmare acum la pranz cand i-am schimbat scutecul in el era ceva verzui, si pe pasarica la fel, arata exact ca tusea aia verde cand o scuipi (inca o data scuze daca fac sila cuiva, eu una de cand o am pe ana cand vad sau aud chestii din astea nu imi mai e sila deloc, inainte imi cam era)...
ce sa-i mai dau? i-am dat stodal, o calmeaza pe moment si apoi gata, am inca un medicamet homeopata, dar trebuie sa ajunga sotul sa-l ia, cica contine ce contine stodal si inca ceva in plus....ce sirop i-as mai putea da? ,maica-mea vine diseara de la tara si o sa-mi aduca ridiche neagra, sa-i pun miere in ea...insa imi e cam frica sa nu recidiveze cu caca...ieri a facut dupa 3 zile si 1/2 era tare rau 1/2 mai moale, oricum per ansamblu super inghegat.
de asemenea cele care stiti de catina ( de azi am reinceput sa-i dau) , dar preitena mea imi zice ca ea din ce a mai auzit zice ca nu s-ar da la copii mici...voi ce stiti? eu una din ce am mai citit si de pe la unele dintre voi nu as zice ca e contraindicata la copii mici.
imi e asa o mila de ea, am adormit-o c greu dar se trezeste tusind saracuta, am pus-o si pe o perna mai inainta, dar tot degeaba.
La Multi Ani!!! mamici si dragi gravidutze. ;p
Adina eu i-am dat Mirunei cand a racit si tusea (insa fara febra--- a avut si un episod cu febra in care s-a descoperit ca avea o infectie si a tr sa-i dau antib=augmentin) : - sinupret sirop: 10 picx3 ori/ zi (pt secretii) - 1 oscillo / zi - desi la noi e mai mult frectie la picior de lemn; - Koflet sirop tuse: 1 lgtzx3 /zi - seara ii dadeam 10 pic Zyrtek tot pt secretii plus 1 lgtz de Ketof pt calmarea tusei si pt un somn linistit (tusea in somnic saraca, pana regurgita...;[[)
Cam multutze insa Ketoful si Zyrtekul au facut minuni. Asa ca ti le recomand, in cazul in care nu are febra (desi si in tratam cu tusea febrila, pe langa antib i le dadeam si pe astea). Sanatate muuuuultaaaaa si aveti grijuta de voi. pupicioshi
Kata Felicitari draga mea. Atat outzul cat shi surpriza sa fie sanatoase si sa nu-ti dea batai de cap...;p si nici de stomac.
Va pupacesc pe toate si sa aveti o zi minunata!
Mamica de Ingerash blondutz
- katami
- Platinum member
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- AnkSan
- Full member
Kata draga, noi mergem la gradi..;p de fapt "avatarul" e de la gradi. ;p Din pacate net-ul de aici nu mi-a mai permis un upload prea grozav pe picasa...asa ca am ramas restanta..;[ Ne luptam si noi cu crizele varstei (2 ani si aproape 3 lunitze): la gradi papa, acasa e la regim ;[] rau de tot, ba o vrea pe mami, ba nu o mai vrea pe mami si scutura manuta la mine..;[[ E tare nazdravanica si ambitioasa...ca doar are cu cine semana. ;p
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Adina, sanatate Anei.
Ank, va pupam
- katami
- Platinum member
ank
- AnkSan
- Full member
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Mamici, am uitat sa ma laud! In weekend, Iulia a facut primii pasi!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|