homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-19

#343 2011-12-19 14:51:12

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12

Ally_na, tare Andu al tau! rotfl Unde pot sa fie? Pfff, stai sa ma gandesc: in wc big_smile , in frigider, in vreun portbagaj de masinuta de a lui, in ciorapeii de cadouri, in brad, in vreun ghiveci de planta, sub canapea sau intre pernele ei, sub pat, sub biblioteca... Cauta si eu ma mai gandesc...

Nici mie nu mi s-a dat voie in fata desi eram cu Iulia, ea e cumintica mai mereu, bine ca e rabdatoare de obicei, nici cand eram gravida nu prea mi s-a intamplat sa trec in fata, bine ca am avut o sarcina usoara...
De vreo 3-4 zile Iulia iar are o faza cand plange si vrea ba la mine in brate ba la taica-su...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2011-12-19 15:00:38)

#344 2011-12-19 15:06:19

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Ally in cosul de rufe ai cautat?

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#345 2011-12-19 15:16:03

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

nuuuuuu...fug sa vad

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#346 2011-12-19 15:25:57

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Ally_na dar in papuci, olita, cosulde hartii de la baie, ghiveciul de flori?  rotfl2 Uite asa mai faci oata curatenia de Craciun smile
Poze nu pun caci sunt cu altii si nu stiu daca le convine sa le postez pe net. Parca am cateva numai cu Carol. Sa vedem.

Blue ai asteptat numai o ora? Si 1 1/2 consultatia? Pai mi se pare excelent, as vrea eu sa gasesc asa servicii...

Andreea multumesc pentru reteta de sufleu. Astazi o sa ii fac si eu dar mai tarziu. Acum o sa fac o supa caci altceva nu mai prea am prin casa. Deseara iesim la cumparaturi.
Fug sa termin curatenia. Nu-mi vine sa cred ce dezastru pot face 2 copii (unul de 2 si unul de 4) lol

Mamici care aveti pisici ajutati-ma cu un sfat: aveti vreo substanta antimicrobiana cu care dati pe unde este tava pisicii? Cum miroase?

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#347 2011-12-19 15:32:52

ally_na
Hero member

slabe sperante....am obosit cautand si risc sa il scol big_smile
andreea vreau si eu reteta pls smile...cand ai timp sa imi spui si mei cum e cu activitatile acelea la care o tot duceti pe Maria. poate gasesc in Buc
flow si ma gandeam sa iti zic de poze dar in acelasi timp ma gandeam si la faptul ca mai sunt si alte persoane in poza smile

offtopic dupa sarbatori , vreau sa vorbesc cu tine depre venirea ta in tara

uite un lucru ce nu il inteleg eu in ''tara perfecta'' cum sistemul sanitar ( partea cu asteptatul la cozi ) este asa prost organizat

Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-12-19 15:35:52)

Publicitate

loading...

#348 2011-12-19 15:39:27

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Ally, poate iti arata Andu dupa ce se trezeste. Reteta am pus-o la diversificare.

Deci, activitatile la care participa Maria sunt organizate de un cabinet de psihologie din Timisoara. Exista 2 activitati, atelier de muzica care va incepe abia de la anul, si atalierul de creatie unde picteaza, coloreaza, lipesc. Este o data pe saptamana timp de o ora. Maria a socializat foarte bine de cand am dus-o, ramane singura cu copiii fara probleme, mai striga ea dupa mine dar per anamblu se comporta ok. Eu nu plec in timpul asta, dar tinta mea este sa o las cat mai mult singura cu copiii si cu tipa care se ocupa de ei care e psihopedagog. Stau intr-o incapere alaturata si o urmaresc de acolo.

Ultima oara a fost editat de Andreed (2011-12-19 15:42:07)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#349 2011-12-19 15:42:15

ally_na
Hero member

super, iubesc timisoara , e un oras ''mic'' dar de nota 10 +++++++++++++++

#350 2011-12-19 15:44:00

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

hello

czuky, sanatate!

