homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-33

#609 2011-12-21 15:09:00

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12

Garga, mersic de explicatie, parca m-am mai linistit. puss

#610 2011-12-21 15:15:11

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

V-am vazut pe multe fete ce nu mai intrau asa des postand si ma intrebam Mirik si ale ei vorbe de duh unde sunt ?  puss
Priga am pus poze la mine la topic, mai demult parca si tu ziceai ca vrei sa vezi. Azi le las apoi le sterg si nu le mai incarc dupa ca si asa mi-a luat mult pana le-am pus  disperat

#611 2011-12-21 15:31:27

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

buna fetele,
doamne , eu zic sa va ganditi de n ori inainte de divort, acum mai sunt si copii nu numai voi
pe mine ma ingrozeste gandu sa-mi despart copilul de tatal lui

al meu baiat s-a procopsit cu o ciuperca de la svcutec, mi-a dat nidoflor o zi si bepanthen o zi,il tin fata pampers in casa si se trage de cuc lol sa nu va zic cat pipi face:))

la noi a nibs,bineinteles ca nu vroia sa calce pe zapada smile pana a inteles el ca se poate juca cu ea , ce fericit era smile

am pus poze big_smile
https://picasaweb.google.com/1154423930 … rimaZapada
si pe fb
va pup

Ultima oara a fost editat de ginutza (2011-12-21 15:40:02)

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#612 2011-12-21 15:36:01

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

danahjarta vazut, placut, cules idei wink
si iar m-am gandit la aparaaat. as vrea un d5100, dar e cam scump (doar 800euro body + obiectivele), dar si face o gramada de lucruri.
ginutza, nu stiu daca ai spus pe aici. ce ascunde burtica ta?
ce pampers folositi? sanatate multa!

Ultima oara a fost editat de prigatel (2011-12-21 15:42:45)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#613 2011-12-21 15:46:02

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

lore, blue, papu, ali, andreea   puss

priga ai dreptate in mare parte smile

in rest imi pare rau,dar cred ca oboseala isi spune cuvantul si la noi smile

noi am fost in Mall (  initial sa o luam pe Ama de la scola si apoi sa isi caute cizme), nu am putut sa imi iau copilul de la locul de joaca decat dupa2 ore, eu eram transpirata toata cat am urcat pe acolo,..el nimic ca o floare, big_smile, apoi am trecut pe langa un loc cu briose si sandvichi si al meu incepe sa urle la vitrina "mama, da papa", eu am crezut ca vrea tzitzi si ma uitam dupa un colt unde sa il execut, el nu, vroia balarii din alea, Uite cum ma curata al meu copil de bani si manca briosa aia cu atata pofta ( el care mananca bleduit , reamintesc) si sorbea din fresh de portocale ca se minunau toate cocoanele cu copilasi in brate ...
ne-am facut '' casa '' sub brad ( e un brad , ce are un tunel si se trece prin el, cine a trecut prin affi stie ce zic), am stat acolo in fund sa manance baiatul briosa...apoi am placat fericitit spre casa cu o mica halta ..la scarile rulante ce le-am urcat de 7-8 ori , spre disperarea Amei ce era obosita dupa cursuri

Dragelor, si la noi  pb sunt  incapatanarea , faptul ca in general crede ca are dreptate si dragii mei gandaci, dar eu am devenit mai ''pun la fund'', referitor la faptul ca are drepatate am o satisfactie nebuna sa ii arat ca greseste si sa il aud '' stiam eu ca am sotie desteapta''...iar gandacii...ii tin la distanta, sigur NU ajungem prea curand la ei de sarbatori ,Referitor la ai mei, C nu prea poate sa comenteze f multe, ne ajuta enorm cu tot, fizic ( stau cu Andu cand am medi si cand iesim la un film ceva), material ( stam in casa lor ), si in viata de zi cu zi, avem o rel mai mult decat apropiata ( uneori obosesc eu d ecat de mult ma vad cu ai mei )
NU mi-am pus problema sa divortez , nici atunci cand m-au enervat f tare ai lui, poate si el incearca sa ii apere, dar ...in ultimul timp, cand a realizat ca e aiurea sa le tot gasesca scuze a renuntat
Blue, Lucky si eu PROMIT sa fiu o soacra sanatoasa la cap big_smile

Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-12-21 15:47:58)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

Publicitate

loading...

