Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-27
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12
Lucky, multumesc! Dana, poate lasi pozele pana maine...
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
passenger a scris:m-ai speriat f tare, flow
Nu te speria, Pass. Daca eu imi operez copilul inseamna ca nu este grav. Este o procedura simpla desi cand eu o descriu suna ca Am o amica romanca si baietelul ei a fost operat in luna octombrie. Acum nu mai are nicio problema. Atat de mult i-a placut la spital incat vroia sa mai stea. Si mama lui era speriata tare inainte de operatie. Medicul ce o sa o opereze pe Carol http://www.sickkids.ca/AboutSickKids/Di … ashby.html ne-a spus ca este simplu, ca are reusita in 99% din cazuri si singura problema ar fi sa nu se desfunde totalmente canalele dar rare sunt aceste cazuri. Eu am emotii cu anestezia dar trebuie sa cred ca o sa fie bine. Nu stiu cum este Sebic dar Carol a avut si un fel de freezing pe obraz de la lacrimile care i-au inghetat. Si stiu ca nu o sa mai aiba atata puchin dupa operatie. O sa iti povestesc mai multe in martie, dupa ce o sa avem noi procedura.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Blue, ma tenteaza si pe mine foarte tare treaba asta. Mai ales ca ma simt cam fleashca si nu am timp pentru sala.
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- flowerpot
- Insomniac member
Lucky am propolis lichid. Il amestec cu miere? Multumesc.
- ramona2302
- Full member
- Inregistrat: 2011-08-13
Asaaaa
Maria Rebecca 2ani Radu Alexandru :2 lunite
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
buna ziua la noapte si de la noi
eu nu m-ai fac fata, sunt in curatenie cand doarme ana: ieri baia , azi bucataria, mi-a luat o gramada aranjutl prin sertare , aruncat diverse, sters faianta, si e mica bucataria, offf
pe seara ma iesit cu ana in mall, la patinoar, incantata de pinguinii amplasati pe acolo, si la un monet dat s-a luat curentul in mall, a intrat pe faza de rezerva dar partial, lumea pleca care incotro, toate magazinele erau cu vanzatoarele in usa sa nu mai lase clinetii inauntru, noroc ca nu mai vroiam sa stam mult, apoi probleme pana am iesit din parcare ca toti plecam si ana era deja obosita si zicea incotinuu :,, nani, nani, nani,,
nici nu mai stiu ce sa scriu si cui, am citit tot, snatate bebeilor care mai au ceva probleme si mamicilor lor.
dana unde incarci pozele, ca abia astept si eu sa le vad.
o sa pun si eu poze zilele astea cu bradutul nostru daca reusesc sa le descarc, maine ce mai am liber, ca joi fac cozonaci si vineri plecam.
andrrea ma gandeam eu ca, copii sunt mancati, ca ii vedeam cat de linistiti stateau, ma refer la cei de varsta cu ana si ceva mai mari, asa ca nu-mi mai fac griji de acum incolo.multumesc de raspuns.
9 ani de copilarie ....
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- dana82
- Hero member
- flowerpot
- Insomniac member
Rux imi pare rau de oboseala lui Vlad dar m-ai facut sa rad cu postarea ta. Nu l-ai filmat un pic?
Am asistat la o faza ciudata rau si trebuie sa v-o spun si voua: am fost la cumparaturi (mancare) si apoi intr-o librarie sa mai luam niste carti cadou. Sotul s-a dus la standul pt adolescenti si eu cu Carol la cel de copii. Pentru ca domnisoara facuse ceva si pentru ca striga in gura mare ca "it's my caca" si nu puteam sa ma duc cu ea la baie sa o schimb ne-am retras intr-un loc unde erau niste jucarele. Aici am vazut un baietel chinez (desi, ulterior, sotul mi-a zis ca baiatul ar fi filipinez dupa trasaturi). Statea sprijinit de un raft si avea niste foi in mana si creionul in alta mana. Din cand in cand facea niste operatii artitmetice. Eu eram in delir cand l-am vazut...m amiram ca in toata agitatia din librarie, in toata nebunia aceea cu colinde, copii, tipete, el se poate concentra si este pasionat de matematica. Numai ca la un moment dat se ridica si spune destul de tare: I want home! Si atunci am vazut ca mama si tatal lui erau langa el, in picioare. Mama lui -chinezoaica 100%, se uita pe foi si spune:tu nu ai terminat aici. Stai jos si termina! El se aseaza, incepe sa faca exercitii si din cand in cand se uita la Carol care incerca fiece jucarie din jur. Am stat acolo in jur de 30 de min(nu ma judecati ca domnisoara mea a stat cu kk atat dar nu am nicio sansa sa o schimb caci este kk ei si urla in magazine de ma stie toata lumea). Parintii lui nici nu s-au clintit o secunda. Asteptau calmi langa copil. Tatal parea sa nu aiba ceva de spus, numai mama comanda. Sunt pur si simplu fara cuvinte. Nu este un stereotip ca chinezii isi pun odraslele la o munca covarsitaore si ca odraslele lor fie se sinucid, fie au niste probleme grave, fie nu-s in stare sa vada decat inainte si nu si pe laturi, dar ce am vazut eu acum cateva ore m-a lasat fara cuvinte.
La mine este 10 noaptea. Imi beau cafeaua si ma duc sa fac prajiturele. Ma doare atat de rau gatul si este asa de umflat si rosu incat nu pot sa dorm. Dar trece si asta.
Cara este tare frumos bradutul vostru!
LE: Dialog intre mine si Carol, in masina: Avem noi un joc (fii lupul-si eu ma "transform" in lup si urlu ca lupul si o "pap" ca lupul etc). O intreb in seara asta: eu: ce vrei sa fii? Porcusor sau printesa? Carol: pocu. Pig. si face ca porcul (in romana . Si eu si tati am ramasa fara cuvinte ca ne asteptam sa vrea sa fie printesa.
Ultima oara a fost editat de flowerpot (2011-12-21 05:00:29)
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Neata, mamici! Si aici a nins dar nu mare lucru, incepe sa se si topeasca...
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- dana82
- Hero member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|