blue, ms de review! mamicile astea nu se plangeau de puterea de absorbtie a bambusului, ci de faptul ca, in timp, udat, devine "scortos". acu nu stiu, eu ti-am zis ce mi s-a zis, nu am exp smile

flow, deocamdata alaptez, daca se va hotari cris sa renunte (ceea ce NU cred) f bine, daca nu... merg cu amandoi in paralel. nu e tocma ce imi doream, dar smile n-am de ales smile
ce mi-a placut a fost ca mi-am intrebat EU gineco daca n-ar fi cazul sa ioau niste vit prenatale (ca nah, am 2 de "dus") si ea a zis ca nu, asteptam rezult analizelor si imi da vit doar daca sunt cu toate varza, altfel sa fac bine sa mananc lol fapt care mi-a placut smile

ally rotfl2 la un mom dat, cris avea o pasiune pt un ANUMIT sertar din casa, unde, ca o cotofana, strangea diverse chestii (utile). pana m-am prins, ma dadeam cde ceasu mortii cautand cate ceva. am rezolvat cand a priceput ce inseamna "unde e...?", se ducea calm la sertar si incepea sa scoata rotfl spre nervii mei de persoana care nu sufera deloc sa nu-si gaseasca un obiect rotfl

bubu si cne mi-a mai zis ca am fetita... io nu ma supar deloc daca aveti dreptate, iar tati va pupa de pe acu lol da' tot nu crez big_smile

eu sunt sad&happy in acelasi timp. tocmai am venit de la tesatorie. prima culoare de material s-a tesut... e bun, e structura care tre sa fie, e destul de ok ca desime (adica E ok, da eu mi-as dori mereu mai des, mai des, mai des... desi stiu ca nu e bun asa, cum il am io e the best pt media mamicilor). dar sunt super sad (a se citi nervoasa) ca nenea si-a bagat nasul neinviitat in designul meu sad si mi-a miscorat aiurea niste dungi. urat nu e, probabil, daca nu as fi stiut ce tre sa iasa, as fi zic chiar ca arata frumos (pana si lu sotzoi i-a placut). dar eu am neeerviiii, de ceeee grater cand stiu cat am muncit cu softu' de design sa optimizez dungile alea sa NU aiba aspect "pijamalos" grater o sa pun poze pe blog mai incolo, cu modelul original si ce a iesit. oricum, de-acu nu am ce sa mai fac, cu asta defilez, asa ca nici scandal nu a avut rost sa-i fac... am zis ca e ok asa sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#351 2011-12-19 16:03:06

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Andreea, ce fain cu activitatile astea applause

Kata, da e aiurea ca ti-a modificat designul dar daca zici ca arata bine.....

Czuky sad tot cu febra?

Ally, o sa-i gasesti unde nu te astepti smile Vlad imi spune unde e un lucru daca dispare.

Urata vreme si la noi...

#352 2011-12-19 16:05:06

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Blue, ce bine ca ai gasit homeopat fain. Daca ai sfaturi care se pot aplica si pe noi, te rog sa nu le tii numai pentru tine. big_smile wink

Andreea, superba treaba asta cu activitatile pentru micuti. Si in Cluj exista un astfel de centru, dar inca nu am fost sa vad despre ce e vorba.

Alina e foarte tare Andu. smile Isi sustine mama inca de pe acum. puss Iar la faza cu pitzi...ce sa mai zici?! "copil rasfatat"???? Cred ca o faceam cu ou si cu otel.

Kata puss ma bucur ca au iesit tesaturile. De abia astept sa vad pozele. Eu is convinsa ca e totul f bine, dar tu cum esti o perfectionista...(ca si mine de altfel rotfl )

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#353 2011-12-19 16:06:40

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Blue, ma bucur ca ai gasit o homeopata buna smile Daca esti multumita nici nu mai conteaza ca ai asteptat o ora.

#354 2011-12-19 17:02:43

ally_na
Hero member

ruxxy , felicitari ptr vlad, Andu se pare ca a hotarat sa nu imi spuna big_smile

il intreb , Andu unde e telecomanda

el ....unde e?

eu, daca nu imi spui nu ne uitam la trenuri ( la chuggington)

( e vorba de telecomanda de la dvd)

el...unde e mama?

ii zic, Andu cine a ascuns telecomanda?

raspuns GAGA  ( adica catelul)...si se duce la gaga ...'' unde e ?''''

ok..deci cand o gasesc va anunt

ochelarii sunt de 2 saptamani rataciti ( dar la curte )

Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-12-19 17:03:14)

#355 2011-12-19 17:07:18

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

fetelor intru sa va salut rapid, am citit si nu prea ...
nati a mea a fost 3 zile la gradi, apoi a racit apoi  astat acasa smile
saptamana trecuta am fost cu ea la o petrecere organizata pentru copii, promit sa pun poze big_smile
maine e "serbare" organizata la mine la servici, vine mosul ca sania , cu reni, facem pom, o sa fie foarte frumos ...

