homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-47

#875 2011-12-23 23:24:26

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12

seara buna
kata scz de intarziere.Iau aparut ceva pete mici si dese pe piele,pe zona putrii pubiana si piept.Mai putin pe fazta. Faza e ca am obs din prima zi dar nu am actionat,nu am stiu de la ce e  bang  bang bina ca nu mi-a facut vreun soc anafilactic pana acuma rugaciune  bang Ieri seara s-a umplut urat de tot,si am decis ca sigur e de la antibiotic si nu ii mai dau.spre dimi deja ia-u disparut,iar am dat o doza de antib  bang  au reaparut si eram sigura din ce cauza e.am sunat medicu  si uite asa.
Imi pare rau de Crisu,e oribil sa fie cu febra.IMi pare rau si de burtica lui.Nici noi nu am stat prea bine din cazua nurofenului si panadolului.IMi inchipui cum e la voi mai ales avand des probleme cu burtica sad  puss  sa se faca bine  rugaciune

fetelor da ce de harnicute pe aici smile

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#876 2011-12-23 23:42:43

ramona2302
Full member
Inregistrat: 2011-08-13

flow,aliy hjarta  hjarta

numai mamici harnicute,eu numai salata de vinete am reusit sa fac,maine salata de boeuf si friptura,restul luam de la mama smile

czuky puss

Maria Rebecca 2ani bebe

Radu Alexandru :2 lunite bebe

#877 2011-12-24 06:47:38

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

buna dimineata fetelor.

am scos ultimul cozonac din cuptor, de fapt e un fel de turta, ca ultimul l-am pus intr- cratita (nu am decat 2 forme ) .
am mai gatit curcan (am reusit sa fac rost de curte) - sarmalute in foi de vita (maia)  si friptura in sos de bere (eu).

garga, homeopatul mi-a fost recomandat de o colega , astept sa vad cum e, pana acum pare destul de OK.

legat de impartasanie : eu nu am nici o problema cu lingurita dar natalia a baut vin de doua ori : o data la botez si apoi cam la o luna dupa si de fiecare data a vomat la o ora dupa ... cred ca nu suporta asa bine vinul asa ca mai astept ...imi pare rau, pentru ca as vrea sa o impartasesc mai des dar nu prea imi vine sa mai incerc .

Va doresc din tot sufletul Craciun  fericit, sa aveti liniste si impacare in familie, sa se risipeasca norii acolo unde sunt si sa va bucurati in tihna de Nasterea Domnului, sa petreceti asa cum va doriti.

ma duc sa mai trag un pui de somn smile

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#878 2011-12-24 08:02:41

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Buna dimineata la mos Ajun! puss
Sa aveti un Ajun linistit, cu colinde si miresme alese, cu zambete si imbratisari, cu daruri frumoase! sorcova  santa  face_tree
Eu sunt racita, e clar. Am nasul infundat, gatul e ok acum, dar nasul....Iau oscilo, dar nu imi fac sperante mari. Asa ca voi avea un Craciun....Ma tem sa nu ia cea mica, atata tot. La noi a venit Mosul deja, il asteptam si diseara,e generos anul acesta.
Va pupam si va uram spor. Eu mai am cate ceva de facut...

Ultima oara a fost editat de razu (2011-12-24 08:03:36)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#879 2011-12-24 08:21:35

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Buna dimineata la Mos Ajun si din bucataria mea unde, la ora 1:20 dimineata NU sunt singuraca s-a trezit cineva  bang  bang  si sta langa mine ca sa vada cum fac sarmalele:))

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

Publicitate

loading...

#880 2011-12-24 08:28:58

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

flowerpot a scris:

Buna dimineata la Mos Ajun si din bucataria mea unde, la ora 1:20 dimineata NU sunt singuraca s-a trezit cineva  bang  bang  si sta langa mine ca sa vada cum fac sarmalele:))

rotfl  hjarta
Buna dimineata si de la mine si Sarbatori Fericite sa aveti toate!!ca nu stiu cand mai apuc sa va zic...
Ma bag si eu la supica de pui , legume cu somom, muchiulet umplut, si salata de beuf  bucatar  praji iau de la mama  happydance
Va pup, spor la toate si sa aaveti o seara minunata alalturi de cei dragi voua! puss

#881 2011-12-24 09:02:07

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Este aproape 2 dimin. la mine. Mai am de facut jumatate de cmpozitie de sarmale si inca ceva si am terminat si mancarea. Urmeaza curatenia lol. Incerc sa ii fac ceva copilului ca sa adarma. Dupa ce a stat langa mine si am vorbit despre diferite lucruri (si imi zicea mai mereu bacet-Natan pana mi-a aratat o bratara rosie si asa am realizat ca are o bratara de la Nathan, prietenul ei lol s-a dus sa faca nist epuzzle. Si face trei in acelasi timp. Nu inteleg ce este  cu ea de nu doarme. Va zic si eu Craciun Fericit si numai impliniri sa aveti!

