Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-16
- ally_na
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-25
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12
mai blue, tu te joci cu focul
kata iti trimit o idee de felicitare cu acoarele
ce manifestari care sa ma sperie , trebuie sa aiba andu daca s-a lovit la cap , nu cred ca s-a lovit , dar sa stiu .Fundul oricum nu il mai doare
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Aliy_na, multumesc de intrebare. Sunt bine, mai rusesc, dar nici tratamentul nu l-am respectat...Puopam Andu.
Kata, e doar o gazulita acolo?Si de zici ca e baiat sigur?
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
buna fetelor
allyna e super andu, bravo pentru felicitare, vreau sa ajung in cismigiu dar nu prea vrea sotul,asa ca in seara asta tot in mall plaza mergem.
noi azi am umblat dupa brad cu ana dupa noi normal, intr-un final am luat ceea ce doream : adica in giveci ca sa-l putem transplanta, este si putin argintiu, acum tot ce vreau e sa se si prinda.tocmai l-am terminat de aranjat si din pacate o instalatie de anul trecut nu ne mai merge, o sa iau alta zilele viitoare.acum astespt sa se trezeasca ana sa vedem cum reactioneaza si ea.
katami bravo pt gaza ta, iar daca vrei tu baiat , baiat sa fie, desi eu una mi-as dori clar o pereche.
blue si eu una mi-as mai dori un bebe care sa fie apropiat de varsta cu ana, dar gandinudu-ma la cat de greu va fi cu 2 fara nici un ajutor, si la mine ana doarme cat de cat noaptea, adica se trezeste cel mult odata (asta daca e in patut caci vrea la mine in pat), oricum bafta sa vina cand vreti voi.
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2011-12-18 17:06:49)
9 ani de copilarie ....
- ally_na
- Hero member
sa filmati reactia, eu chiar m-am bucurat cand am vazut ce a pus sotul, am pus si la andu la topic filmul , eu eram mai in spate si nu l-am vazut cum s-a bucurat de la inceput
blue ,sa fie cum vreti voi
kata, asta e baiat, urmeaza si o fata , peste 2 ani , zise "mama alina"
ma tot gandesc la cum a cazut copilul asta al meu , ( suntem la curte, tata( sotul ) e cu tite( tata meu) la un paharel de vin si eu cu voi pe forum, andu doarme langa mine, daca ma ridic ma simte, si fac pipi pe mine )
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
ally, vazui, ff frumos
adina, sa-mi zici daca se prinde bradul, io chiar sunt curiopasa daca astia in ghiveci nu-s o afacere ca si crizantemele, adica "facuti" sa moara imediat, in cateva sapt, ca sa cumperi an de an. io cel putin n-am reusit sa salvez nicio crizantema de aia de la supermarket... si am avut destule
cat despre ce mi-as dori, eu mi-as dori in mod absolut egal fetita si baiat, teoretic acum spun ca vom maia vea mancar inca unul, deci zic eu ca mai am timp sa fac si fetita nu e vb de ce-mi doresc, ci despre ce cred/simt ca e... cel putin deocamdata (la crs n-am gresit, vedem acum )
blue, baga aici... sau fa un topic separat, desi io cred ca va fi cam gol
mama alina, le zici cam conform intuitiei mele
Ultima oara a fost editat de katami (2011-12-18 17:17:55)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- ally_na
- Hero member
kata.....
mi-a luat si mie sotul un bradut in ghiveci mic, mic...cica sa miroasa a brad si la noi , la cum a tras ieri Andu de brad , am felicit pentru alegerea facuta
kata, te rog nu ma uita , da;mi 2-3 linkuri cu alaptarea , nu am linsite
mai. daca copilul asta al meu, nu a vomitat, nu da semne ca e altfel, ( o sa ma uit la pupilele lui ) sa ma duc sa il "pozeze" la cap ???, ufffffffffff , chiar nu inteleg si nu imi dau seaman dc a picat sau nu cu capul pe jos...sunt o idi....
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
like felicitari si tie. eu zic sa faceti listutza fetele care nasteti la vara: alina, katami, like, ginutza si toate mamicile
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
kata, ma gandeam si eu la topic separat, dar deocamdata as fi numa eu in el Dar poate va apucati si voi, cu bb2
LE. D tocmai mi-a facut o criza de plans, l-am pipait in gura, ca se vaita de dinti si-i simt gingia tare si taioasa la un premolar Taia de parca da sa iasa dintocul, oare e posibil sa-i iasa asa de devreme?