noi am cumparat un bradut mic, in ghiveci, care sper sa tina cativa ani ... dupa care il vom planta undeva si .. tot asa .
am zis ca nu mai cumpar brazi taiati nici de la ocolul silvic, e pacat de ei ... de plastic ... nu prea imi plac, daca imi traieste bradutul o sa avem o traditie smile

likeit felicitari pentru bb2 !

ma duc sa caut o farmacie homeopata .. sper sa si gasesc ! am fost cu nati la un medic homeopat, o doamna ff blanda , ff calma, care s-a crucit cand a vazut ce am tot dat copilului , si fara rezultat .. ma rog, acum imi pare rau dar ce era sa fac, abea sapt trecuta mi-a recomandat-o cineva ...

va pup pe toate , imi este foarte dor de voi,si ma simt un pic straina, asa, nu am mai vorbit demult .. in fine, toate cele bune !
sper sa mai intru pana de sarbatori, dar am enorm de munca la job, norma de 6 ore nu mai exista .. asta e

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#356 2011-12-19 17:09:05

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Buna seara!
Azi nu am baut cafeaua cu voi, m-am trezir de dimineata, ca de obicei, dar am plecat din oras cu tot cu fetita dupa mine. Ne-am intors pe la 14, am avut medit, acum am terminat. Intru s ava salut, sa va citesc. Tot luptam cu legumele, nu stiu ce sa mai fac, ce combinatii sa mai incerc. Mananca frcute si branzica, biscuite, dar legume cu carne...mai greu.
Pupam bebii, mamicile si burticile!

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#357 2011-12-19 17:11:42

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

wave

kata, felicitari! ma bucur ca sunteti bine  puss

Adina, si al meu a avut rosu in gat fara tuse sau alte simptome.

Czuky, pare rau sad . ceva pt imunizare i-ai dat?

Ally_na
lol eu am gasit-o dupa comoda pe care sta tv... ma uitasem initial acolo, dar nu se vedea... dar el se tot invartea pe langa si mi-am dat seama ca "ascunde" ceva lol

Razu, ma intrebai zilele trecute (acum am citit) ... n-am ajuns la doctor sad . multumesc de intrebare. tu cum esti? pitica?

Papu... frumos... si eu vreau o iesire by myself big_smile

Am reusit si eu sambata sa iau cadourile pt Craciun... am 2 nepoate, o finuta, baietelul nasei lui Eric si, bineinteles Eric... am lasat o avere tongue

Sweety, felicitari si de la mine pt sarcina! sa ai bebe sanatos si sarcina usoara! Vai cate sunteti cu bb 2 big_smile

Geo  puss

Pupam toate fetele  puss

Ultima oara a fost editat de aliy (2011-12-19 17:15:27)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#358 2011-12-19 17:14:42

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Aliy, de ce nu ai ajuns?Fa programare din nou. Cu ce stres am stat eu pana sa ajung....Sunt mai bine, dar tot cu tusea deranjanta. Pitica e bine, doar ca nu manaca legume....si eu mor de oftica pe langa ea.

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#359 2011-12-19 17:17:46

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Razu, n-o sa ajung iar  pt ca nu ma poate controla cu piciul dupa mine. n-am cu cine sa-l las, iar al meu arew o perioada asa naspa, chiar nu poate veni inainte de ora 21 sad  La inceputul lui ianuarie mi-a zis c-o sa-si faca cumva timp sad oricat as incerca, nu gasesc solutie pana atunci 
Ma bucur ca e bine pitica. Imi dau seama ca nu e usor, dar va manca ea . rabdare multa iti doresc par

le: Garga, mersi de pont. oricum, incercasem toate metodele: leganat, plimbat, etc... daca nu vrea, nu vrea si pace big_smile de 2 zile e ok, si-a revenot cu somnul... adoarme in 10 min  signof10

Ultima oara a fost editat de aliy (2011-12-19 17:21:43)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#360 2011-12-19 18:18:33

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Papu, felicitari pt primul PAS!  applause   

Noi azi am fost pana la tatal meu, in afara Bucurestiului, si am stat aproape numai in masina cu piticul.

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#361 2011-12-19 18:30:53

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Mai, numai mie mi se pare mult sa stai o ora si 20 de min pentru o consultatie platita si programata? nustiu Pe mine ma enerveaza la culme cand trebuie sa astept, apai daca platesc, ma astept sa se respecte programarile, hai cu o marja de 10-20 de min, dar NU peste o ora! neutral In rest nu am avut ce sa zic, nu degeaba se zice ca e cel mai bun homeopat din Bv...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.