#614 2011-12-21 16:08:02

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Singura acasa  happy  happy Fac prajituri si trebuie sa ma grabesc ca am de facut si curatenie.
Imi pare rau cand vad prin ce treceti unele dintre voi cu sotii vostri. Cum zicea si Priga se schimba toata dinamica familiei dupa ce vine copilul dar asta nu inseamna ca sotii nu trebuie sa faca un minim efort sa inteleaga ce se intampla cu mama.
Sunt impreuna cu sotul meu de 10 ani (in feb). In acesti ani ne-am certat de doua ori: odata la inceputul relatiei din cauza mamei lui. Am vazut ca el nu realiza ca mama lui era "dusa" si influentata de fiica ei si am tacut si am facut ca mine: du-te singurel la ele, nu i-am mai zis nik de ea etc pana si-a dat el seama cum stau lucrurile. A doua si ultima oara ne-am certat...de fapt m-am certat singura lol cand am pierdut sarcina si avem o nebunie de la hormoni (niciodata nu am avut astfel de stari). El m-a ascultat si mi-a zis cand am reusit eu sa tac o secunda:"si eu am pierdut aceasta sarcina" si mi-a trecut instant. In rest, daca avem o problema o discutam atunci, pe loc, calmi, cu copilul de fatza ca sa vada ca unii pot discuta in liniste sau la baie, ascunsi, daca este ceva mai grav smile.
Eu fac multe in casa si am realizat ca trebuie sa ii spun ce sa faca si sa nu astept neaparat sa ia initiativa. Si face. Iar daca nu poate sau nu are chef/timp este ok, ca facem altadata. Oriunde il rimit sau il rog sa vina executa. Si este atent cu mine, imi ia carti sau ce mai simte el ca imi doresc. Consider ca daca nu as fi echilibrata nu ar fi asa de bine cu noi doi. Si el a vazut treaba asta si incearca si el sa fie echilibart si ratioal. Punctul nostru forte este ca avem pasiuni individuale si libertate in cuplu. Nu ma deranjeaza ca sta la computer si nu-l toc la cap cu asta pt ca stiu ca dandu-i aceasta "liberate" el ma va rasplati facand ce il rog. Mereu vorbim frumos unul cu altul. Mereu ne spunem vorbe bune si ne sprijinim in ce facem chiar daca ni se pare aberant (ex. o sa plece in S. Africa la o cursa de 89 km alergat. Mie mi se pare aberant tare dar el vrea asta si il incurajez sa plece chiar daca nu este pe gustul meu).

Trebuie echilibru in toate si jur ca o sa primiti inapoi insutit. Ma scuzati ca m-am intins asa de mult. Fug la prajiturile mele

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#615 2011-12-21 16:21:01

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

flowerpot a scris:

Eu fac multe in casa si am realizat ca trebuie sa ii spun ce sa faca si sa nu astept neaparat sa ia initiativa. Si face. Iar daca nu poate sau nu are chef/timp este ok, ca facem altadata. Oriunde il rimit sau il rog sa vina executa. Si este atent cu mine, imi ia carti sau ce mai simte el ca imi doresc. Consider ca daca nu as fi echilibrata nu ar fi asa de bine cu noi doi. Si el a vazut treaba asta si incearca si el sa fie echilibart si ratioal. Punctul nostru forte este ca avem pasiuni individuale si libertate in cuplu. Nu ma deranjeaza ca sta la computer si nu-l toc la cap cu asta pt ca stiu ca dandu-i aceasta "liberate" el ma va rasplati facand ce il rog. Mereu vorbim frumos unul cu altul. Mereu ne spunem vorbe bune si ne sprijinim in ce facem chiar daca ni se pare aberant

Flow hjarta parca as fi scris eu smile

#616 2011-12-21 16:22:05

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Bubu, eu va intrebasem de efecte ca tare m-as duce si eu la o electro. big_smile

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#617 2011-12-21 16:22:15

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Ally  rotfl2  na te scoase baiatu si la snack  hjarta
Flower ce prajiturele faci? cookies?
Si am mai intrebat si ieri parca...fetele ce gatiti de Craciun?  disperat  de alta dar nu ma pot decide si poate ma mai inspir de la voi  rodnar
ANdreea imi scri te rog mult de tot cum ai facut somonul cu legume la cuptor  buga
LE Flower si eu sunt de acod cu ce ai zis tu referitor la barbatoi .

Ultima oara a fost editat de dana82 (2011-12-21 16:23:25)

#618 2011-12-21 16:23:30

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Dana, eu nu gatesc NIMIC.
Au grija mama si soacra de asta big_smile

#619 2011-12-21 16:27:27

flowerpot
Insomniac member

rruxxy a scris:

Dana, eu nu gatesc NIMIC.
Au grija mama si soacra de asta big_smile

Fericit-o!

