homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-21

#381 2011-12-19 22:16:58

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12

Sa va spun....Se trezeste Vlad de dimineata si buimacit de somn nu ma vede. Sta cateva secunde si zice: Unde e mami?
Se ridica, ma vede si tot el raspunde: Ite-o! lol

#382 2011-12-19 22:22:18

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

hjarta  hjarta

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#383 2011-12-19 22:24:53

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

czuky, eu zic sa te duci la doct,pt ce peste noapte febra creste,probabil ca antibioticul nu este suficient de puternic pt ce are ea,supozitor nu i-ai pus?
oricum,du-te la doct din seara asta, nu amana
eu am patit-o luam amoxicilina si nu scadea sub 38.5,39 chiar seara,am fost la doua spitale si in final am facut penicilina, primele doua in fund si la a treia doza facuta in vena nici macar nu mi-a amortit bratul, abia la a patra,tot rosu in gat am avut.

bb face nani,la noi  a nins ,l-am scos afara si era f nedumerit,la inceput nici nu a vrut sa vina unde era alb lol

somn usor

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#384 2011-12-19 22:26:57

Andreed
Addicted member
Site

Maria tot are un horcanit, face ca un tractoras. La aspirat nu iese mare lucru nustiu

Ginutza, ce frumos, am inteles ca va ninge in mai multe regiuni zilele astea.

#385 2011-12-19 22:43:33

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

rruxxy a scris:

Sa va spun....Se trezeste Vlad de dimineata si buimacit de somn nu ma vede. Sta cateva secunde si zice: Unde e mami?
Se ridica, ma vede si tot el raspunde: Ite-o! lol

hjarta  hjarta

Fetele spuneti-mi si mie daca ai vostri copii au inceput sa se joace...imaginar. Carol a primit un set cu niste felii de paine din plastic, cu cescute, farfurioare etc. Si de azi dimineata bea cafea si rontaie painica de plastic. Am mai vazut ca daca observa ceva de mancare prin carti se joaca de-a luatul cu degetele de acolo si mancat (am o carte cu nastrea Domnului. Acolo este o paine si Carol se face ca mananca acea paine). Problema este ca ea nu prea mananca mancare reala ci numai imaginara. Acum i-am pus supa in cesutele ei si a baut asa. L-am sunat pe tati si a luat telefonul de la mine si i-a zis ca ii da si lui cafea si se facea ca toarna cafea prin telefon.
Cred ca este o problema aici cu imaginatia ei in conditiile in care NU mananca mancare reala. Sa vad cat o mai amagesc cu cescutele, sa ii pun ceva in cescute.

Andreea horcaitul Mariei este ca un latrat de caine? Daca da inseamna ca are un virusel si ii trece in doua zile. Asa a avut Carol si asa ni s-a zis de la spital. I-a trecut fara sa ii dam nimic inafara de apa pt hidratare.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2011-12-19 22:45:41)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

Publicitate

loading...

#386 2011-12-19 23:06:26

ramona2302
Full member
Inregistrat: 2011-08-13

buna fetelor

am reusit si eu sa cumpar brad in sfarsit, niste hainute Rebeccai si niste jucarii si fructe ptr o casa de copii sad(merge prietena, eu nu ma duc sa sigur plang pana nu mai pot).

czuky multa sanatate nataliei, sa scada febra aia nenorocita  box

alina a scris pe undeva ce a facut la eco?

Maria Rebecca 2ani bebe

Radu Alexandru :2 lunite bebe

#387 2011-12-19 23:08:18

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Rruxxy, hjarta
Czuky, sanatate la micuta!

#388 2011-12-19 23:11:17

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

wave 
Nu mai apuc sa stau la taclale cu voi...pupici  puss

#389 2011-12-19 23:36:59

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

nici eu dana  , sapt e full, azi am facut curatenie in baie, apoi intins rufe, si uite asa a trecut timpul si s-a tresit copilul ,apoi eu am mers la masaj

flower de ce o operati pe carol la ochi? poate ai mai scris dar nu am retinut eu....

czuky sanatate multa, asa mi se zbarleste parul pe mine cand aud  cuvantul,, febra,, brrrrrrrrrrrrr

bradutul nostru e in ghiveci si e super, acum sper din tot sufletul sa se prinda (katami o sa va tin la curent), ana inca nu a tras de el, ci doar a vrut un glob pe care i l-am cumparat special ei (cu Winny, tigri si porcusorul roz).

