homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-27

#495 2011-12-20 20:49:50

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12

Lucky, multumesc!
Dana, poate lasi pozele pana maine...

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#496 2011-12-20 21:06:08

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

bubutadana a scris:

deci numai vineri ne vedem, blue
cum ti s-a parut la electro?
eu m-am simtit ca o incepatoare din nou, m-a rupt lol

asa si eu  hmm  M-am pus pe 4-5 si imi venea sa plang  lol

lucky, mie mi-a mai dat ceva fermitate, am slabit in cm, insa la kile am slabit numai cu hipocaloric  smile  E ok in alaptare.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#497 2011-12-20 21:06:40

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

passenger a scris:

m-ai speriat f tare, flow   grater

kapitulation

Nu te speria,  Pass. Daca eu imi operez copilul inseamna ca nu este grav. Este o procedura simpla desi cand eu o descriu suna ca  diablo
Am o amica romanca si baietelul ei a fost operat in luna octombrie. Acum nu mai are nicio problema. Atat de mult i-a placut la spital incat vroia sa mai stea. Si mama lui era speriata tare inainte de operatie.
Medicul ce o sa o opereze pe Carol http://www.sickkids.ca/AboutSickKids/Di … ashby.html ne-a spus ca este simplu, ca are reusita in 99% din cazuri si singura problema ar fi sa nu se desfunde totalmente canalele dar rare sunt aceste cazuri. Eu am emotii cu anestezia dar trebuie sa cred ca o sa fie bine.
Nu stiu cum este Sebic dar Carol a avut si un fel de freezing pe obraz de la lacrimile care i-au inghetat. Si stiu ca nu o sa mai aiba atata puchin dupa operatie. O sa iti povestesc mai multe in martie, dupa ce o sa avem noi procedura.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#498 2011-12-20 21:20:30

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Blue, ma tenteaza si pe mine foarte tare treaba asta. smile Mai ales ca ma simt cam fleashca si nu am timp pentru sala.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#499 2011-12-20 21:30:53

flowerpot
Insomniac member

Lucky am propolis lichid. Il amestec cu miere? Multumesc.

bebe

Publicitate

loading...

#500 2011-12-20 22:47:25

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

wave

Ally, te-a scos baiatul la suc lol

Eu nu-i dau calciu sau vitamine.

Fetelor, n-am ce poze sa pun ca a fost dezastru. Am intrat in sala, o fost ok si nu s-a speriat de multimea care era acolo dar cand a vazut-o pe soacra mea pe scena langa copii s-a terminat distractia. A tinut-o numai intr-un plans ca el vrea la Maii (asa ii zice). L-am mai lasat la ea, a luat un bat pentru calusari si s-a dus in mijlocul scenei batand cu el de podea si zicand: Asa! lol Dar cum il luam de la ea, cum incepea sa planga. Drept urmare am venit cu el rupt de oboseala si plans tot.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2011-12-20 22:48:06)

#501 2011-12-20 22:51:52

ramona2302
Full member
Inregistrat: 2011-08-13

rruxxy a scris:

wave

Ally, te-a scos baiatul la suc lol

Eu nu-i dau calciu sau vitamine.

Fetelor, n-am ce poze sa pun ca a fost dezastru. Am intrat in sala, o fost ok si nu s-a speriat de multimea care era acolo dar cand a vazut-o pe soacra mea pe scena langa copii s-a terminat distractia. A tinut-o numai intr-un plans ca el vrea la Maii (asa ii zice). L-am mai lasat la ea, a luat un bat pentru calusari si s-a dus in mijlocul scenei batand cu el de podea si zicand: Asa! lol Dar cum il luam de la ea, cum incepea sa planga. Drept urmare am venit cu el rupt de oboseala si plans tot.

rotfl Asaaaa

Maria Rebecca 2ani bebe

Radu Alexandru :2 lunite bebe

#502 2011-12-20 23:03:04

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Ruxxy, a saaaaaa  hjarta  rotfl  baiatul vroia in program si el  chicot eiii bunicii astia sunt cam greu de impartit cu alti copii  chicot
Eu lucrez la incarcarea pozelor  disperat  pc

#503 2011-12-20 23:08:38

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Daaaa radea toata lumea lol

Dana, sa lasi si tu pozele pana maine mai tarziu ca acum ies.

Noapte buna smile

#504 2011-12-20 23:41:34

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

buna ziua la noapte si de la noi

eu nu m-ai fac fata, sunt in curatenie cand doarme ana: ieri baia , azi bucataria, mi-a luat o gramada aranjutl prin sertare , aruncat diverse, sters faianta, si e mica bucataria, offf

pe seara ma iesit cu ana in mall, la patinoar, incantata de pinguinii amplasati pe acolo, si la un monet dat s-a luat curentul in mall, a intrat pe faza de rezerva dar partial, lumea pleca care incotro, toate magazinele erau cu vanzatoarele in usa sa nu mai lase clinetii inauntru, noroc ca nu mai vroiam sa stam mult, apoi probleme pana am iesit din parcare ca toti plecam si ana era deja obosita si zicea incotinuu :,, nani, nani, nani,,

nici nu mai stiu ce sa scriu si cui, am citit tot, snatate bebeilor care mai au ceva probleme si mamicilor lor.

dana unde incarci pozele, ca abia astept si eu sa le vad.

o sa pun si eu poze zilele astea cu bradutul nostru daca reusesc sa le descarc, maine ce mai am liber, ca joi fac cozonaci si vineri plecam.

andrrea ma gandeam eu ca, copii sunt mancati, ca ii vedeam cat de linistiti stateau, ma refer la cei de varsta cu ana si ceva mai mari, asa ca nu-mi mai fac griji de acum incolo.multumesc de raspuns.