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#882 2011-12-24 09:02:38

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Buna dimineata la Mos Ajun smile

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#883 2011-12-24 10:09:15

ramona2302
Full member
Inregistrat: 2011-08-13

buna dimineata la Mos Ajun smile

Maria Rebecca 2ani bebe

Radu Alexandru :2 lunite bebe

#884 2011-12-24 10:16:01

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Buna dimineata Ramo, Andreea!!    happy   

Noi ne am intors de la impartasit si acum ma apuc de chec tongue  sper sa mi iasa. am faccut deja sarmalutele si salata de beof ieri si piftia drool . abia astept!

Abia astept sa vina Mosu! diseara mergem la mama mea si acolo mai vine Mosu chicot

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2011-12-24 10:17:11)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#885 2011-12-24 10:27:06

dana82
Hero member

Andreea  wave  rodnar jos in tava unde pui legumele ai pus ulei? sau curge de la peste peste?  rodnar  Tre sa dau de beut cand ne vedem ca sotul e super incantat de reteta asta. sper sa-mi iasa si bun. Legume am sa pun cartofi , brocolli, vinata, si ardei gras rosu , si putina ceapa pt gust...eu zic ca e ok , nu?

#886 2011-12-24 11:12:24

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Neata mamici wave

Noi va uram un Craciun Fericit si implinit, sa va aduca Masul sanatate si numai bucurii !

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#887 2011-12-24 11:53:34

LikeIt
Sr. member

Papu  , harnicuta. cu tort drool

Razu, praji cu capsuni drool  imi faceti pofta.

Flow, Carol hjarta    vine bb2 deci? chicot

kATA, cum se mai simte Cris?

Si eu va urez Craciun fericit si tot ce va doriti voi!

Lucky ai fost tare rotfl2  rotfl2  cu Leru i Ler rotfl

#888 2011-12-24 12:26:42

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

dana82 a scris:

Andreea  wave  rodnar jos in tava unde pui legumele ai pus ulei? sau curge de la peste peste?  rodnar  Tre sa dau de beut cand ne vedem ca sotul e super incantat de reteta asta. sper sa-mi iasa si bun. Legume am sa pun cartofi , brocolli, vinata, si ardei gras rosu , si putina ceapa pt gust...eu zic ca e ok , nu?

Da draga mea, am pus si putin ulei./

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#889 2011-12-24 12:28:22

razu
Hero member

Likeit, te astept la o portie. Asta in caz ca nu esti tentta de prajitura cu nuci...
La mien aproape e totul gata. Colindatorii mai lipsesc...Desi ma rog sa nu apara acum, s adoarma fetita un pic.

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#890 2011-12-24 12:38:20

LikeIt
Sr. member

Razu, multumesc par  chiar mi e pofta smile    tu cum te mai simti? ce face Ari? a adormit? David l am lasat in toata sufrageria sa mearga sa faca ce vrea el pe paturi puse pe covor..se misca de la bradut , inapoi peste tot , mai face pauza..in patru labe

#891 2011-12-24 12:41:10

razu
Hero member

Multumesc de intrebare...acum imi e nu tocmai bine, am cam racit, am luat de la mama si ma tem sa nu ia si Ari. Ea acum doarme cam de o ora, ceea ce ma bucura. Mai trebaluiesc si eu. Nu imi pot face manichiura ca am trusa la ea in camera, dar asta e...A mea se bataie in patru labe de  numa'numa si vrea mai mult in pciioare, scaladeaza tot, toate pernele si toate zidurile inventate de mine pe langa ea...
Cred ca si tu ai cam terminat treaba, nu?Vine Mosul?Trebuie sa vina...Pupici!Si mai multi pupici pentru Davidut!

#892 2011-12-24 12:58:29

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Hello  wave

Flow, am ras cu lacrimi la faza cu preotul  rotfl2

Kata, imi pare rau ca sunteti tot cu febra  supa

Naf, pupici  puss

Razu, sanatate  puss

Czuky, imi pare rau pentru alergia la antibiotic.

Andreea, hai ca pana al urma tot ai stat in bucatarie applause

Spor la gatiti si curatenie pentru ca sunt sigura ca trebaluiti de zor smile
Craciun Fericit va doresc si sa vina Mosu' cu de toate  santa

#893 2011-12-24 13:23:36

dana82
Hero member

Andreed a scris:

dana82 a scris:

Da draga mea, am pus si putin ulei./

Am pus ca era logic ca tre sa pun  dumbom dar la cate ore am dormit azi-noapte  cascat ....te miri ce mai intreb  dumbom
E gata si somonul cu legume, si muschiluetul umplut si supica, mai am salata de beuf si sa fac papica pt A. si apoi merg sa ma fac si eu mai frumoasa  chicot
Chiar va pup ca nu mai intru  puss Craciun fericit fetele!!  face_tree  face_tree  chouse

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.