Dana acum fac Alba ca Zapada si o prajitura cu foi si umplutura de nuci. Si fac si niste cookies cu ovaz pt Carol si o sa pun mai putin zahar ca ea nu mananca dulce. O sa pun poze si linkurile de unde am luat retetele maine.

bebe

#620 2011-12-21 16:30:38

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

flower, tu ai mare dreptate cu ce spui, dar cand el este setat sa ii "venereze" pe altii, si nu vada decat intr-o directie, poti sa stai si in cap, ca nu e bine. adica stai o vreme, dar apoi obosesti, ca,dej, esti om... mai concret de atat nu pot scrie. neutral

#621 2011-12-21 16:35:08

flowerpot
Insomniac member

adina84 a scris:

flower, tu ai mare dreptate cu ce spui, dar cand el este setat sa ii "venereze" pe altii, si nu vada decat intr-o directie, poti sa stai si in cap, ca nu e bine. adica stai o vreme, dar apoi obosesti, ca,dej, esti om... mai concret de atat nu pot scrie. neutral

puss  puss

bebe

#622 2011-12-21 16:38:46

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Dana, http://gourmandine.ro/de-sarbatori/meni … -de-iarna/ pe masura ce te uiti la poze si drool o sa vezi ca sunt niste link-uri printre poze, scrise cu rosu...

Sarmale imi face soacra mea, eu o sa fac salata de boeuf, chec, friptura cu cartofi, nu fac multa mancare ca nu vine multa lume...

#623 2011-12-21 16:45:57

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello

katami a scris:

baaai, ce-i aici? toate divortati? sad (oricum, ca sa fie clar... divort fara proces NU puteti obtine cu minor. Nici macar divort "de comun acord", cu proces cu tot, sau pe motiv de "incompatiblitate de caractere". astea merg cand NU ai copii minori).

.

se poate prin mediere, dar tot ajungi si la tribunal.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#624 2011-12-21 16:46:34

ally_na
Hero member

flowerpot a scris:

Singura acasa  happy  happy Cum zicea si Priga se schimba toata dinamica familiei dupa ce vine copilul dar asta nu inseamna ca sotii nu trebuie sa faca un minim efort sa inteleaga ce se intampla cu mama.

Eu fac multe in casa si am realizat ca trebuie sa ii spun ce sa faca si sa nu astept neaparat sa ia initiativa. Si face. Iar daca nu poate sau nu are chef/timp este ok, ca facem altadata. Oriunde il rimit sau il rog sa vina executa. Si este atent cu mine, imi ia carti sau ce mai simte el ca imi doresc. Consider ca daca nu as fi echilibrata nu ar fi asa de bine cu noi doi. Si el a vazut treaba asta si incearca si el sa fie echilibart si ratioal.

Trebuie echilibru in toate si jur ca o sa primiti inapoi insutit.

se aseamana cu situatia de la noi , dragut este cand are el initiativa prin casa  sa faca ceva si ma pune si pe mine lol

dana nici eu nu fac nimic sad , spre rusinea mea, face mama IAR totul.Am zis sa ma duc sa iau macar niste toba de la niste comercianti din Sibiu si lebar, macar sa mergem si noi cu ceva la masa de craciun si la oalele ce le luam acasa big_smile
eu ii gatesc lui Andu rotfl

Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-12-21 16:48:23)

#625 2011-12-21 16:55:39

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

nu pot sa cred ca vine craciunul. asa repede a trecut anul.. sad
nu astept cu nicio bucurie, nu am nicio emotie legata de asta. grater noroc cu Ana , ca ma face sa rad in fdiecare zi. azi i- am facut poze sub bradut. e asa dulce cum se chinuie ea sa ia globuri si nu poate smile

#626 2011-12-21 17:01:51

ally_na
Hero member

adina tu de ce esti sad?
sa stii ca si andu a avut pete pe el, ca si reactie de la antibiotic sau ceva genul, zicea dr ceva ca dc e de jos in sus nu e viral ....parca

#627 2011-12-21 17:04:09

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nici eu nu gatesc nik

dana, f faina casa, sa fiti santosi in ea!

cris s-a trezit cu febra 38,5 (axilar, nu rectal). evident, fara alte simptome. tipic..... bang

blue, esti pe aici? stii cumva unde era studiul ala cu cerealele pt bebei, dc nu-s bune pana la 9 luni?

Ultima oara a fost editat de katami (2011-12-21 17:07:28)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.