9 ani de copilarie ....

#505 2011-12-20 23:46:56

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

am primit si noi braduuuut fetele si l-am si facut.
majoreta  majoreta  majoreta
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/10882_picsay-1324415887.jpg

Niutza nu l-a vazut inca, o sa-l vada dimineata, sper sa nu traga de tot ce misca, vad maine cum va reactiona.
puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2011-12-20 23:48:01)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#506 2011-12-21 00:22:51

dana82
Hero member

Am terminat si eu cu pozele  disperat  sunt puse la noi la topic  puss
Adina hai si tu cu pozele cu bradutul  majoreta
Carra ,  ce frumos! sigur ii va placea piticei
Rux, pana maine le las  puss

Ultima oara a fost editat de dana82 (2011-12-21 00:23:24)

#507 2011-12-21 04:56:22

flowerpot
Insomniac member

Rux imi pare rau de oboseala lui Vlad dar m-ai facut sa rad cu postarea ta. Nu l-ai filmat un pic?

Am asistat la o faza ciudata rau si trebuie sa v-o spun si voua: am fost la cumparaturi (mancare) si apoi intr-o librarie sa mai luam niste carti cadou. Sotul s-a dus la standul pt adolescenti si eu cu Carol la cel de copii. Pentru ca domnisoara facuse ceva si pentru ca striga in gura mare ca "it's my caca" si nu puteam sa ma duc cu ea la baie sa o schimb ne-am retras intr-un loc unde erau niste jucarele. Aici am vazut un baietel chinez (desi, ulterior, sotul mi-a zis ca baiatul ar fi filipinez dupa trasaturi). Statea sprijinit de un raft si avea niste foi in mana si creionul in alta mana. Din cand in cand facea niste operatii artitmetice. Eu eram in delir cand l-am vazut...m amiram ca in toata agitatia din librarie, in toata nebunia aceea cu colinde, copii, tipete, el se poate concentra si este pasionat de matematica. Numai ca la un moment dat se ridica si spune destul de tare: I want home! Si atunci am vazut ca mama si tatal lui erau langa el, in picioare. Mama lui -chinezoaica 100%, se uita pe foi si spune:tu nu ai terminat aici. Stai jos si termina! El se aseaza, incepe sa faca exercitii si din cand in cand se uita la Carol care incerca fiece jucarie din jur. Am stat acolo in jur de 30 de min(nu ma judecati ca domnisoara mea a stat cu kk atat dar nu am nicio sansa sa o schimb caci este kk ei si urla in magazine de ma stie toata lumea). Parintii lui nici nu s-au clintit o secunda. Asteptau calmi langa copil. Tatal parea sa nu aiba ceva de spus, numai mama comanda.
Sunt pur si simplu fara cuvinte. Nu este un stereotip ca chinezii isi pun odraslele la o munca covarsitaore si ca odraslele lor fie se sinucid, fie au niste probleme grave, fie nu-s in stare sa vada decat inainte si nu si pe laturi, dar ce am vazut eu acum cateva ore m-a lasat fara cuvinte.

La mine este 10 noaptea. Imi beau cafeaua si ma duc sa fac prajiturele. Ma doare atat de rau gatul si este asa de umflat si rosu incat nu pot sa dorm. Dar trece si asta.

Cara este tare frumos bradutul vostru!

LE: Dialog intre mine si Carol, in masina:
Avem noi un joc (fii lupul-si eu ma "transform" in lup si urlu ca lupul si o "pap" ca lupul etc).
O intreb in seara asta:
eu: ce vrei sa fii? Porcusor sau printesa?
Carol: pocu. Pig. si face ca porcul (in romana lol.
Si eu si tati am ramasa fara cuvinte ca ne asteptam sa vrea sa fie printesa.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2011-12-21 05:00:29)

bebe

#508 2011-12-21 08:12:45

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

neata mamici! wave

m-am bucurat prea repede, sebi e treaz de la 6 fara 10  cascat  cascat  cascat s-a intors la vechile obiceiuri

aici e totul alb, asa frumos ninge  hjarta

flow, tot m-am speriat... deci..  supa

#509 2011-12-21 08:33:14

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata

Ruxy tare haios Valdutz lol

Carra, frumos bradutul, sigur ii va placea Nataliei.

Adina esti hanicutza foc cool

Pass  puss  kram

Dana, fug sa vad pozele.

Maria nu a mai cerut lapte in dimineata asta., nici eu nu m-am trezit sa ii dau daca ea nu s-a trezit.
Ce frumos ca e zapada in zonele in care a nins. La noi e soare astazi, fara zapada:)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#510 2011-12-21 08:42:02

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

neata ...
si la noi a nins ...

ma duc sa-mi fac o cafea ... am o zi nasoala --- una din acele zile  bang  bang

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#511 2011-12-21 09:48:24

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Neata, mamici! wave
Si aici a nins dar nu mare lucru, incepe sa se si topeasca...

#512 2011-12-21 09:49:04

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Neatza!

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#513 2011-12-21 09:49:58

dana82
Hero member

wave  neata
am intrat sa va pupacesc si fug ca iar am zi de umblat prin oras , plus curatenie dupa ca iar incep cu musafirii  disperat
O zi frumoasa!
Pass ce fain ca ninge la tine si e alb! al9leacer si la noi a nins zilele trecute dar era zapada apoasa...
Flower  yikes  f trist ce povestesti acolo!
Gata, am plecat! shopping  curat2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.