homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-16

#286 2011-12-18 16:43:34

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12

mai blue, tu te joci cu focul

kata iti trimit o idee de felicitare cu acoarele big_smile

ce manifestari care sa ma sperie , trebuie sa aiba andu daca s-a lovit la cap , nu cred ca s-a lovit ,  dar sa stiu .Fundul oricum nu il mai doare tongue

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#287 2011-12-18 16:43:57

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Aliy_na, multumesc de intrebare. Sunt bine, mai rusesc, dar nici tratamentul nu l-am respectat...Puopam Andu.

Kata, e doar o gazulita acolo?Si de zici ca e baiat sigur?

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#288 2011-12-18 16:53:53

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

ally_na, asa-i? lol Ce sa fac daca nu sunt hotarata? As vrea, dar sunt terifiata de cum m-as descurca cu 2 urlaci disperat

kata, scriu mai tarziu, sa scriu aici oare? Mi-e sa nu spamez prea mult topicul nustiu

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#289 2011-12-18 17:06:29

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor

allyna e super andu, bravo pentru felicitare, vreau sa ajung in cismigiu dar nu prea vrea sotul,asa ca in seara asta tot in mall plaza mergem.

noi azi am umblat dupa brad cu ana dupa noi normal, intr-un final am luat ceea ce doream : adica in giveci ca sa-l putem transplanta, este si putin argintiu, acum tot ce vreau e sa se si prinda.tocmai l-am terminat de aranjat si din pacate o instalatie de anul trecut nu ne mai merge, o sa iau alta zilele viitoare.acum astespt sa se trezeasca ana sa vedem cum reactioneaza si ea.

katami bravo pt gaza ta, iar daca vrei tu baiat , baiat sa fie, desi eu una mi-as dori clar o pereche.

blue si eu una mi-as mai dori un bebe care sa fie apropiat de varsta cu ana, dar gandinudu-ma la cat de greu va fi cu 2 fara nici un ajutor, si la mine ana doarme cat de cat noaptea, adica se trezeste cel mult odata  (asta daca e in patut caci vrea la mine in pat), oricum bafta sa vina cand vreti voi.

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2011-12-18 17:06:49)

9 ani de copilarie ....

#290 2011-12-18 17:17:03

ally_na
Hero member

sa filmati reactia, eu chiar m-am bucurat cand am vazut ce a pus sotul, am pus si la andu la topic filmul lol, eu eram mai in spate si nu l-am vazut cum s-a bucurat de la inceput big_smile

blue hjarta ,sa fie cum vreti voi

kata, asta e baiat, urmeaza  si o fata , peste 2 ani , zise "mama alina" rotfl

ma tot gandesc la cum a cazut copilul asta al meu sad, ( suntem la curte, tata( sotul )  e cu tite( tata meu)  la un paharel de vin si eu cu voi pe forum, andu doarme langa mine, daca ma ridic ma simte, si fac pipi pe mine rotfl   )

Publicitate

loading...

#291 2011-12-18 17:17:14

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ally, vazui, ff frumos hjarta

adina, sa-mi zici daca se prinde bradul, io chiar sunt curiopasa daca astia in ghiveci nu-s o afacere ca si crizantemele, adica "facuti" sa moara imediat, in cateva sapt, ca sa cumperi an de an. io cel putin n-am reusit sa salvez nicio crizantema de aia de la supermarket... si am avut destule sad

cat despre ce mi-as dori, eu mi-as dori in mod absolut egal fetita si baiat, teoretic acum spun ca vom maia vea mancar inca unul, deci zic eu ca mai am timp sa fac si fetita smile nu e vb de ce-mi doresc, ci despre ce cred/simt ca e... cel putin deocamdata (la crs n-am gresit, vedem acum tongue)

blue, baga aici... sau fa un topic separat, desi io cred ca va fi cam gol tongue

mama alina, le zici cam conform intuitiei mele lol

Ultima oara a fost editat de katami (2011-12-18 17:17:55)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#292 2011-12-18 17:34:04

ally_na
Hero member

big_smile  kata.....

mi-a luat si mie sotul un bradut in ghiveci mic, mic...cica sa miroasa a brad si la noi lol, la cum a tras ieri Andu de brad , am felicit pentru alegerea facuta tongue

kata, te rog nu ma uita , da;mi 2-3 linkuri cu alaptarea , nu am linsite lol

mai. daca copilul asta al meu, nu a vomitat, nu da semne ca e altfel, ( o sa ma uit la pupilele lui ) sa ma duc sa il "pozeze" la cap ???, ufffffffffff sad, chiar nu inteleg si nu imi dau seaman dc a picat sau nu cu capul pe jos...sunt o idi....

#293 2011-12-18 17:52:30

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#294 2011-12-18 18:39:04

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

like felicitari si tie.
eu zic sa faceti listutza fetele care nasteti la vara: alina, katami, like, ginutza si toate mamicile  gravida  cool

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#295 2011-12-18 18:54:53

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

kata, ma gandeam si eu la topic separat, dar deocamdata as fi numa eu in el lol Dar poate va apucati si voi, cu bb2 smile

LE. D tocmai mi-a facut o criza de plans, l-am pipait in gura, ca se vaita de dinti si-i simt gingia tare si taioasa la un premolar  disperat  Taia de parca da sa iasa dintocul, oare e posibil sa-i iasa asa de devreme?  cesafac

Legat de scutece: eu am acum 3 Wonderoos Minky cu capse (are exteriorul ca de blanita, moale si pufoasa), fiecare cu cate 2 absorbante - unul mare din bambus si unul mic, din microfibra. Ziua il las pe David doar cu insertul din bambus, si scutecul i se umple cam in 4-5 ore, depinde de cat suge intre timp. Cand ai scot scutecul, desi insertul este plin, pielea lui este uscata, ceea ce-mi place la nebunie, si nu are nici funducul rosu, ceea ce se intampla mai mereu la scutecul de unica folosinta.  smile

Eu aveam o mare teama legata de caca, in scutecul textil, insa am pus hartie din aia de protectie, biodegradabila, si intr-adevar chiar si dupa o portie sanatoasa, pe scutec nu au ramas decat vagi urme, restul a ramas pe hartie. Daca scutecul este doar cu pipi, eu spal hartia, am reusit s-o spal de maxim 2 ori, apoi o arunc.