fetelor lamuriti-ma si pe mine cum e cu impartasania copiilor ? au voie sau nu sa manance inainte?...eu am impartasit-o pe Ana pana acum mancata ( in timpul slujbei in jur de ora 11)...eu de la preotul meu de la tara asa stiu, ca, copii se pot impartasi oricum, dar aici in Bucuresti cand avea ana cateva luni merg la o biserica si intreb cand sa vin sa o impartasesc  si imiz ice doamna de la lumanari : la 8 sau la 11, dar neaparat nemancata ( pe un ton drastic si asta dupa ce m-a intrebat cat are)...eu sincer nu stiu cum as putea duce-o pe ana nemnacata caci la ea primul lucru cand se trezeste e biberounul cu lapte...singura data cand nu i-am dat sa manance a fost cand i-am facut analizele, dar cand am iesit din cabinet am preparat imediat laptiucl ( era vara si era ok, acum nu pot sa ma duc la biserica cu laptele si apa calda dupa mine ca s-ar raci).

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2011-12-19 23:45:45)

9 ani de copilarie ....

#390 2011-12-19 23:55:40

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Czuky, mai incearca si cu impachetari cu prosoape ude (apa la temp camerei) ca sa nu mai bagi in ea doze soc. Sau sosete cu otet (numai daca are picioarele fierbinti !!!!!)
Eu i am dat jum de supozitor novocalmin. Apoi am citit pe net ca in multe tari sunt interzise sad dar normal ca la noi totul e permis. Pt un pic de gat rosu te indoapa cu antibiotic.
Apropo de febra, am gasit pe, net pe alt forum, un fel de conferinta online cu 2 doctorite care au rasp la intrebarile mamicilor. Mie mi s a parut util si am salvat linkul. http://www.copilul.ro/forum/parintii-in … ndex4.html   Uitati va direct la raspunsurile medicilor, ca sa nu pierdeti vremea cu intrebarile, care oricum sunt citate la rasp.

Si noi am impodobit azi bradul mare natural. Si ghici cine sa baga sub eo si trage de globuri lol
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/7708_2011-12-19_232418.jpg
aici se uita la Mircea Badea iar eu agatam bomboane in pom.*******

Mai avem si unul mic artificial, in dormitorul mare. Eu as vrea sa luam unul mare artificial dar nu vrea taica su, ca vrea el musai miros natural de brad dumbom

Ultima oara a fost editat de adina84 (2011-12-20 10:31:43)

#391 2011-12-20 00:32:33

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

mi se inchid ochii de somn, nici nu mai stiu ce am citit.

czucky, multa sanatate anei! imi pare rau ca va necajiti asa tare cu febra sad

rux, vreau sa zic ca am ras cu lacrimi 5 minute de faza cu vlad lol

blue, daca tu zici ca ai stat o ora si jum. in cabinet, probabil asa au mai stat si altii inaintea ta si normal ca s-au decalat programarile ca nu cred ca fiecare pacient are alocata 1 h jum. asa ca... avantaje si dezavantaje. pentru a se respecta programarile ar fi insemnat sa te scoata ( la modul general, nu pe tine neaparat) pe usa dupa 20-30min cat aveai alocat si nu ai mai fi avut satisfactia de a lamuri pe indelete problemele.

GEo, tu parca esti din Buc? la ce homeopat ai fost?

flow, am uitat sa-ti spun de dimi. foarte simpatica a fost carol cu "hi popa" lol

va zic noapte buna, in curand ma duc la nani  wave

LE razu, nici morcovul simplu nu-i place? ca doar e dulce. lui stef ii placea intr-o vreme morcov+ galbenus+ cateva picaturi de ulei. acum nu prea mai mananca. toata vara eu i-am pus in legume putin pepene galben sau para ca altfel nu manca... dar nu stiu cat de ok este sa combini fructele cu legumele. incet -incet am renuntat. si am renuntat si la laptele pus in fructele crude.

#392 2011-12-20 01:13:11

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

E adevarat ca antibioticele "omoara" anticorpii ? Ori si asta e vreo aberatie (o stiu de la o persoana f "inteligenta si experimentata")

#393 2011-12-20 01:26:48

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Adina84  hjarta  ce frumos!
Adina -mama lui Ana  chicot va pupam! si distractie la fieni daca nu mai apuc sa-ti urez puss

#394 2011-12-20 06:05:26

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Garga unii spun ca nu este bine sa fie combinate, altii ca este bine. Fa si tu cum simti si vezi ce reactii are Stef.