Legat de scutece: eu am acum 3 Wonderoos Minky cu capse (are exteriorul ca de blanita, moale si pufoasa), fiecare cu cate 2 absorbante - unul mare din bambus si unul mic, din microfibra. Ziua il las pe David doar cu insertul din bambus, si scutecul i se umple cam in 4-5 ore, depinde de cat suge intre timp. Cand ai scot scutecul, desi insertul este plin, pielea lui este uscata, ceea ce-mi place la nebunie, si nu are nici funducul rosu, ceea ce se intampla mai mereu la scutecul de unica folosinta.
Eu aveam o mare teama legata de caca, in scutecul textil, insa am pus hartie din aia de protectie, biodegradabila, si intr-adevar chiar si dupa o portie sanatoasa, pe scutec nu au ramas decat vagi urme, restul a ramas pe hartie. Daca scutecul este doar cu pipi, eu spal hartia, am reusit s-o spal de maxim 2 ori, apoi o arunc.
Noaptea eu ai pun ambele absorbante, jos bambusul si peste microfibra, si imi rezista fara scurgeri 10 ore, daca il las 11 deja iese pe laterale, insa asta in conditia in care David suge la maxim 2 ore pe noapte, deci eu zic ca e binisor
kata, ziceai ca absorbantul de microfibra e mai misto decat bambusul - eu am experimentat intocmai invers, caci desi microfibra absoarbe mult, se comporta ca un burete, adica daca D se pune cu fundul pe absorbantul plin, iese pipi, ceea ce la bambus nu am vazut sa se intample. Am citit ca cel mai bun o fi absorbantul de canepa, apoi vine cel din bambus si abia apoi microfibra tocmai din cauza mentionata mai sus. Eu nu am gasit absorbant de canepa, separat, insa mi-am mai luat 4 inserturi din bambus.
Legat de spalat-uscat: spalatul merge cu nabadai la noi, caci mi-am luat detergent lichid special pentru scutece, insa masina mea nu are dozator pt detergent lichid, asa ca daca pun si prespalare (si e musai, ca sa scoata pipi din absorbante, desi eu le clatesc si manual inainte sa le pun in masina), deci daca pun si prespalare, imi foloseste tot detergentul si nu mai are ce folosi pentru spalare Daca pun clatire, tine o ora, daca scot stoarcerea, ramane apa aia in toba, deci nu e bine nicicum... Azi am pus un ciclu pentru matase (dureaza juma de ora si are si evacuare a apei), pe post de prespalare, dupa care am bagat o spalare normala si totul a mers bine
La uscare, exteriorul scutecului se usuca imediat, absorbantele din microfibra foarte repede, insa bambusul e pacatos. L-am scos in gradina, si intr-o zi intreaga, fara soare si fara vant nu s-au uscat deloc, le-am strans la fel de ude precum le-am pus. Insa se usuca intr-o noapte daca le pun pe calorifer pe un prosop... Per ansamblu asta nu ma supara, caci stiu ca ele absorb cel mai mult, deci o fi normal sa se usuce cel mai greu
Cam atat, eu sunt foarte multumita de scutecele mele, sunt usor de folosit, sunt frumoase, nu put a chimicale si popoul lui David este uscat si fericit
Ultima oara a fost editat de blueeyes (2011-12-18 19:28:19)
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
kata poti vb pe mess?
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Ally nu are rost sa ii faci rdiografie craniana daca nu da semne ca ar fi suferit ceva colo.
Ultima oara a fost editat de Andreed (2011-12-18 22:39:39)
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- ramona2302
- Full member
- Inregistrat: 2011-08-13
kata ma bucur ptr vestile bune
ally incearca sa te linistesti,iti dai seama sigur daca e nu e ceva in regula
razu multa sanatate
Maria Rebecca 2ani Radu Alexandru :2 lunite
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- ramona2302
- Full member
- Inregistrat: 2011-08-13
czuky mulya sanatate nataliei
Maria Rebecca 2ani Radu Alexandru :2 lunite
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Czuky sanatate lui Nati. Si Mariei a inceput sa ii curga nasucul.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|