Noaptea eu ai pun ambele absorbante, jos bambusul si peste microfibra, si imi rezista fara scurgeri 10 ore, daca il las 11 deja iese pe laterale, insa asta in conditia in care David suge la maxim 2 ore pe noapte, deci eu zic ca e binisor  tummenupp

kata, ziceai ca absorbantul de microfibra e mai misto decat bambusul - eu am experimentat intocmai invers, caci desi microfibra absoarbe mult, se comporta ca un burete, adica daca D se pune cu fundul pe absorbantul plin, iese pipi, ceea ce la bambus nu am vazut sa se intample. Am citit ca cel mai bun o fi absorbantul de canepa, apoi vine cel din bambus si abia apoi microfibra tocmai din cauza mentionata mai sus. Eu nu am gasit absorbant de canepa, separat, insa mi-am mai luat 4 inserturi din bambus.

Legat de spalat-uscat: spalatul merge cu nabadai la noi, caci mi-am luat detergent lichid special pentru scutece, insa masina mea nu are dozator pt detergent lichid, asa ca daca pun si prespalare (si e musai, ca sa scoata pipi din absorbante, desi eu le clatesc si manual inainte sa le pun in masina), deci daca pun si prespalare, imi foloseste tot detergentul si nu mai are ce folosi pentru spalare  nustiu  Daca pun clatire, tine o ora, daca scot stoarcerea, ramane apa aia in toba, deci nu e bine nicicum...  forgetit  Azi am pus un ciclu pentru matase (dureaza juma de ora si are si evacuare a apei), pe post de prespalare, dupa care am bagat o spalare normala si totul a mers bine big_smile

La uscare, exteriorul scutecului se usuca imediat, absorbantele din microfibra foarte repede, insa bambusul e pacatos.  spranceana  L-am scos in gradina, si intr-o zi intreaga, fara soare si fara vant nu s-au uscat deloc, le-am strans la fel de ude precum le-am pus. Insa se usuca intr-o noapte daca le pun pe calorifer pe un prosop... Per ansamblu asta nu ma supara, caci stiu ca ele absorb cel mai mult, deci o fi normal sa se usuce cel mai greu  nustiu

Cam atat, eu sunt foarte multumita de scutecele mele, sunt usor de folosit, sunt frumoase, nu put a chimicale si popoul lui David este uscat si fericit  chicot

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2011-12-18 19:28:19)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#296 2011-12-18 19:32:05

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

offtopic kata poti vb pe mess?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#297 2011-12-18 21:33:06

ally_na
Hero member

kata sarut mana

#298 2011-12-18 22:01:30

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Ally nu are rost sa ii faci rdiografie craniana daca nu da semne ca ar fi suferit ceva colo.

Ultima oara a fost editat de Andreed (2011-12-18 22:39:39)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#299 2011-12-18 22:12:31

ramona2302
Full member
Inregistrat: 2011-08-13

kata ma bucur ptr vestile bune applause

ally incearca sa te linistesti,iti dai seama sigur daca e nu e ceva in regula

razu multa sanatate

Maria Rebecca 2ani bebe

Radu Alexandru :2 lunite bebe

#300 2011-12-18 22:20:17

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

ceau mamici  supa
Natalia nu a scapat de raceala,adica cu nasu sta bine,nu tuseste dar o azi a tinuto tot in febra.am reusit sa ma uit in gatu ei si e rosuu.maine merem la dr si daca iar imi da augmentin ca data trecuta nus ce ma fac  bang

fetelor abia reusesc sa tin pasul cu voi.nu stiu dc? sad va pup si o seara si noapte faina si pe maine o zii minunata smile

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#301 2011-12-18 22:22:01

ramona2302
Full member
Inregistrat: 2011-08-13

czuky a scris:

ceau mamici  supa
Natalia nu a scapat de raceala,adica cu nasu sta bine,nu tuseste dar o azi a tinuto tot in febra.am reusit sa ma uit in gatu ei si e rosuu.maine merem la dr si daca iar imi da augmentin ca data trecuta nus ce ma fac  bang

fetelor abia reusesc sa tin pasul cu voi.nu stiu dc? sad va pup si o seara si noapte faina si pe maine o zii minunata smile

czuky mulya sanatate nataliei par

Maria Rebecca 2ani bebe

Radu Alexandru :2 lunite bebe

#302 2011-12-18 22:23:01

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Czuky sanatate lui Nati. Si Mariei a inceput sa ii curga nasucul.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#303 2011-12-18 22:25:35

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

ramona andrea   puss  par
andrea vroiam sa iti spun de ceva vreme ca ador semnatura ta smile

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#304 2011-12-18 22:30:08

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

wave

Ally, hai ca n-a patit nimic Andu  puss

Czuky, sanatate micutei.

Andreea, sper sa ramane doar la stadiul de nasuc care curge smile
Dar de ce TREBUIE sa te duci de rev unde nu-ti face placere?

Kata, ce frumos ca l-ai vazut pe baby hjarta

Blue, sanatate.

Garga....si mie mi se pare comica faza cu pisu si Stef  chicot

Pupam toate maicile si puiutii lor  par

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.