Adina frumos bardutul dar ceea ce este sub el este de-a dreptul frumos!  hjarta

Adinarig
operatia consta intr-o desfundare a canalelor lacrimale.

Va pup, ma duc in pat caci mi-e rau de nu mai stiu de mine. Am nevoie de niste sfaturi va rog:
au trimis ai mei pachet lui Carol. Altul (ca mai trimesesera inainte, prin nov). Cand trimit pachet ii costa sute de roni numai expedierea. Si pun tot felul de haine si jucarii. M-am certat cu ei, nu am mai vorbit cu ei mult timp in speranta ca ii pot face as inteleaga ca nu vreau sa mai trimita pachete dar daca vor sa ii dea ceva lui Carol sa ii dea bani. Nu am cu cine ma intelege.
Acum au trimis haine, un cojocel frumos, ecologic dar mare si...o tona si jumate de dulciuri. Plus niste jucarii de 2 lei. Eu nu-s cu brandurile, nu vreau ceva sofisticat dar nici chinezisme din astea periculoase. I-a trimis tata o chitara din plastic cu niste corzi din fier. Este ca vai de ea si exista si pericolul de a sari acele corzi. Singurul lucru frumos este o carte de Craciun, o vedere si un mesaj pt Carol (dar si mesajul asta este  bang  bang  ceva de genul: cand adaugi in buchetul vietii, petale si diamante  bang  bang  bang

Cum sa le mai zic sa nu mai trimita? Cum sa ma mai cert cu ei? Mi-am montat sotul sa le spuna CLAR ca nu se dau dulciuri cu tona la copii (au trimis o rulada Magura, pufarine, vreo 10 ciocolate, napolitane, niste chestii gelatinoase etc etc). Dar el a zis ca nu se mai baga sa le zica sa nu mai trimita copilului ceva ca a vazut ca nu are cine sa il asculte. Nu mai pot! Efectiv imi vine sa le returnez pachetele ca sa ii invat minte sa nu mai trimita. Ma izbesc de acelasi zid de cand ma stiu. Nu conteaza ce zic eu, ei isi fac treaba lor.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#395 2011-12-20 07:41:14

Lallica
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-12

Neata,

Flow, nu stiu daca ai ce le face, Le iei bucuria de a trimite un cadou nepoatei lor. Si ai mei sunt la fel, i-ar cumpara orice, dar le-am explicat ca mai bine sa ma intrebe ce am nevoie. Si de atunci e mai ok. eu le spun si ei cumpara. Eu sunt multumita ca nu mai cheltuie aiurea cu lucruri care nu-i vin si ei sunt multumiti ca au facut cadoul.

Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011
https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530

#396 2011-12-20 08:41:41

Andreed
Addicted member
Site

Neata

Adina, copiii se impartasesc si mancati. Eu vad la impartasanie, ca abia pe la 6 ani ii intreaba daca au mancat sau nu inainte. Cum sa o tii flamanda?

Flower, nu, e ca si cum ar avea blocate caile respiratorii si cand doarme fecetiv sfoarie. seara am insistat cu aspiratul, si am resuit sa scot mucisori si a respirat multmai bine.

Eu astazi am in plan sa fac curatenie cu Maria dupa mine bineinteles. La noi lapovita s-a transformat in ninsoare,

Ultima oara a fost editat de Andreed (2011-12-20 08:45:21)

#397 2011-12-20 08:42:28

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

neatza bang  bang

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#398 2011-12-20 08:44:50

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

salut mamici! wave

flow, zi-mi si mie te rog mai multe despre procedura. cum v-ati dat seama ca are canalele infundate? si eu trebuie sa ajung cu sebi la oftalmo. pt ca inca de cand s-a nascut ii lacrimeaza un ochi, din cand in cand. imi e frica sa nu fie ceva serios.  neutral

#399 2011-12-20 08:50:27

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

neatza!

de azi dimineata stam oficial in fundulet (5 luni si 3 saptamani). happy  se ridica din orice pozitie, se mai clatina, dar rareori se dezechilibreaza si cade. sa va spun cat e de incantata? se joaca cu tot ce e pe langa ea, da din manute, se apuca de orice si ganguresteeee. dar cel mai incantat dintre toti a fost Vlad ?pot sa ma joc cu ea? si o sa stea in scaunel la masa cu noi??

va pup pe toate!  par  revin in vreo 2 ore, dar simteam nevoia sa impartasesc cu voi momentul.?

Ultima oara a fost editat de prigatel (2011-12-20 08:51:12)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.